Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sağol paticim, desteklerinizle başaracağım inşallah

kızlar kusura bakmayin forumda yeniyim bu sorun herkezdemi var ki. Ben,benim etrafindaki arkadaşlarimda bu sorun yok peki doktorlar nediyor bu olaya sebep ne acaba yanliş anlamasaniz kızlar

birçok bayanda var bu sorun.psikolojik bir rahatsızlık aslında.Sizin yorumlarınızı takip ediyorum fakat yazdıklarınız içtenlikle yazılmış gibi gelmiyor bana.Burası hassas bir yer lütfen yorum yaparken dikkat edin.

amiiinn canım inşallaahh..yusuf ismi .ok güzeell hümeyrayı sevmedim..sevmedigim biri taşıyo die heralde..hamarat kadın yok canm ben çalışmıyorum vajdn kurtulmadanda hiiiçç düşünmyoruuumm

iyi günler hanimlar nasilsinz, neler yapiyorsunuz, hersey yolundami

merahaba cnmmm ya benım aslında yolunda hersey ama esım kendıne geldı bu arada masallahı var:)agrılarım oluyo bacaklarımda kastıgım ıcın zamanla duzelır dıye beklıyorum obur turluhersey tıkırında :))

rüyamda çocuğumuzun olacağını gördüm ismi Ali olsun diye diretiyordum :) Ali isminde tanıdığımda yok ama nerden çıktı anlamadım :)

güzelim madem sorunun yok dikkatini çeken nedir nedn kurcalyosun..
aslında bende bu hastalığı tv de ilk duyduğumda çok garipsemiştim,herhalde hiç erkek görmemiş elele bile tutuşamayanlarda olur sanmıştım, ya da sevmeden tanımadan zorla küçücük yaşta evlendirilen kızlarda olabilr demiştim.oysa hiç de öyle değilmiş.gayet rahat,eğitimli,kadınsı olan sevişmekten keyif alan insanlarız ama büyük bir derdimiz var.aşabilmek içinde kendimizle mücadele ediyoruz. ve bizim gibi olmayanlarda kıl olıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…