Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam arkadaşlar....

regl sonrası ilk denemeyi yaptım... zorlanmadım çok şükür ki...

yumurtlama dönemim 13-18 ekim arası, bakalım bebiş tutucak mı?

darısı tüm arkadaşlara inşaallah.....

inşallah cnm allah hayırlısını ve tez zamanda nasıp etsın ınsallah ...bu donemı nasıl hesaplıyorsun bende bugun yarın reglı olcam...

seni o kadar iyi anlıyorumkı 2 sene boyunca cok ezıldım esımın aılesı tarafından bosanması ıcın cok baskı yaptılar neyse 1 yıl once 1 kere olmustuda seslerınden kurtulmustum inan bana ilk bırlesmeden sonra sabah kalktım esıme dedımkı ben bu zamana kadar mısafırmısım bu evde artık bu ev benım dedım gercekten oduygu cok farklı rabbım kımseye bunu yasatmasın yasayanlarıda bıran once kurtarsın inşallah

canım sen bir kaç kez oldu sonra olmadı yazmışsın olduğunda nasıldı yani acı falan mı hissettin ki artık olmuyor?

canım günaydın, doğum günün kutlu olsun, bence eşin sana doğum günü partisi hazırlamış kız gece de kalacak değiller ya.

merhaba hanımlar güzel hafta sonları dilerim.
ben şimdiye dek kendi parmağım ve eşparmağı ile 1 boğum ilerleyebildim.daha ileriye gitmek için kulak temizleme çubuğuyla deneme yaptım streçledim,jelledim.ama çok sert bu heryerime battı yapamadım moralim bozuldu ya.sonra parmak deneyeyim dedim o bana daha kolay geldi ama ilerleyemedim galiba açıyı tutturamadım

vaveylam nerelerdesin canim naz8 ekledim seni cnim ama suan cok feci hastayim grip oldum yatak dösek yatiyorum burayada telden griorum ama tek bisey soyleim egzersizlerni ihmal etme once egzersiz sonra iliski tamam mi.. Konusuruz tatlimm :))

Son düzenleme:
geçen sene mayısta hamile kalmak istemiştim olmadı haziranda eczaneden 5li medismart ovulasyon testi aldım sat tan sonra 13. gün yaptım 2. çizgi silik çıktı 14. gün yaptım 2. çizgi çok belirgin çıktı o gün ilişkiye girdim emin olmak için 15. gün gene yaptım 2. çizgi yine silik çıktı böylece 14. gün yumurtladığımı anladım ama benim zaten adetlerim düzenlidir.bu arada idrarla yapılanlar daha iyi olur

Kizlar o kadar moralim bozulduki, yarin evde misafirlerimiz var ve benim dogum gunum((

Mutluuuuuuu yilllllaaaaarrr)) Moral bozuklugu zamanı deyil)) Yaşa- sev- gül)) Çok şükür yeni yaşına sağlıklı bir kadın olarak girdin.. Allah bozmasın.. Mutlu ol)

ne tuhaf dimi ev var adam var ama bir bir halt edemiyoruz.oysa eskiden 5dakikacık bile yalnız kalabilsek diye uğraşırdık

Hahahaa) Çok haklısın))

Yaa yap bize bi kiyak- test al- noolursun- çatlicaazz haa

Telif hakkımı alayım arzucum

Helal et ablacım

kızlar ben kulak çubuğunu beceremedim çok sert değil mi battı bana

hayır cnm kendını kastıgın ıcın oyle olmustur yavas yavas sakın ol oraya odaklanma ben tv karsısında yaptım ve bacagımın tekını koltuga tekını orta sehpaya acarak yapıyorum cok rahat oluyor oyle dene goruceksın cokrahat alıcaksın ve nefes al ver nefesın ıverırken cubugu ıttır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…