Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Senin mesajlarını okudukca bu kız nası oldu da hala yenemdi- diye düşünüyorum hep) O kadar pozitif enrjilisin ki- maşallah) Yakın zamanda başaracan inşallah)

Ben düşünüyorum-

saol canım benim yaa inşaallah... Sordum sana çok kez ama görmedln galiba ne durumdasn die ben bile düşünemedim kendimi sen nasl düşündün yafrum

sorma çıtır yaa o kıskançlık istem dışı oluşyo ztn pskolojilermz normal deil zaten..ben hele kendlmden küçükleri görünce kendime çok kızıyorum içten içe sinirlenyorum..küçücük kızların zevk için yaptıgını yapamyorz..beklemyodum böyle bişey güle oynaya ilk geceyl bekledik geldi çattı ama hüsran oldu yazgı napalım..en kısa zamanda atlatırızda acısını çıkarırız her geçen gün için pazartesi grüşrz ba baayy..

saol datluum sende dikkat et..naptın toparlandınmı baya nezman taşınyosunz....

canm işte şimdi eşimle yavaş yavaş toparlanıoruz oyüzden geç görüorum yazdıklarınızı kusura bakmayın bebekler bikaçişi birarada yürütmeye çalışınca böle oluo iştebuayın sonuna kadar toparlanıp taşınmamız lazım eşim kasımın 1inde başlıo işe çünkü

patim yafrumm lnşaallah hayırlı haberlerine az kaldıı kıs burda biri annesi falan öteki odadayken yendi sende dvm et bırakma ok.az kalmış başa baş gidyoruz hadi ben yapamyorm regldn dolayı..

ayy saol canm benm yaa işallahh bebiş haberi alırım yeni evimde sanada kolay gelsin tatlım benm

canım bende suan oturdugum eve temmuzda tasındım 3 ay oldu ve o kadar ısınmıstımkı eve ılk gordugumde bu ev bana ugurlu gelecek demıstım ve oylede oldu rabbım sanada nasıp etsın ınşallah...

canım bende suan oturdugum eve temmuzda tasındım 3 ay oldu ve o kadar ısınmıstımkı eve ılk gordugumde bu ev bana ugurlu gelecek demıstım ve oylede oldu rabbım sanada nasıp etsın ınşallah...

ayy canm benm işallahh yaa işallah taşıncağım evde bana uğurlu gelir artık yeter bitsin bu işkence diorum ve gerçekten inanıorum artık güzel günler beni beklio işallahh bide orda bebikim olurr çok heycanlandım yaa

inşallah canım benım sen sabret hersey sırasıyla nasıl oluyor allahın ıznıyle...

cnm slm,taşınıyormuşsun,kolay gelsin valla zor iş ev taşımak
ama yeni bir şehir,yeni bir ev,umarım mutluluk huzur getirir sana,
yeni başlangıçlar güzeldir
bebekleri olsun inş yeni evinde...

düzelir canım. Maşallah. oldu bak. boşuna dert etme.

kızlar oldu ınanmıyorum olduuuuuuuuuuu
hemen sıze haber vermeye geldım daha uzun yazıcam sonra
hepınıze gonulden tesekkur edıyorum sevıncten aglıyorum suannn
hıc acı yok zorlanma yok 5 yılımı bos yere heba etmısım
bırazdan gelıcem gorusuruz kızlar

sağol canım.
sonucumu bugün aldım.
doktor fibroadenom ile uyumlu yani iyi huylu tümörler olduğunu söyledi.
6 ayda bir kontrol gerekiyormuş.
kansere dönüşme riski yokmuş.
ama büyümeleri durumunda alınması gerekebilirmiş.
gençlerde daha çok olurmuş.
östrojen hormonunun aşırı salgısındanmış.
menepozdan sonra küçülürlermiş.
bugün meme kanserlileri günüymüş.
çok şükür bir şey çıkmadı.
hemen eve geldim.
41 yasin okumaya başladım.
bir günde oruç tutucam dedim.
Rabbim kimseye çaresiz hastalık vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…