- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.241
selam arkadaşlar....
regl sonrası ilk denemeyi yaptım... zorlanmadım çok şükür ki...
yumurtlama dönemim 13-18 ekim arası, bakalım bebiş tutucak mı?
darısı tüm arkadaşlara inşaallah.....
suan daha ıyıyım beklemek ıyı olmus
senınde takıbındeyım canım regl bıtsın tam gaz egsersızıne devam pes etmek yok ..
eşim biraz kendıne gelsın yarın izin günü gece olmazsa gündüz inşallah kurtulucam canım
bu kadar basarıda bıle hıssettıklerım ıcın herseye deger yenınce arkadaşlar anlıcak bu duyguyu
yere egık basının kalkması esıne daha yakın hısettem en onemlısı kendını eksık degıl kadın gıbı hıssetmen ..
ne olsun tahrıs gecsın beklıyordum bırde eşimi yakalamayı :)
inşallah bir kaç gelin çıkar hafta sonundan
öncesi 2 rekat namaz kılmıstım ılk denemede şimdide kılıcam yine sağol canım
canım sende farkındasın dimi ? uzatmaları oynuyorsun benim gibi
banada arkadaşlar sen son aşamadasın dene dıyorlardı hep bırazdaha dıyordum
boydan benden daha öndesin endende zatı p. ucu enden 12 13 cm falandır sona dogru kalınlasır
sen bayagı ılerledın regl bıtınce sende dene pes etme öncesı bıraz ıcınde tut aparatı senı yarı gelın goruyorum artık :)
Günaydın arkadaşlar, hadi bakalım hafta sonu bereketi kimler yenecek merak ediyorum.
inşallah cnm allah hayırlısını ve tez zamanda nasıp etsın ınsallah ...bu donemı nasıl hesaplıyorsun bende bugun yarın reglı olcam...
Kizlar hamis degilmisim ben:))
Kizlar o kadar moralim bozulduki, yarin evde misafirlerimiz var ve benim dogum gunum((
ne tuhaf dimi ev var adam var ama bir bir halt edemiyoruz.oysa eskiden 5dakikacık bile yalnız kalabilsek diye uğraşırdık
ya kızlar takvimyöntemine göre bir hesap yaptım benim hamile kalma olasılığımın geçen haftadan önceki hafta en yüksek oldugu günlermiş ama iki haftada hamile kalır mı insan yaa:18::18::18::18::18: ben hala regl olmadım :18:
Telif hakkımı alayım arzucum
Kizlar hamis degilmisim ben:))
kızlar ben kulak çubuğunu beceremedim çok sert değil mi battı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?