Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya son cümlene koptummm :) bende öyleyim artık delirdim diyorum kendi kendime gülüyorum kendime hep . nette bir video var mala bağlayan teyze diye bilmem biliyomusun, yakında onun gibi olmaktan korkuyorum

canım ya son cümlene koptummm :) bende öyleyim artık delirdim diyorum kendi kendime gülüyorum kendime hep . nette bir video var mala bağlayan teyze diye bilmem biliyomusun, yakında onun gibi olmaktan korkuyorum

gülen teyzeden haberim yoktu sen yazınca buldum izledim.evet canım sanırım onun gibi olacağız,birde şu şahanınn oynadığı bir kadın karakteri vardı,kadın programlarına çıkıp kocasına bela okuyan.3 çocuğum var hala bakireyim diye bağırıyor :111:ben onunla daha bir özleştiriyorum kendimi

ahahaha :) hatırladım o kadınıı :)

canım hava değişimi insanların psikolojilerini kötü yönde etkiliyor. sonbahar depresyon ayları olarak biliyorum.eşinin üzerine gitme bu aralar. Allahın izniyle inşallah barışırsın. büyütmeyin fazla. dualarım seninle.

cnm fibrokistleri olanlar eve gelince sütyenini çıkarmalıymış. erkan topuzu dinliyorum showda. O söyledi.

sağol canım bilgi verdiğin için. ben her akşam çıkarıyorum. demirli kullanıyoruz ya acaba zararı varmıdır. bende fibrokistler varmış. bu parça aldıklarının adı fibroadenom. ay onunla ilgili bilgileri okuyorumda 6 ile 12 ay arasında iki katına kadar büyürlermiş. hatta çok büyüdüklerinde akciğere sıçrarlarmış. üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…