Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4 grup atlattın hee helal olsun walla:))))takılıyorum cnm yanlıs anlama:) olsun yavas yavas olsun saglam olsun :)o zaman bır daha yaramazlık yapmak yok cezan bıtsın sıkı bır egıtıme gıreceksın maçlara hazrılıklı olmalısın ole sarı kart fln kabul etmıcez walla:)))benım rahat sayılır hıc yoktan ıyıdır walla:) ben sadece jel kullanıyorum kaygan oluncasorunsuz oluyo...

bu aralar yenen yok ama cene masallah kızlar :)
okumaya yetısemıyorum :)
esım yenı geldı yorgun off neyse sıkmıcam kendımı gece uzun ..

nilaycım senın adınada cok sevındım bugun hep bunun hayalını kurdum
inşallah bakarsınız hamıleyken bulusuruz hepımız :)

evet canım maalesef bitmiyo dertlerimiz,hayat işte naparsın,o bacak ağrısını ben de ilk günlerde çok çektim,ama dikkat ettim kendimi çok rahat hissettiğim ilişkilerde hiç ağrı olmuyodu bacaklarımda,ama hafif bi kendimi kassam hemen benim de senin gibi bacaklarım ağrıyodu,neyse geçer zamanla
sen takma kafana,keyfini çıkarmaya bak...

nasılsın.tahrişin geçtimi.ben çok baş ağrısı çekiyorum zatn regl devam bende bişey yok.aaa unutmada diiim en son 12 kulak ç aparat almıştımmm

oohh ohh maaşallahçok güzel cnm ya gayet normal canım herkezde olan şey ordan sonrası boşluk..hergün yap egzersizini ok.

canım bu tür şahıslarla muhattap olma gerilme boşuna ok..

haklısın cnm muhattap olmamak lazım ama duramadım sinir oldum..

offf kızlar offf sabahın 8 inden beri migren ağrısı çekiyorum....ne durumdasınız hiç takip edemedim bi ara girdim duramadım yattım..

off cnm bilirim o ağrıyı benimde ağrıyo şuan ama şiddetli değil hafiften vurdu. nane yağı al istersen başına sürünce ferahlatıyo. ağrı geçmiyo ama rahatlıyorsun.

ya sorma bugun bayacostu burası:) tesekkur ederım bıtanem inşallah hayallerımız gercek olucak...sende bı kurtulsan tamamen hep dua edıyorum sızlere hadı cnm bu gece bıraz sık dısını rahatla dua oku yaparsın yarısma bıtıyor son gelımız olursun ınsallah sabır guc ve cesaret yolluyorum guzelım sana burdan :)))

nerdesin çıtır sesin solugun çıkmıyoo..naptıın

evet canım bu aralar yenen yok maalesef,ama haftasonu geldi
inşallah bu haftasonu da güzel haberler alırız,
haftasonu daha çok egzersiz ve başarı haberleri hadi inş kızlar güzel haberler bekliyoruz...

herkes haftasonu çalışıyo ne hikmetse

evet canım,çalışanlar için özellikle daha çok egzersiz yapılıyo,ve daha çok deneme yapılıyo
bi de uyuyosun,dinlenmiş oluyosun,sonuç da güzel oluyo
ben de haftasonları daha çok ilerliyodum
sen ne alemdesin canım,reglsin galiba
en son nerede kalmıştın?

hepınıze tatlı ruyalar ballarım ben cıkıyorum inşallah sabah guzel haberler okuruz burada cok dua edıcem sızlere opuyorum en kocamanından:)

eşim yarın deneriz falan dedi napacam bilmiyorum .yarım edin bana bir an önce atlatmam lazım bunu.

canım ne kadarlık evlisin..doktora gittinmi hiç..egzersizinde penis boyutuna gelene kadar penis denemesi yapmayın diyo doktorlar hüsranla sonuçlanabiliyo hiç olmicak endişesi olyomuş..tam hazır hissedince yapılması gerekiyomuş..ben parmakla yaparken aynı anda penslede deniyodum her sevişme anında..eşinle konuşmalısın egzersizini anllat süreci anlat o şekilde yapın..bu gün olacak yarın yapıcam vs. bi güne odaklanmayın..egzersizini düzenli yap 1 haftada yenen arkadaşlar var..yeterki azimli ol moralini bozma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…