- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.181
aaa süper :))
ya bende heyecanlandım valla, inşaallah rabbim nasip eder en kısa zamanda ve de cümlemize :))
ya ben iki günde bir denicem, sen nasıl düşünüyorsun?
hergün mü denesem?
2 yıllık evliyiz canım.doktora hiç gitmedim gitmeye karar vermiştim ki bu siteyi buldum ve yazdıklarınızı okudukça kendime güvenmeye başladım.ilk denemem kulak çöpüyle oldu o an çok mutlu oldum.şimdi mum deniyorum.yarın mumu kalınlaştırıp denemeyi düşünüyorum.eşime söyledim egzersiz yapmam lazım diye.esnetmem lazım orayı dedim tamam canım dedi.yattı uyudu. bu hafta yenmeye çalışacağım inşallah başarırım.
ben de daha 2 gün yaptım egz ama muma geçme korkum var.sertya mum acıma olmuyomu.
selam arkadaşlar....
regl sonrası ilk denemeyi yaptım... zorlanmadım çok şükür ki...
yumurtlama dönemim 13-18 ekim arası, bakalım bebiş tutucak mı?
darısı tüm arkadaşlara inşaallah.....
Kizlar o kadar moralim bozulduki, yarin evde misafirlerimiz var ve benim dogum gunum((
aaa süper :))
ya bende heyecanlandım valla, inşaallah rabbim nasip eder en kısa zamanda ve de cümlemize :))
ya ben iki günde bir denicem, sen nasıl düşünüyorsun?
hergün mü denesem?
Kizlar o kadar moralim bozulduki, yarin evde misafirlerimiz var ve benim dogum gunum((
bi de ben dünden itibaren folik asit ilacı kullanmaya başladım...
sende kullanıyor musun?
canım aslında iki günde bir en doğrusuymuş,spermin kalitesi açısından
ama ben iki gündür deniyorum,hergün de denemeyi düşünüyorum mümkün olursa tabi
şansa bırakmak istemiyorum ama
nette falan iki günde bir daha iyi diyolar,kısmet tabi bu işler
bir de nette yumurtlama dönemi hesaplama var,görmüşsündür sen de,ama çoğu kadının uymuyomuş o döneme
yani belki de yanlış dönemde deneme yapabiliyo olabiliriz
benim çoğu arkadaşım yumurtlama döneminde uğraştılar olmadı
çok alakasız günlerde ,regl dönemine yakın denediklerinde hamile kaldılar
belli olmuyo yani
bir de yumurtlama dönemi testleri varmış,bu ay hamilelik olmazsa,bi dahaki ay onlardan almayı düşünyorum
herşey kısmet canım yani
inşallah isteyen herkese allahım nasip eder bir an önce...
özel vaji şampuanı mı biraz cahilim sanırım duymamıştım da :44: araya regl girmese iyi gidiyordum ama regl bitti iki gün boyunca deneyemedim. hep beraber yeneceğiz inşallah
oy ooy canım benim inşallah yaa..penisde yarı aldım ben..geçen denedim mumdan sonra pns olmadı yapamadım ndn olmadı olmuyo anlamadım:44: bitanem hayırlısı bencede akışına bırak takmamak lazım vaji çöktürüyo yeterince...
yok canım kullanmıyorum,onu da okudum hamile kalmak isteyenlerin başlaması gerekiyomuş
zaten hamileler de zorunlu olarak kullanıyolar
ben almadım,biraz oluruna bıraktım,olmazsa da çok üzülmiycem,ilişkiye iyice alışmış olurum diyorum bi yandan da...
ay benim doğum günümde de misafir vardı yaa ve benim eşim o günün özelliğini hiç hissettirmemişti.. çok üzülmüştüm(
sıkma canını inşaallah eşin benimki gibi yapmaz !!!!!!!!!!!!!
iki günde bir olayını bende duydum, hayırlısı canım ya... rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah...
o zaman sürekli deniyelim, yani 18inden sonra da denemelere devam!!!!
misafirleri esim cagirdi zaten canim, ben yarin aksam basbasa olmayi beklerken((
belki süpriz yapıcaktır sana canım :)
cnm eczanelerde var..vajina için temizleme şampuanı jeli..kullanmasanda olur..sıcak suyla şampuanla, daha çok yumuşuyo esniyo..bikere dene farkediyomu bak..ok.
O kadaR insanin icin demi?((((((
olmuş sayılır canım,yarısını almışsın maşallah,o noktada da kendini bırakıver,ben hep o noktada nefes alıp veriyorum ,nefesi verdikçe de eşim de ittiriyo sonuna kadar giriyo ,sen de öyle yap hayatım,evet vaji bu arada delirtmiş bizi,valla yendikten sonra farkına vardım,normal bi insana dönüşmeye başladım
önceden kabus gibiymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?