Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm,süpersin,çok sevindim ,maşallah nazar değmesin
ilk halayın benden gelsin,halay avatarını bulamadım yav allah allah
neyse bunlar gelsin benden sana
bekliyorzu detayları
maşalllah işte haftasonu bi gelinimiz daha çıktı...

evet orada öyle tırtıklı gibi bir bölüm var. takıla takıla geçiyor ama oluyor. pileli etek gibi düşün.

canım benim çok sevindim senin adına,geçmişler olsun tekrar
bak ne güzel kötü huylu çıkmamış,allah başka dert vermesin canım
gönlünce eşinle ailenle sağlıklı huzurlu günlere inş.
allah yasinlerini de orucunu da kabul etsin...

özel vaji şampuanı mı biraz cahilim sanırım duymamıştım da :44: araya regl girmese iyi gidiyordum ama regl bitti iki gün boyunca deneyemedim. hep beraber yeneceğiz inşallah

kızlar yanlış anlamadım dimi vaji şampuanı ile egzersiz yapanınız varmış. sakın böyle bir şey yapmayın. vaji içine ne şampuan ne sabun hiç bir şey sürmeyin. doktorun tek tavsiyesi sebamed veya numismed gibi vajinal bölge için yıkama jelleri var onlarla sadece dışını yıkayın. sakın içini yıkamayın. anatomisini bozmayın.su tazlikli şekilde tutmayın. elinize tutun suyu öyle yıkayın. mantar olursunuz sonra.

nabersin canım? nası gidiyo herşey yolundadır inşallah merak ettim seni:44::44:

iyym cnm cok sukur hersey yolunda esımle aramızda duzeldı tek sorun ılıskıde bacaklarımın kasılmadan dolayı cogrıması ama buna sukur dıyoruz buda zmanla gececek...sen nasılsn senın nasıl gıdıyor

iyym cnm cok sukur hersey yolunda esımle aramızda duzeldı tek sorun ılıskıde bacaklarımın kasılmadan dolayı cogrıması ama buna sukur dıyoruz buda zmanla gececek...sen nasılsn senın nasıl gıdıyor

canım benim sevindim herşeyin yolunda olduğuna,o bacak kasması da zamanla geçer canım,gün geçtikçe rahatlarsın inş,benim de iyi gidiyo canım çok şükür bi problem yok

cok sukur canım benım sende kurtuldun gozumuz aydın okadar sevındımkı sen anlıyosundur benı hadi halaya devammm

tebrikler canım çok sevindim maşallah nazar değmesin
bizim halayımızı neden kaldırdılar yahu :)

canım benim sevindim herşeyin yolunda olduğuna,o bacak kasması da zamanla geçer canım,gün geçtikçe rahatlarsın inş,benim de iyi gidiyo canım çok şükür bi problem yok

o kadar sanlıyızkı sızler varsınız burası var o kadar yılımı heba ettım doktorlarda, burada yendım esımle konusuyoruz hala ınanamadıgını soyluyor sızlere ne desem ne kadar tesekkur etsem az hayaldi gercek oldu valla :)))allah sızden razı olsun yenemeyen arkadaslar cok az kaldı buraya gelerek zaten yarısını atlattınız....

canımmm canımmm canımmm valla nasıl sevindim adınaaa.artık o 5 yılı unut....çok çalışş bize yeğen yap....valla canım çok mutlu oldum adına.artık birbirimizi yıllardr tanıyo gb olduk....ayyy afalladım çok mutlu oldum canımmm.hadi darısı bizeee bende yarın biter banyomu yapar başlarım.

ooo ,valla adını gören cennetlik
nerelerdesin sen canım
özlettin valla kendini
naber ,nası keyifler?herşey yolundadır umarım

ayy valla bilemedim nerelerdeyim iki haftadır bi düzenimiz kalmadı ya.. kayınvalidemlerde kaldık gezmeklere gittik iş güç falan ben bile kendimi göremedim :)

ben de özlüyorum sizi ama giremiyorum her zaman iyi diyelim iyi olsun ablam be.. uğraşıyoruz işte hayat mücadelesi.
sen nasılsın naptın nettin ? bebiş var mı bebiş?

:2:
çok güzel bir haber buuu. ne mutlu sana paticim.

canim biyopsinin temiz cikmasina cok sevindim, gözün aydin gecmis olsun. kendine cok iyi bak canim, insallah hersey geride kaldi. insallah bundan sonra hersey daha güzel olucak.

Son düzenleme:

aynenn öle canım,gerçekten burayı bulduğumuz için çok şanslıyız,burayı bulduk ve o kafamızda o kadar büyüttüğümüz şey küçülüverdi,şükürler olsunki,
darısı inş egzersiz yapan arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda.
allah senden de razı olsun canım benim...

amin canım benim. Allah hepinizden razı olsun.bugün vajiyi yeneli bir ay oldu darısı tüm vajililere inşallah. inşallah ilk denemelerinde başarırlar. birde yasin okumuştukya topluca. bence onunda tesiri var. tekrardan 41 yasin başlatılırsa bende pay alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…