Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız kardeşim benden sonra evlendi ve hamile çok mutsuzum herkes bana bi tuhaf bakıyor artık kızlar ben bu meleti bu gece yeneceğim kafaya koydum ama hiçde şey havamda değilim fazla istek şehvet olmadanda sizce ilişki olabilir mi yani insnaın canı fazla istemesede birlikte olunabilr mi mümkünse yenen arkadaşlardan fikir rica ediyorum lütfen yorum yapın teşekkürler (

olur canım hiç acele etmeyin. eşinde seni çok istediği. seninde o an çok istediğin vakit deneyin. şu saatte yapalım gibi değil. ansızın olsun.

canım aktarlarda satılır. mesir macunu al. çok iyi gelir o da.

kız herkese deme. erkek milletide gelir sonra.en güzeli biz güvendiklerimizi emin olduklarımızı toplayalım :)

senin durumunu bilmiorum anlatırmısın ne aşamadasın. egzersiz yapıyormusun

canım bnm kardeşimde hamileydi bugün öğrendi oğlu olcak.valla öle duygulara kapıldımki sevinsemmi üzülsemmi.bende istyrm.

senin durumunu bilmiorum anlatırmısın ne aşamadasın. egzersiz yapıyormusun

2,5 yıldır evliyim ilk haftamda ilişkiye girdik ama ağrılarla yarım yamalak oldu sonra bi süre yaklaşamadım eşime çok korkmuştum ve canım çok yanmıştı . 3 ay sonra bi anda eşimle yakınlaşırken içime girdi hiç canım acımdı ama sonraları yine hüsran aşırı derecede kendimi kasıyordum 2,5 yılda toplam acılı ağrılı kendimi zorlayark 5-6 defa ilikimiz oldu tabi 3 ay arayla filandı. şu anda tamam diyorum bu akşam yapıcam diyorum ama artık esskisii gibi cinsel isteğimde yok. eskiden beraber olamasakta canım isterdi ama şimdi oda yok. bu gece yapmak istiyorum ama içimde istek yok acaba diyorum şehvet istek olmadanda ilişkiye girebilirmiyim bugün kayganlaştırcıda aldım emlada var ama emlanın etkisini hiç görmedim ben ( ne yapsam ben

tam olarak kafana ne takiyorsun ilişki sırasında

kendini telkin et
benim diğer kadınlardan bir farkım yok
bebeğin omuzları çıkıyor oradan
file gibi açılır
pileli etek gibi genişler şeklinde
kendini gevşet
burnundan nefes al ağzından ver.
sen yüz yüze şekilde üstte ol
bol kayganlaştırcı sür.
sen kendin içeri ittir p..s i
burnundan nefes alıp ağzından verdiğin anda içeri ittir.
nefes verirkende alırkende göbeğinde hisset nefesi
sadece göğsünde nefes alma
başarılar

nasil yani usta

nasil yani usta

arkadaşim bazi arkadaşlar kendine tamiyorlar yani vucutlarin nasil oldugunu tanisalar bu sorun yaşamazlar hayatda mutlu olurlar onu demek istiyorum

bedenimzi tanıyoruz veya tanımıyoruz sonuçta biz burda son derece ciddi olan rahatsızlığımızın çözümlerini arıyoruz sen evli olupta yıllarca bekar gibi yaşamak ne demektir bilemezsin insanın psikolojisini çökertiyor bak bilmediğin için sana ne kadar basit bir kou diil mi işte bu kadar basit bi şey ama biz malesefe bunu beceremiyoruz anladın mı ve herkesi çok doğal hatta keyifle yaptığı şeyi yapamamak psikolojimizi mahfediyor varsa bi çözümün anlat bizede yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…