- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.081
ne yani herkes dört dörtlük mü öyle deme kendine.hem geçecek bu bela inş
Benim canım gelmişşşşşşşş hoşgeldin meleğimmmmmmmm
esram ya kimseden cvp alamadım 2. ilişkimde kanamam oldu anormal şekilde denemeye korkuyorum ya
hoşbulduk bitanem sende beimmeleğimsin
Günümde geçiyor 5 gün acaba hamileydimde zorladığmız için düşük yaptm acaba yaaaa.. Regl de olmadım regl oldum sandım bugün kanamam devam etmiyor((((
tatlım normal bir durum hassa bir yapı var demekki bitanem biraz ara ver zedelenmiş olabilir am arayı çok uzatma bak nasıl alışıcaksına rtık[/QUOTE
İlk denediğimizde kızlığımın bozulduğunu anladım hafif pembemsi ve az kan geldi 2. denememde fazla olunca çok korktum dr gitsem vajinal muayene olamayacağım için gitmedim. Zorlamadan olabilir dimi ?
test yaptın mı bitanem test yp çabuk
tatlım normal bir durum hassa bir yapı var demekki bitanem biraz ara ver zedelenmiş olabilir am arayı çok uzatma bak nasıl alışıcaksına rtık[/QUOTE
İlk denediğimizde kızlığımın bozulduğunu anladım hafif pembemsi ve az kan geldi 2. denememde fazla olunca çok korktum dr gitsem vajinal muayene olamayacağım için gitmedim. Zorlamadan olabilir dimi ?
evet canım muhtemelen zorlamadır çünkü doktorlar ilk ilişkiden sonra 3 4 gün bekleyin diyorlar btanem
aynen walla benmde canım çok sıkılıo bende adama çatıorum o da gülerek diio senn psikoloğa ihtiyacın var die galiba gerçekten var bi gülüorum bi hüzünleniorum offff duygularım çok karmakarışık
evet canım muhtemelen zorlamadır çünkü doktorlar ilk ilişkiden sonra 3 4 gün bekleyin diyorlar btanem
canım hamileleik yoktor bence sen zaten adet gününe yakın başarmaDIN MI
canım hamileleik yoktor bence sen zaten adet gününe yakın başarmaDIN MI
TATLIM BENİM ÇIKMAM LAZIM ÖPÜYORUM SENİ VE BURDAKİ KIZLARI
ben sana yarenlik ederim,bu sayfadan kopamıyorum bir türlü.kaç zamandır kimseye çaktırmamaya çalışıyoruz ya durumu,burda rahatız ya.hep konuşasım var.iyice pskolojim alt üst oldu herhalde,ota böceğe gülesim var.ve sürekli vajiden bahsedesim var!dilime vurdu galiba. vajiyim vajisin vaji vajiyiz vajisiniz vajiler
canım ya son cümlene koptummm :) bende öyleyim artık delirdim diyorum kendi kendime gülüyorum kendime hep . nette bir video var mala bağlayan teyze diye bilmem biliyomusun, yakında onun gibi olmaktan korkuyorum
gülen teyzeden haberim yoktu sen yazınca buldum izledim.evet canım sanırım onun gibi olacağız,birde şu şahanınn oynadığı bir kadın karakteri vardı,kadın programlarına çıkıp kocasına bela okuyan.3 çocuğum var hala bakireyim diye bağırıyor :111:ben onunla daha bir özleştiriyorum kendimi
iyi geceler herkeze;
cok ama cok moralım bozuk dun esımle tartıstık demıstım aksama dogru bayagı tartıstık ve cok buyudu artık benı ıstemedıgını soyledı suanda annemdeyım dunden berı burda kalıyorum tam yendım bıttı artık sorun kalmaz dıye dusunuyordum cok ufacık bısey buyuttu ve bızı bu noktaya getırdı ve bugun evlılık yıldonumumdü hersey kursagımda kaldı. fazla gırecemıcem nete hakkınızı helal edın ama yıne sıze haber verırım patı ve sardunya sızlerı merak edıyorum durumlarınız ozelden msl atın bana lutfen bu halımde bıle aklımda sızler hepınız varsınız dualarınıza ıhtıyacım var.
cnm fibrokistleri olanlar eve gelince sütyenini çıkarmalıymış. erkan topuzu dinliyorum showda. O söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?