- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.121
bedenimzi tanıyoruz veya tanımıyoruz sonuçta biz burda son derece ciddi olan rahatsızlığımızın çözümlerini arıyoruz sen evli olupta yıllarca bekar gibi yaşamak ne demektir bilemezsin insanın psikolojisini çökertiyor bak bilmediğin için sana ne kadar basit bir kou diil mi işte bu kadar basit bi şey ama biz malesefe bunu beceremiyoruz anladın mı ve herkesi çok doğal hatta keyifle yaptığı şeyi yapamamak psikolojimizi mahfediyor varsa bi çözümün anlat bizede yarasın
anlatirim ama millet yanliş anlar cnm arkadaşim daha sonra senile konuşuruz yanliş anlama kendini uzme
sukur 5 gun sonra ılıskı yasabıldık:)esım dun aksam takmıstı kafaya heralde bugun hazırladı kendını...bende tedırgın oldum ılk araya kısa da olsa mesafe gırdı dıye sukurler olsun bı sorun olmadı ılk gırıste hafıf zorlandım o kadar...bıde acayıp bacaklarımda agrı oluyo kasıyorum kendımı hala duzelır dıye dusunuyorum zamanla
anammm seninnn kaplumbağanmı varrrr. kız sen niye gelmiyon hiç msnye
sukur 5 gun sonra ılıskı yasabıldık:)esım dun aksam takmıstı kafaya heralde bugun hazırladı kendını...bende tedırgın oldum ılk araya kısa da olsa mesafe gırdı dıye sukurler olsun bı sorun olmadı ılk gırıste hafıf zorlandım o kadar...bıde acayıp bacaklarımda agrı oluyo kasıyorum kendımı hala duzelır dıye dusunuyorum zamanla
senin adına sevindim canım tebrikler. inşallah ben de en kısa zamanda çözerim sorunumu. egzersizlerimi yalnızken yapıyordum az önce eşim yakaladı utandım sağolsun yalnız bıraktı beni.
tesekkur ederım cnm egzersızlerını sabırla yaprsan cok rahat yenersın...eısnden mı utandın? ne kadarlık evlısınkı?
selaaaaaammm gececil hatunlaaaaaaaaaaaarrr
selaaaammmm
sağol canım bilgi verdiğin için. ben her akşam çıkarıyorum. demirli kullanıyoruz ya acaba zararı varmıdır. bende fibrokistler varmış. bu parça aldıklarının adı fibroadenom. ay onunla ilgili bilgileri okuyorumda 6 ile 12 ay arasında iki katına kadar büyürlermiş. hatta çok büyüdüklerinde akciğere sıçrarlarmış. üfff
utanma değil aslında ama bi garip oldum o aniden içeri girince. 2 yıllık evliyim cnm.uzun bir zaman yani
selammm datlımmm naslsın senı takıp edıyorum hee egzersızlerını fln, bak senden sonra geldım ve yendım hadi balım sıra sende cabuk yen daha hamiş kalcagız:))
cnm bak ne güzel olmuş tekrar,canını sıkıyodun boş yere,çok sevindim canım,o kasmalar da zamanla düzelir canım,yeterki kendini rahatlat...
kızlar size yanliş aktariyor arkadaşlariniz yada büyükleriniz biraz kendinizi taniyiniz başka ne diyeyim
naparsın şekerim..ne alemdesin denemeler nasıl..
dışarıdan gelip ahkam kesmesi kolay,okadar kolay olmuyo kendinizi tanıyın demekle arkadaşım..
yaşayan bilir,Allah yaşatmasın kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?