- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.221
canım bende öyleydim... eşim rahat ol bırak elini diyip duruyordu.... ama bi türlü izin vermiyordum... egzersizlerle güvenini arttırınca yaparsın merak etme sen !!!
inşallah canım yaa benim el olayı kaldı tek zaten :44::44: onuda atlatsam bitecek ama :18::18:
cnm hep böyle kararlı ol..zaferi kutluyalm..bayrama kadar atlatırız inşallah..bu sefer çifte bayram olur...........
inşallah canım bayrama kadar yenersek süper olurrr...
inşallah canım bayrama kadar yenersek süper olurrr...
bencede
hadi bayanlar, Allah rahatlık versin...
ben uyuyorum artık :)
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr!!!
iyimisin canıııımmmm
kızlar ben de kaçıyorum artık,öpüyorum hepinizi
iyigeceler,tatlı rüyalar....
saol canim iyim. bebisde insallah iyidir teyzesi. malum daha hissetmiyorum. kiz gecmisi okuyordum, 1.tarafdan yemek anca sona geldim. sen nasilsin canim sizleri ihmal ediyorum hakkinizi helal edin. ama her zaman söylüyorum varsa takildiginiz 1.yer özelden yazin, bu sözüm herkese sorun cevapliyayim. paylasin sorununuza ortak olayim kendine iyi bak canim öptüm
iyi geceler kızlarr..
geçmişe döndüm ben bu topiğe ilk yazım 2659. sayfada olmuşş. siz düşünün artık ne kadar zaman geçmiş. şaka gibi. o zaman çok korkaktım artık onu atlattım çok şükür..
oohh baya olmuşşş artık erteleme yani..gidiyonmu hayde sanada iyi geceler kapanışı ben yapıcam anlaşılan
oooy balıımm benimm helal hoş olsun varsa tabii..sende helal et bidenem..ne kadarlık oldu annesiii..isim düşündünmü kız erkek..bu saatte ne yemegi kı...
merab canim ne durumdasin yardimci olmak isterim
canm sen vaji limiydin ve hamilesin yanlışşş okumadım değilmiii.püff noktalarını anlatsanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?