Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok canım kıl olmuyorum ben ndn kıl olayım benim gibi olmayana aksine sevinirim ne mutluki bizim gibi deiller..açıkcası yakınlarımda bende olmayan bişeyi mrk etmem pek..böyle bi durumdan haberleri olmayan şahıslar gelipte rahatlıkla vay niye yapamıyosunuz yok çok garip ndn böyle vs.batıyoo bana konuda çok hassas..bu şekilde burda gelipte alay edenler bile oldugundan batıyo cnm geriyo..madem mrk ediyosa googledn arasın okusun neyse ögrensin.. Yazdıklarına baksana sanıyomusunki içten güvenlr...

güzel cevap canım patlamaya hazır volkan gibiyiz ikide bir bize soğuk kadın muamelesi çekiyorlar nelerine gerekse

tanıdım canm tanımammı gölbaşı güzeliiim canm saol sen nasılsın bebişinde ii işallah walla ben reglm şuan bekliorum tatlım sadece

saol canim bende iyiyim, bebisde iyidr insallah teyzesi.rabbim tez zamanda sanada nasip etsin. kuzum niye olmuyor daha simdi birazdan cikicam. ama 1.gün konusalim, nerde takiliyorsun 1.sorun varsa cevapliyayim, yada neyse sorun ona cözüm bulalim . öptüm seni kendine iyi bak.

aslında belki biraz bencilce ama ben bunu yaşamayanlara itiraf ediyorum ki içten içe kıskançlık duyuyorum.yeterince psikolojimiz bozuk zaten, bende kadınım neden buna katlanmak zorundayım diye düşünüyorum zaman zaman.belki hoş değil ama insanız içimden geçiyor bazen.burası bunun için iyi geliyor,hani alkolizmle uğraşanlar falan hepsi biraraya gelip yaşadıklarını anlatıp rahatlarlar ya bizimkide öyle sanki.benim dışımda başkalarınında bunu yaşaması kötü ama bana kendimi yalnız olmadığımı hissettiriyoraffınıza sığınıyorum ,yaşasın vaji kardeşliği diyorum.

tamam canm ben sürekli burda takılıorum ama taşınma işim falan var bisüre giremeyebilirim konuşuruz yine bende seni öptüm tatlım

O7beLinAy. benim cikmam gerek canim kendine iyi bak hakkinda hayirlisi, .....e sanmiyorum cok düsük 1ihtimal ama yinede rabbim bilir. ..... anladin deyilmi, bana özelde yazdigin seyi kastettim. bence yoktur ama hakkinda ne hayirlisiyla rabbim onu nasip etsin

kızz belinay noldu walla merak ettim işallah kötü bişe deildir canm benm

selam kızlar
birazdan egsersize başlıcam
eskiden kaçıcak bir bahane arardım şimdi süreklı kacıcagım bahaneler cıkıyor
bende bunlara kızıyorum ...
esımı cagırdılar aksam evde olmıcak ve yatılı mısaıfr gelme ıhtımalı var
ama kafaya taktım heran regl olmadan yendıgıme emın olmak ıstıyorum
dua edın bana kızlar inşallah güzel haberlerle gelırım sonrası belınayın pesındeyım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…