Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlatirim ama millet yanliş anlar cnm arkadaşim daha sonra senile konuşuruz yanliş anlama kendini uzme

sukur 5 gun sonra ılıskı yasabıldık:)esım dun aksam takmıstı kafaya heralde bugun hazırladı kendını...bende tedırgın oldum ılk araya kısa da olsa mesafe gırdı dıye sukurler olsun bı sorun olmadı ılk gırıste hafıf zorlandım o kadar...bıde acayıp bacaklarımda agrı oluyo kasıyorum kendımı hala duzelır dıye dusunuyorum zamanla

senin adına sevindim canım tebrikler. inşallah ben de en kısa zamanda çözerim sorunumu. egzersizlerimi yalnızken yapıyordum az önce eşim yakaladı utandım sağolsun yalnız bıraktı beni.

cnm bak ne güzel olmuş tekrar,canını sıkıyodun boş yere,çok sevindim canım,o kasmalar da zamanla düzelir canım,yeterki kendini rahatlat...

senin adına sevindim canım tebrikler. inşallah ben de en kısa zamanda çözerim sorunumu. egzersizlerimi yalnızken yapıyordum az önce eşim yakaladı utandım sağolsun yalnız bıraktı beni.

tesekkur ederım cnm egzersızlerını sabırla yaprsan cok rahat yenersın...eısnden mı utandın? ne kadarlık evlısınkı?

evet cnm evde hiç takma bencede ..
benim annemde de uzun yıllardır fibrokistler var cnm 6 ayda bir doktor kontrolüne gidiyor,arada büyüyebiliyorlar çoğaladabiliyorlar iyi huylu olduktan sonra büyütmemek lazım. hiç moralini bozma.
sevinmelisin çünkü erkenden farkettin,sonuçlarda temiz çıkıcak bak gör çünkü çok kadında çıkıyormuş bu.
hiç kötü düşünme tamam mı canım?

utanma değil aslında ama bi garip oldum o aniden içeri girince. 2 yıllık evliyim cnm.uzun bir zaman yani

bende yenı evlsıın dıye dusunmustum oalbılır cnm herkez bır olmayabılr..walla ben ozellıkle esımın yanında yapıyordum egzersızlerımı cunku bana hep kızardı hıc cabalamıyorsun dıye oyle egzersız yaparken yanında olunca sevınıyordu garıbım:)))

selammm datlımmm naslsın senı takıp edıyorum hee egzersızlerını fln, bak senden sonra geldım ve yendım hadi balım sıra sende cabuk yen daha hamiş kalcagız:))

oy ooy inşallah balım ya..sizin grup 4.grup malesef gelen yendi gitti yendi gitti ben hala sayıyorum burda..kırmızı kart yedim 1 hafta tatildeyim şekerim yaasonra tekrar dvm inşallah..eee senin nasıl rahat olyomu artık jelle egzersize dvm edyomsn..

cnm bak ne güzel olmuş tekrar,canını sıkıyodun boş yere,çok sevindim canım,o kasmalar da zamanla düzelir canım,yeterki kendini rahatlat...

evet yaa ıcım rahatladı walla:) kendımı bı rahat bırakıyorum bı kasıyorum hıc acımıyo ama bacaklarım agrıyo sankı saatlerdır yurumus gıbı bızde dert bıtmıyorkı wallabu hayatta her turlu cıleyı bız kadınlar cekıyoruz bır sorun bıtıyo bır sorun baslıyo tabı yıne bunlarada sukur...

naparsın şekerim..ne alemdesin denemeler nasıl..

az önce deneme yaptım canım.mum üzerine peçete sardım prztf geçirdim regl girmişti araya biraz zor oldu ama oldu.parmak denemesi hiç yapmamıştım tek parmağıma prztf geçirip denedim onu da başardım. ama bişey soracam sanki içerde tırtıklı bir yer var gibi üstte. normal mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…