Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese iyi geceler bugün burda yeniyim bende vajinismus problemimi çözdüm o beladan kurtuldum. Şimdi hayırlısıyla gebe olmayı bekliyorum. Uzman bir doktor sayesinde allah ondan razı olsun daha önce gitmediğim doktor kalmamıştı o kadar vahimdim yani. Ama doktorumun sayesinde doğru bildiğim birçok yanlışı düzelterek beynimde çözdüm bu işi.
En başta kendine güven, ve sürekli kendine "Ben diğer kadınlardan farklı değilim " de buna inan... Kendini hazırlamana çok yardımcı oluyor, sonrası geliyor zaten. Bu problemi olan arkadaşlara yardım etmek isterim, Geçtiğim süreci anlatmak isterim

ha şöyle... yeniceksin tabi, yenilmeyecek birşey değillllll...

ayrıca atlatınca anlıyor insan çok basit olduğunu :)

şuan regliyim ama oyüzden böyle rahat konuşmuyorum. son günlerde bu olaya çok yoğunlaştım eskiden önemsemiyodum yani normal hayata devam ediyordum birgün olr die. ama şimdi sabah akşam bunu düşünüyorum ve basit birşey olduğunu düşünüyorum artık.
yani beynim kaullendi bu olayın kolay olduğunu sanırım..
ayy şimdi bile çok mutluyummmm...

balım datlum gıymatluuuuum yeni yaşına merhaba eski yaşına elvedaaaaaa iyiki dogmuşsun yafruuumm..keşke başka şartlarda tanışsaymışız CANIM BENİM SANA SAĞLIKLI EŞİNLE HUZUR DOLU ÖMÜR DİLİYORUM OLUMSUZLUKLAR SANA UZAK OLSUN EMİİİ...................yeni yaşın hayırlı olsuuuunnnnn inşaaaaaallaahh

misafirleri esim cagirdi zaten canim, ben yarin aksam basbasa olmayi beklerken((
Canım ıyıkı dogdun doğum günün kutlu olsun
seneye bebişin ve eşinle daha güzel kutlarsın inşallah
ve umarım eşin doğum gununu suprız yapıp guzelce kutlar hatasını telafı eder

kızlar çok fena gaza geldim ben bu vajiyi yenicemmmmmmmmmmmmmm..............
budur işte canım regl ken tabıkı korkular daha gerı planda kalıyor
ama sen kafaya ıyıce koy regl bıtınce yenıcem pes etmıcem sonuc başarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…