- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.101
gunaydın canlarım...
esımle sorunlarımız vardı evde deıldım bırkac gun yazmıstım sıze neyse dungece geldım eve aramızdakı buzları bıraz erıttık cok sukur ama vajıyı yendım esımle 3 kez brebar olduk 5 gundur olmuyor tam o noktaya gelınce esımde ısteksızlık baslıyor 3 yıldır hıc oyle bırsey le karsılasmamıstık kecıboynuzu pekmezı almıstım gecen gun dunyedı ballı sut fln da ıctı bıde bırbırımızı ozlemıstık 2 gun ayrı kaldık napıcam ben boyle ya psıkolojık esımdekı ama benı etkılıyo sımdı 5 gun oldu ya yapamazsam dıye korku baslıyo esıme hıssettırmemeye calısıyorum sorun deıl dıyorum ama tedırgın oluyorum
cnm hıpnozu 5 aylık evlıydım denedım sarhosta oldum bana bır faydası olmadı 3 yıllık evlılıyım hıc umudum kalmamıstı esım artık hıcbırsekılde tedavıye sıcak bakmıyordu 3 yıl boyunca her gıttıgım doktor egzersız verdı bana ama deıl denemek elıme aldıgımla bırakmam bır oluyordı taakı bu sıteyle karsılasana kadar ınan kulak cubuguyla basladım ve sevıncten agladım buradakı herkez sana yardımcı olacak bı denemeye calıs basaracaksın emın ol
Kızlar şöyle bir önerim var size nasıl karşılarsınız bilmiyorum:));
İstanbulda olan be egzersizlere devam eden arkadaşlarla, yenen arkadaşlar bir gün toplanalım. Bu şekilde hem herşeyi bol bol konuşruz, yöntemi vs i, hem de tanışıp kaynaşmı okuruz, ne dersiniz:)?
aslında ıyı fıkır ben tabıkı ısterım ama esım nasıl karsılar bılemıyorum ıst neresınden cnm sen..
kız herkese deme. erkek milletide gelir sonra.en güzeli biz güvendiklerimizi emin olduklarımızı toplayalım :)
avatarın çok hoşuma gittti canım.sen yenisin galiba
kız kardeşim benden sonra evlendi ve hamile çok mutsuzum herkes bana bi tuhaf bakıyor artık kızlar ben bu meleti bu gece yeneceğim kafaya koydum ama hiçde şey havamda değilim fazla istek şehvet olmadanda sizce ilişki olabilir mi yani insnaın canı fazla istemesede birlikte olunabilr mi mümkünse yenen arkadaşlardan fikir rica ediyorum lütfen yorum yapın teşekkürler(
kız kardeşim benden sonra evlendi ve hamile çok mutsuzum herkes bana bi tuhaf bakıyor artık kızlar ben bu meleti bu gece yeneceğim kafaya koydum ama hiçde şey havamda değilim fazla istek şehvet olmadanda sizce ilişki olabilir mi yani insnaın canı fazla istemesede birlikte olunabilr mi mümkünse yenen arkadaşlardan fikir rica ediyorum lütfen yorum yapın teşekkürler(
senin durumunu bilmiorum anlatırmısın ne aşamadasın. egzersiz yapıyormusun
2,5 yıldır evliyim ilk haftamda ilişkiye girdik ama ağrılarla yarım yamalak oldu sonra bi süre yaklaşamadım eşime çok korkmuştum ve canım çok yanmıştı . 3 ay sonra bi anda eşimle yakınlaşırken içime girdi hiç canım acımdı ama sonraları yine hüsran aşırı derecede kendimi kasıyordum 2,5 yılda toplam acılı ağrılı kendimi zorlayark 5-6 defa ilikimiz oldu tabi 3 ay arayla filandı. şu anda tamam diyorum bu akşam yapıcam diyorum ama artık esskisii gibi cinsel isteğimde yok. eskiden beraber olamasakta canım isterdi ama şimdi oda yok. bu gece yapmak istiyorum ama içimde istek yok acaba diyorum şehvet istek olmadanda ilişkiye girebilirmiyim bugün kayganlaştırcıda aldım emlada var ama emlanın etkisini hiç görmedim ben( ne yapsam ben
tam olarak kafana ne takiyorsun ilişki sırasında
tam gireceği esnada !! heh şimdi o şey oraya nasıl gircek kesin canımı yakıcak !! diye geçiyor aklımdan
2,5 yıldır evliyim ilk haftamda ilişkiye girdik ama ağrılarla yarım yamalak oldu sonra bi süre yaklaşamadım eşime çok korkmuştum ve canım çok yanmıştı . 3 ay sonra bi anda eşimle yakınlaşırken içime girdi hiç canım acımdı ama sonraları yine hüsran aşırı derecede kendimi kasıyordum 2,5 yılda toplam acılı ağrılı kendimi zorlayark 5-6 defa ilikimiz oldu tabi 3 ay arayla filandı. şu anda tamam diyorum bu akşam yapıcam diyorum ama artık esskisii gibi cinsel isteğimde yok. eskiden beraber olamasakta canım isterdi ama şimdi oda yok. bu gece yapmak istiyorum ama içimde istek yok acaba diyorum şehvet istek olmadanda ilişkiye girebilirmiyim bugün kayganlaştırcıda aldım emlada var ama emlanın etkisini hiç görmedim ben( ne yapsam ben
kendini telkin et
benim diğer kadınlardan bir farkım yok
bebeğin omuzları çıkıyor oradan
file gibi açılır
pileli etek gibi genişler şeklinde
kendini gevşet
burnundan nefes al ağzından ver.
sen yüz yüze şekilde üstte ol
bol kayganlaştırcı sür.
sen kendin içeri ittir p..s i
burnundan nefes alıp ağzından verdiğin anda içeri ittir.
nefes verirkende alırkende göbeğinde hisset nefesi
sadece göğsünde nefes alma
başarılar
kendini telkin et
benim diğer kadınlardan bir farkım yok
bebeğin omuzları çıkıyor oradan
file gibi açılır
pileli etek gibi genişler şeklinde
kendini gevşet
burnundan nefes al ağzından ver.
sen yüz yüze şekilde üstte ol
bol kayganlaştırcı sür.
sen kendin içeri ittir p..s i
burnundan nefes alıp ağzından verdiğin anda içeri ittir.
nefes verirkende alırkende göbeğinde hisset nefesi
sadece göğsünde nefes alma
başarılar
nasil yani usta
arkadaşım bu topikte dalgaya yer yok. işin yoksa bu topiğe uğrama.
arkadaşim bazi arkadaşlar kendine tamiyorlar yani vucutlarin nasil oldugunu tanisalar bu sorun yaşamazlar hayatda mutlu olurlar onu demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?