- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.161
evet canım,çalışanlar için özellikle daha çok egzersiz yapılıyo,ve daha çok deneme yapılıyo
bi de uyuyosun,dinlenmiş oluyosun,sonuç da güzel oluyo
ben de haftasonları daha çok ilerliyodum
sen ne alemdesin canım,reglsin galiba
en son nerede kalmıştın?
canım ne kadarlık evlisin..doktora gittinmi hiç..egzersizinde penis boyutuna gelene kadar penis denemesi yapmayın diyo doktorlar hüsranla sonuçlanabiliyo hiç olmicak endişesi olyomuş..tam hazır hissedince yapılması gerekiyomuş..ben parmakla yaparken aynı anda penslede deniyodum her sevişme anında..eşinle konuşmalısın egzersizini anllat süreci anlat o şekilde yapın..bu gün olacak yarın yapıcam vs. bi güne odaklanmayın..egzersizini düzenli yap 1 haftada yenen arkadaşlar var..yeterki azimli ol moralini bozma..
hepınıze tatlı ruyalar ballarım ben cıkıyorum inşallah sabah guzel haberler okuruz burada cok dua edıcem sızlere opuyorum en kocamanından:)
evet canım bende cumartesi yapyorm çalışmalarımıdatlum ben mumda boy 14.5 kalınlıkta 12.5 ta kaldım..regl oldum.. senin nasıl oturdumu rayına rahatlıkla oluyomu artık..başladınmı çalışmalarına
evet canım bende cumartesi yapyorm çalışmalarımıdatlum ben mumda boy 14.5 kalınlıkta 12.5 ta kaldım..regl oldum.. senin nasıl oturdumu rayına rahatlıkla oluyomu artık..başladınmı çalışmalarına
egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.
egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.
egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç
egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.
egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.
egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.
egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.
egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.
egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.
egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.
Eğer p...s denemesinde başarısız olursanız mutlaka p..s kalınlığında bir aparat ile deneme yapın onu aldıktan sonra p..s girişinde daha rahat olacaksınız.Parmak egzerszileri sırasında klasik beyaz mumda kullanabilirsiniz buda psikolojik olarak iyi geliyor.ve bir püf noktası daha egzerszi sırasında derin nefes alın ve nefesinizi verirken ıkınarak parmağınızı ittirin ıkındığımız zaman vaji açılıyor unutmayın..
arkadaşlar geçmiş sayfaları karıştırırken buldum. yeni başlayan arkadaşlar için faydalı olur diye düşündüm.
2 yıllık evliyiz canım.doktora hiç gitmedim gitmeye karar vermiştim ki bu siteyi buldum ve yazdıklarınızı okudukça kendime güvenmeye başladım.ilk denemem kulak çöpüyle oldu o an çok mutlu oldum.şimdi mum deniyorum.yarın mumu kalınlaştırıp denemeyi düşünüyorum.eşime söyledim egzersiz yapmam lazım diye.esnetmem lazım orayı dedim tamam canım dedi.yattı uyudu. bu hafta yenmeye çalışacağım inşallah başarırım.
ben de daha 2 gün yaptım egz ama muma geçme korkum var.sertya mum acıma olmuyomu.
selam arkadaşlar....
regl sonrası ilk denemeyi yaptım... zorlanmadım çok şükür ki...
yumurtlama dönemim 13-18 ekim arası, bakalım bebiş tutucak mı?
darısı tüm arkadaşlara inşaallah.....
ben de daha 2 gün yaptım egz ama muma geçme korkum var.sertya mum acıma olmuyomu.
tamam çok güzel işte..önemli olan zaten egzersize başlamak gerisi geliyo zaten tembellik yapmazsan tabi..inşallah canım hayırlısıyla en kısa sürede atlatırız hep beraber..yavaş yavaş kalınlaştır..bol jel kullan..egzersizini yapmadan sıcak suyla yıkaynca vajeni esniyo daha rahat olyo bilgin olsun..özel vajna şampuanları olyo onuda kullandınmı daha rahat egzersiz olyo..
nasılsın.tahrişin geçtimi.ben çok baş ağrısı çekiyorum zatn regl devam bende bişey yok.aaa unutmada diiim en son 12 kulak ç aparat almıştımmm
ya sorma bugun bayacostu burası:) tesekkur ederım bıtanem inşallah hayallerımız gercek olucak...sende bı kurtulsan tamamen hep dua edıyorum sızlere hadı cnm bu gece bıraz sık dısını rahatla dua oku yaparsın yarısma bıtıyor son gelımız olursun ınsallah sabır guc ve cesaret yolluyorum guzelım sana burdan :)))
ne olsun tahrıs gecsın beklıyordum bırde eşimi yakalamayı :)nerdesin çıtır sesin solugun çıkmıyoo..naptıın
evet canım bu aralar yenen yok maalesef,ama haftasonu geldi
inşallah bu haftasonu da güzel haberler alırız,
haftasonu daha çok egzersiz ve başarı haberlerihadi inş kızlar güzel haberler bekliyoruz...
canım eğer denicekseniz ayetel kürsiyi oku duanı et...hadi bol şansss yaz mutlaka geçte olsa
ooo süpersin ,bişey kalmamış,ben de kalınlıkta 12 cm de yenmiştim,senin de bitmiş olayın hayatım,bitir de bir an önce alkış tutalım sana da
canım , benim de gün geçtikçe daha iyiye gidiyo,bakalım dünden itibaren önümüzdeki 5-6 gün ovaluasyon dönemim hergün çalışma yapıyoruz
inşallah olur,tabi fazla da umutlanmak istemiyorum,hayal kırıklığı olmasın diye
artık o da kısmet tabi,bu vaji çok bunalttı bi de öyle bunalmak istemiyorum
şimdi bi de ben de öyle korku başladı,ya çocuğum olmazsa diye
kafam arızalı yanibişey bitiyo,sonra başka bişeyi takıyorum kafama
böle işte hayatım
ama sen de yen artık,avatarın çok güzel ama duvağını açalım biran önce..
canım yumurtlama dönemimiz günü gününe aynıymış,bakalım ben de çalışma yapıyorum
inşallah ikimizinki de tutar
heyecanlandım şimdi :18::18::18:
suan daha ıyıyım beklemek ıyı olmus
senınde takıbındeyım canım regl bıtsın tam gaz egsersızıne devam pes etmek yok ..
eşim biraz kendıne gelsın yarın izin günü gece olmazsa gündüz inşallah kurtulucam canım
bu kadar basarıda bıle hıssettıklerım ıcın herseye deger yenınce arkadaşlar anlıcak bu duyguyu
yere egık basının kalkması esıne daha yakın hısettem en onemlısı kendını eksık degıl kadın gıbı hıssetmen ..
ne olsun tahrıs gecsın beklıyordum bırde eşimi yakalamayı :)
inşallah bir kaç gelin çıkar hafta sonundan
öncesi 2 rekat namaz kılmıstım ılk denemede şimdide kılıcam yine sağol canım
canım sende farkındasın dimi ? uzatmaları oynuyorsun benim gibi
banada arkadaşlar sen son aşamadasın dene dıyorlardı hep bırazdaha dıyordum
boydan benden daha öndesin endende zatı p. ucu enden 12 13 cm falandır sona dogru kalınlasır
sen bayagı ılerledın regl bıtınce sende dene pes etme öncesı bıraz ıcınde tut aparatı senı yarı gelın goruyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?