- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.281
aslında bende bu hastalığı tv de ilk duyduğumda çok garipsemiştim,herhalde hiç erkek görmemiş elele bile tutuşamayanlarda olur sanmıştım, ya da sevmeden tanımadan zorla küçücük yaşta evlendirilen kızlarda olabilr demiştim.oysa hiç de öyle değilmiş.gayet rahat,eğitimli,kadınsı olan sevişmekten keyif alan insanlarız ama büyük bir derdimiz var.aşabilmek içinde kendimizle mücadele ediyoruz. ve bizim gibi olmayanlarda kıl olıyoruz
aslında bende bu hastalığı tv de ilk duyduğumda çok garipsemiştim,herhalde hiç erkek görmemiş elele bile tutuşamayanlarda olur sanmıştım, ya da sevmeden tanımadan zorla küçücük yaşta evlendirilen kızlarda olabilr demiştim.oysa hiç de öyle değilmiş.gayet rahat,eğitimli,kadınsı olan sevişmekten keyif alan insanlarız ama büyük bir derdimiz var.aşabilmek içinde kendimizle mücadele ediyoruz. ve bizim gibi olmayanlarda kıl olıyoruz
kıpır kıpır fıkır fıkır diyelim kız sen yenince ben seni düşünemiyorum.
nasilsin canim tanidinmi beni,ben yaslandim nasilsin. neler yapiyorsun, hersey yolundami
buseumutttttttttttttttttttt bana niye cevap yazmiyon gecmisimi okuyon.
tanıdım canm tanımammı gölbaşı güzeliiim canm saol sen nasılsın bebişinde ii işallah walla ben reglm şuan bekliorum tatlım sadece
aslında belki biraz bencilce ama ben bunu yaşamayanlara itiraf ediyorum ki içten içe kıskançlık duyuyorum.yeterince psikolojimiz bozuk zaten, bende kadınım neden buna katlanmak zorundayım diye düşünüyorum zaman zaman.belki hoş değil ama insanız içimden geçiyor bazen.burası bunun için iyi geliyor,hani alkolizmle uğraşanlar falan hepsi biraraya gelip yaşadıklarını anlatıp rahatlarlar ya bizimkide öyle sanki.benim dışımda başkalarınında bunu yaşaması kötü ama bana kendimi yalnız olmadığımı hissettiriyoraffınıza sığınıyorum ,yaşasın vaji kardeşliği diyorum.yok canım kıl olmuyorum ben ndn kıl olayım benim gibi olmayana aksine sevinirim ne mutluki bizim gibi deiller..açıkcası yakınlarımda bende olmayan bişeyi mrk etmem pek..böyle bi durumdan haberleri olmayan şahıslar gelipte rahatlıkla vay niye yapamıyosunuz yok çok garip ndn böyle vs.batıyoo bana konuda çok hassas..bu şekilde burda gelipte alay edenler bile oldugundan batıyo cnm geriyo..madem mrk ediyosa googledn arasın okusun neyse ögrensin.. Yazdıklarına baksana sanıyomusunki içten güvenlr...
saol canim bende iyiyim, bebisde iyidr insallah teyzesi.rabbim tez zamanda sanada nasip etsin. kuzum niye olmuyor daha simdi birazdan cikicam. ama 1.gün konusalim, nerde takiliyorsun 1.sorun varsa cevapliyayim, yada neyse sorun ona cözüm bulalim . öptümseni kendine iyi bak.
napam yafruum yaa uyku tutmadı yatak koltuk heryer battı..burdada kimse kalmadı gecede geçmek bilmedi yauufnabersin datlum gece buraların tozunu attırmışsınbu hafta herkes regl galiba nese hepberaber beklioz böle daha güzel walla beni tek bırakmayın
O7beLinAy. benim cikmam gerek canim kendine iyi bak hakkinda hayirlisi, .....e sanmiyorum cok düsük 1ihtimal ama yinede rabbim bilir. ..... anladin deyilmi, bana özelde yazdigin seyi kastettim. bence yoktur ama hakkinda ne hayirlisiyla rabbim onu nasip etsin
napam yafruum yaa uyku tutmadı yatak koltuk heryer battı..burdada kimse kalmadı gecede geçmek bilmedi yauuftek deilsn çıtır.....
wuuuu öylemiyim gerçektenhiç farkında deilm
kıpır kıpır fıkır fıkır diyelim kız sen yenince ben seni düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?