- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.301
Senin mesajlarını okudukca bu kız nası oldu da hala yenemdi- diye düşünüyorum hep) O kadar pozitif enrjilisin ki- maşallah) Yakın zamanda başaracan inşallah)
Ben düşünüyorum-
tamam canm ben sürekli burda takılıorum ama taşınma işim falan var bisüre giremeyebilirim konuşuruz yine bende seni öptüm tatlım
oyy kıyamam anavatan kan ağladı bayaa yani kendine dikkat et canm
aslında belki biraz bencilce ama ben bunu yaşamayanlara itiraf ediyorum ki içten içe kıskançlık duyuyorum.yeterince psikolojimiz bozuk zaten, bende kadınım neden buna katlanmak zorundayım diye düşünüyorum zaman zaman.belki hoş değil ama insanız içimden geçiyor bazen.burası bunun için iyi geliyor,hani alkolizmle uğraşanlar falan hepsi biraraya gelip yaşadıklarını anlatıp rahatlarlar ya bizimkide öyle sanki.benim dışımda başkalarınında bunu yaşaması kötü ama bana kendimi yalnız olmadığımı hissettiriyoraffınıza sığınıyorum ,yaşasın vaji kardeşliği diyorum.
kızlar slm herkese,umarım herşey yolundadır
benim şimdi çıkmam lazım,sonra gene gelicem
görüşürüz
kolay gelsın busemut ınsallah yenı ev guzel haberler getırır
saol datluum sende dikkat et..naptın toparlandınmı baya nezman taşınyosunz....
selam kızlar
birazdan egsersize başlıcam
eskiden kaçıcak bir bahane arardım şimdi süreklı kacıcagım bahaneler cıkıyor
bende bunlara kızıyorum ...
esımı cagırdılar aksam evde olmıcak ve yatılı mısaıfr gelme ıhtımalı var
ama kafaya taktım heran regl olmadan yendıgıme emın olmak ıstıyorum
dua edın bana kızlar inşallah güzel haberlerle gelırım sonrası belınayın pesındeyım :)
slm kızlar nbrsinzzz
aslm canm gördügün gibisen naslsn naparsın..
ayy saol canm benm yaa işallahh bebiş haberi alırım yeni evimde sanada kolay gelsin tatlım benm
canım bende suan oturdugum eve temmuzda tasındım 3 ay oldu ve o kadar ısınmıstımkı eve ılk gordugumde bu ev bana ugurlu gelecek demıstım ve oylede oldu rabbım sanada nasıp etsın ınşallah...
ayy canm benm işallahh yaa işallah taşıncağım evde bana uğurlu gelir artık yeter bitsin bu işkence diorum ve gerçekten inanıorum artık güzel günler beni beklio işallahh bide orda bebikim olurr çok heycanlandım yaa
sukur 5 gun sonra ılıskı yasabıldık:)esım dun aksam takmıstı kafaya heralde bugun hazırladı kendını...bende tedırgın oldum ılk araya kısa da olsa mesafe gırdı dıye sukurler olsun bı sorun olmadı ılk gırıste hafıf zorlandım o kadar...bıde acayıp bacaklarımda agrı oluyo kasıyorum kendımı hala duzelır dıye dusunuyorum zamanla
evet cnm evde hiç takma bencede ..
benim annemde de uzun yıllardır fibrokistler var cnm 6 ayda bir doktor kontrolüne gidiyor,arada büyüyebiliyorlar çoğaladabiliyorlar iyi huylu olduktan sonra büyütmemek lazım. hiç moralini bozma.
sevinmelisin çünkü erkenden farkettin,sonuçlarda temiz çıkıcak bak gör çünkü çok kadında çıkıyormuş bu.
hiç kötü düşünme tamam mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?