Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyimisin canıııımmmm

saol canim iyim. bebisde insallah iyidir teyzesi. malum daha hissetmiyorum. kiz gecmisi okuyordum, 1.tarafdan yemek anca sona geldim. sen nasilsin canim sizleri ihmal ediyorum hakkinizi helal edin. ama her zaman söylüyorum varsa takildiginiz 1.yer özelden yazin, bu sözüm herkese sorun cevapliyayim. paylasin sorununuza ortak olayim kendine iyi bak canim öptüm

iyi geceler kızlarr..
geçmişe döndüm ben bu topiğe ilk yazım 2659. sayfada olmuşş. siz düşünün artık ne kadar zaman geçmiş. şaka gibi. o zaman çok korkaktım artık onu atlattım çok şükür..

oooy balıımm benimm helal hoş olsun varsa tabii..sende helal et bidenem..ne kadarlık oldu annesiii..isim düşündünmü kız erkek..bu saatte ne yemegi kı...

oohh baya olmuşşş artık erteleme yani..gidiyonmu hayde sanada iyi geceler kapanışı ben yapıcam anlaşılan

oooy balıımm benimm helal hoş olsun varsa tabii..sende helal et bidenem..ne kadarlık oldu annesiii..isim düşündünmü kız erkek..bu saatte ne yemegi kı...

3.aylik oldu teyzesi, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. insalah rabbim nasip ederse kiz.a karar veremedim ama hümeyra hosuma gidiyor. oglan olursa hazir: yusuf koyucaz insallah. kiz benimki hep bu saatde isten geliyor: genelde kahvaltilik hazirliyorum, ama bugün gec olmasina ragmen türlü yaptim. sen calisiyiormuydun,

canm sen vaji limiydin ve hamilesin yanlışşş okumadım değilmiii.püff noktalarını anlatsanaaa

meraba canim ben vajiyi yeneli 7ay oldu simdi hamileyim darisi senin basina. egzersis yapiyormusun? bu cok önemli: vajinismusdaki en önemli sey cesaret hirs, azim, pes etmemek, ben yapicam demek. benim diger kadinlardan neyim eksik demek.

cesaretin gelmesi korkularin giderek azalmasi icinde egzersislerini ayna karsisinda yapmalisin. cünkü ancak böyle aklina gözüne bunun olabilecegini, imkansiz olmadigini anlatabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…