Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben 5 yılı bıtırdım evlılıgımde ve o bolgeye hıc bakamıyan bırıydım
yavas yavas aparat kalınlastırarak denedım ve suan kurtulmak uzereyım bu hastalıktan
esın destekse cok sanlısın ben esımden gızlı yapıyorum egsersızlerı
pes etme devam et aparatı kalınlastırdıkca korkun azalıcak ve basarıcaksın inşallah ..

ben de daha 2 gün yaptım egz ama muma geçme korkum var.sertya mum acıma olmuyomu.

canım ben muma pamuk sardın ince bir tabaka sonra kagıt havlu ve strec
ve her kalınlastırmak ıstedıgımde kagut havluyu kalınlastırdım sertlık hıssetmedım hıc
pamuk ve kagıt havlu yumusatıyo mumu

selam arkadaşlar....

regl sonrası ilk denemeyi yaptım... zorlanmadım çok şükür ki...

yumurtlama dönemim 13-18 ekim arası, bakalım bebiş tutucak mı?

darısı tüm arkadaşlara inşaallah.....

inşallah bundan sonrası hep sorunsuz olur
ve hayırlısıyla

aaa süper :))

ya bende heyecanlandım valla, inşaallah rabbim nasip eder en kısa zamanda ve de cümlemize :))

ya ben iki günde bir denicem, sen nasıl düşünüyorsun?

hergün mü denesem?

canım aslında iki günde bir en doğrusuymuş,spermin kalitesi açısından
ama ben iki gündür deniyorum,hergün de denemeyi düşünüyorum mümkün olursa tabi
şansa bırakmak istemiyorum ama
nette falan iki günde bir daha iyi diyolar,kısmet tabi bu işler
bir de nette yumurtlama dönemi hesaplama var,görmüşsündür sen de,ama çoğu kadının uymuyomuş o döneme
yani belki de yanlış dönemde deneme yapabiliyo olabiliriz
benim çoğu arkadaşım yumurtlama döneminde uğraştılar olmadı
çok alakasız günlerde ,regl dönemine yakın denediklerinde hamile kaldılar
belli olmuyo yani
bir de yumurtlama dönemi testleri varmış,bu ay hamilelik olmazsa,bi dahaki ay onlardan almayı düşünyorum
herşey kısmet canım yani
inşallah isteyen herkese allahım nasip eder bir an önce...

bi de ben dünden itibaren folik asit ilacı kullanmaya başladım...

sende kullanıyor musun?

yok canım kullanmıyorum,onu da okudum hamile kalmak isteyenlerin başlaması gerekiyomuş
zaten hamileler de zorunlu olarak kullanıyolar
ben almadım,biraz oluruna bıraktım,olmazsa da çok üzülmiycem,ilişkiye iyice alışmış olurum diyorum bi yandan da...

iki günde bir olayını bende duydum, hayırlısı canım ya... rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah...

o zaman sürekli deniyelim, yani 18inden sonra da denemelere devam!!!!

özel vaji şampuanı mı biraz cahilim sanırım duymamıştım da :44: araya regl girmese iyi gidiyordum ama regl bitti iki gün boyunca deneyemedim. hep beraber yeneceğiz inşallah

cnm eczanelerde var..vajina için temizleme şampuanı jeli..kullanmasanda olur..sıcak suyla şampuanla, daha çok yumuşuyo esniyo..bikere dene farkediyomu bak..ok.

olmuş sayılır canım,yarısını almışsın maşallah,o noktada da kendini bırakıver,ben hep o noktada nefes alıp veriyorum ,nefesi verdikçe de eşim de ittiriyo sonuna kadar giriyo ,sen de öyle yap hayatım,evet vaji bu arada delirtmiş bizi,valla yendikten sonra farkına vardım,normal bi insana dönüşmeye başladım
önceden kabus gibiymişim

evet hamilelikten 3 ay önce ve 3 ay sonra kullanmak gerekiyormuş... gittim aldım dün eczaneden, hayırlısı canım ya oluruna bırakmak gerek dediğin gibi... Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler :)

iki günde bir olayını bende duydum, hayırlısı canım ya... rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah...

o zaman sürekli deniyelim, yani 18inden sonra da denemelere devam!!!!

evet canım iki regl arasında denemeleri bırakmamak lazım hem ilişkiye iyice alışmış oluruz,hem de belli mi olur bugünlerden birinde de inş hamile kalırız

Mutlu yıllar albuenaaa, mutlu yıllar albuenaaa, mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr albuenaa :)

eşinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum...

Senin yazdıkların olmasaydı, hala bu dert başımdaydı.. çok sağol, allah her daim yardımcın olsun canım!!!!

ah canm ya pns ille elmde olcak bırakamyrum korkuyorm nedense..kontrol bende olmalı yanni o esnada sertligide gidyo pnsn ben çok ugraşınca biraz açık oldu ama kusra bakmayın artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…