- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.261
selaaamm hanmlaarrr
canım ben 5 yılı bıtırdım evlılıgımde ve o bolgeye hıc bakamıyan bırıydım
yavas yavas aparat kalınlastırarak denedım ve suan kurtulmak uzereyım bu hastalıktan
esın destekse cok sanlısın ben esımden gızlı yapıyorum egsersızlerı
pes etme devam et aparatı kalınlastırdıkca korkun azalıcak ve basarıcaksın inşallah ..
:
çok sağol paticim, desteklerinizle başaracağım inşallah
kızlar kusura bakmayin forumda yeniyim bu sorun herkezdemi var ki. Ben,benim etrafindaki arkadaşlarimda bu sorun yok peki doktorlar nediyor bu olaya sebep ne acaba yanliş anlamasaniz kızlar
3.aylik oldu teyzesi, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. insalah rabbim nasip ederse kiz.a karar veremedim ama hümeyra hosuma gidiyor. oglan olursa hazir: yusuf koyucaz insallah. kiz benimki hep bu saatde isten geliyor: genelde kahvaltilik hazirliyorum, ama bugün gec olmasina ragmen türlü yaptim. sen calisiyiormuydun,
birçok bayanda var bu sorun.psikolojik bir rahatsızlık aslında.Sizin yorumlarınızı takip ediyorum fakat yazdıklarınız içtenlikle yazılmış gibi gelmiyor bana.Burası hassas bir yer lütfen yorum yaparken dikkat edin.
iyi günler hanimlar nasilsinz, neler yapiyorsunuz, hersey yolundami
Kizlar hamis degilmisim ben:))
lylik datlumm keyifler çok şükür süper..sende..slm tatlım keyıfler naasıl...
Aleykumm selammm))
Sen gelince bi başka neşeli oluyo buralarr
gerçektenmi kısssşımardım bak şimdi
kızlar kusura bakmayin forumda yeniyim bu sorun herkezdemi var ki. Ben,benim etrafindaki arkadaşlarimda bu sorun yok peki doktorlar nediyor bu olaya sebep ne acaba yanliş anlamasaniz kızlar
aslında bende bu hastalığı tv de ilk duyduğumda çok garipsemiştim,herhalde hiç erkek görmemiş elele bile tutuşamayanlarda olur sanmıştım, ya da sevmeden tanımadan zorla küçücük yaşta evlendirilen kızlarda olabilr demiştim.oysa hiç de öyle değilmiş.gayet rahat,eğitimli,kadınsı olan sevişmekten keyif alan insanlarız ama büyük bir derdimiz var.aşabilmek içinde kendimizle mücadele ediyoruz. ve bizim gibi olmayanlarda kıl olıyoruzgüzelim madem sorunun yok dikkatini çeken nedir nedn kurcalyosun..
Gerçekten)))
Zaten hep şımarıkdın tatlım
wuuuu öylemiyim gerçektenhiç farkında deilm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?