- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.201
canım bugün bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim. sıcak su fikrini deneyeceğm yarın.iyi geceler herkese
ah canm ya pns ille elmde olcak bırakamyrum korkuyorm nedense..kontrol bende olmalı yannio esnada sertligide gidyo pnsn ben çok ugraşınca biraz açık oldu ama kusra bakmayın artık.. [/QUO
evet canım aynı hatayı başlarda ben de yapıyodum,elimle ben ittireyim diyodum,sonra da beceremiyodum,eşim hala der bana elini çek diye ,ben elimi çekince o kolaycacık ittiriyo farkına bile varmıyosun,bu arada da sertleşme de gitmemiş oluyo,sen de bırak hayatım ya,çekiver elini anlıyorum seni alışkanlık oldu bizde de kontrolü bırakmak istemiyoruz ama inan bırakınca sonuna kadar kolaycacık giriveriyo,sertlik de gitmemiş oluyo
kızlar çok fena gaza geldim ben bu vajiyi yenicemmmmmmmmmmmmmm..............
kızlar çok fena gaza geldim ben bu vajiyi yenicemmmmmmmmmmmmmm..............
ha şöyle... yeniceksin tabi, yenilmeyecek birşey değillllll...
ayrıca atlatınca anlıyor insan çok basit olduğunu :)
ah canm ya pns ille elmde olcak bırakamyrum korkuyorm nedense..kontrol bende olmalı yannio esnada sertligide gidyo pnsn ben çok ugraşınca biraz açık oldu ama kusra bakmayın artık.. [/QUO
evet canım aynı hatayı başlarda ben de yapıyodum,elimle ben ittireyim diyodum,sonra da beceremiyodum,eşim hala der bana elini çek diye ,ben elimi çekince o kolaycacık ittiriyo farkına bile varmıyosun,bu arada da sertleşme de gitmemiş oluyo,sen de bırak hayatım ya,çekiver elini anlıyorum seni alışkanlık oldu bizde de kontrolü bırakmak istemiyoruz ama inan bırakınca sonuna kadar kolaycacık giriveriyo,sertlik de gitmemiş oluyo
ahh onu aşsam gelcek gerisieşimde sadece 2 saniye istiyo ama yapamıyorum elimi çekemiyorum işte..
Canım ıyıkı dogdun doğum günün kutlu olsunmisafirleri esim cagirdi zaten canim, ben yarin aksam basbasa olmayi beklerken((
budur işte canım regl ken tabıkı korkular daha gerı planda kalıyorkızlar çok fena gaza geldim ben bu vajiyi yenicemmmmmmmmmmmmmm..............
ne güzel işte süpersin,yeneceksin tabi
kendine inan,çok az kaldı başarmana canım benim...
ahh onu aşsam gelcek gerisieşimde sadece 2 saniye istiyo ama yapamıyorum elimi çekemiyorum işte..
aşarsın canım,bi kere denesen inan gerisi çorap söküğü gibi gelir ,biz çok biliyomuşuz gibi eşimize bişey yaptırmak istemiyoruz ama belli noktadan sonra onlara bırakmak lazım,o yüzden sen bi kerecik elini çek,bak nasıl başarıyosun,hiç de korkma.
bu arada eşimle belirledik,kızımız olursa ismi belinay olacakçok seviyoruz belinay ismini...
şuan regliyim ama oyüzden böyle rahat konuşmuyorum. son günlerde bu olaya çok yoğunlaştım eskiden önemsemiyodum yani normal hayata devam ediyordum birgün olr die. ama şimdi sabah akşam bunu düşünüyorum ve basit birşey olduğunu düşünüyorum artık.
yani beynim kaullendi bu olayın kolay olduğunu sanırım..
ayy şimdi bile çok mutluyummmm...[/QU
inan ki çok kolay, basit, acısız, sızısız, saçma, yersiz.... vb tüm kelimeler bunun yanında kifayetsiz kalır :)
ya benim de 1 buçuk yılım geçti yaa...
reglin bitsin uzatma hiç egzersizlerini yap ve hemen p.. dene.. başarıcaksın inşaallah!!!
aşarsın canım,bi kere denesen inan gerisi çorap söküğü gibi gelir ,biz çok biliyomuşuz gibi eşimize bişey yaptırmak istemiyoruz ama belli noktadan sonra onlara bırakmak lazım,o yüzden sen bi kerecik elini çek,bak nasıl başarıyosun,hiç de korkma.
bu arada eşimle belirledik,kızımız olursa ismi belinay olacakçok seviyoruz belinay ismini...
tamam canm denemeye çalışırımmaa gerçektenmi anlamıda güzeldir cennette peygamber çiçeği..benimde 1gün kızım olursa adını belinay koyucam allah nasip ederse o yüzden belinay yaptım nickimi bende çok seviyorum
tamam canm denemeye çalışırımmaa gerçektenmi anlamıda güzeldir cennette peygamber çiçeği..benimde 1gün kızım olursa adını belinay koyucam allah nasip ederse o yüzden belinay yaptım nickimi bende çok seviyorum
evet hayatım ben de biliyorum anlamı da çok güzel,allah kısmet etsin de koyalım inşallah bu güzel ismi kızlarımıza...
şuan regliyim ama oyüzden böyle rahat konuşmuyorum. son günlerde bu olaya çok yoğunlaştım eskiden önemsemiyodum yani normal hayata devam ediyordum birgün olr die. ama şimdi sabah akşam bunu düşünüyorum ve basit birşey olduğunu düşünüyorum artık.
yani beynim kaullendi bu olayın kolay olduğunu sanırım..
ayy şimdi bile çok mutluyummmm...[/QU
inan ki çok kolay, basit, acısız, sızısız, saçma, yersiz.... vb tüm kelimeler bunun yanında kifayetsiz kalır :)
ya benim de 1 buçuk yılım geçti yaa...
reglin bitsin uzatma hiç egzersizlerini yap ve hemen p.. dene.. başarıcaksın inşaallah!!!
biter bitmez devam edicem canım. kararlıyım artık..
yenicem lamıcimi yokk.
bu kadar emin olduğum için artık daha mutluyum sanki. :) Allaha şükür.
evet hayatım ben de biliyorum anlamı da çok güzel,allah kısmet etsin de koyalım inşallah bu güzel ismi kızlarımıza...
aaaaaayyyyy inşallah yahayali bile süperr..
canım bende öyleydim... eşim rahat ol bırak elini diyip duruyordu.... ama bi türlü izin vermiyordum... egzersizlerle güvenini arttırınca yaparsın merak etme sen !!!
biter bitmez devam edicem canım. kararlıyım artık..
yenicem lamıcimi yokk.
bu kadar emin olduğum için artık daha mutluyum sanki. :) Allaha şükür.
cnm hep böyle kararlı ol..zaferi kutluyalm..bayrama kadar atlatırız inşallah..bu sefer çifte bayram olur...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?