Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla özledim kız seni,naptı bu kız diyorum,işe girdi vakit bulamıyo heralde dedim yorgunluktan,iyiki geldin
bebiş yok be gülüm,regl oldum geçen hafta olmadı yani
bakalım bu hafta gene çalışma yapıyoruz
nasipse olur inş,ama takmamaya çalışıyorum kafama çok fazla
kısmet herşey,senin nası gidiyo,herşey yolundadır inş?

minelçetin canım geçmiş olsun ya yeni okudum ben de. çok şükür kötü bi durum yokmuş sanırım di mi.

sağol canım. her iki göğsümdede zararsız tümörler saptandı.biopsi ile parça aldırdım. sonuçları temiz çıktı.Sakın ihmal etmeyin. İllaki göğsünüzde kitle hissetmeniz gerekmiyor. ben hiç öyle bir şey hissetmeden gittim doktora. mutlaka yılda bir defa kontrolünüzü yaptırın. artık evliyiz. hormonlarda değişime uğradı.

kızlaaaaaar..iyiki varsınızzz.bakın patiden soraki şanslı kişi olmak istyrmmmmm

evet canım yasinin faydası olmaz mı hiç,tekrar başlayabiliriz dediğin gibi
diğer arkadaşlarımız da kurtulsun inş en kısa zamanda...

canim biyopsinin temiz cikmasina cok sevindim, gözün aydin gecmis olsun. kendine cok iyi bak canim, insallah hersey geride kaldi. insallah bundan sonra hersey daha güzel olucak.

sağol canım Allah razı olsun. Hamilenin duası kabul olur derler. bizede hamilelik bulaştır inşallah

kızlaaaaaar..iyiki varsınızzz.bakın patiden soraki şanslı kişi olmak istyrmmmmm

sen çok iyi başladın egzersizlere canım,maşallahın var
reglin bitsin de inş bir haftaya kalamz senin de halayını çekeriz canım benim
buraya geldin ya o iş bitti artık,hiç moralini bozma
güzel günler yaşaman çok az kaldı inan...

ben de özlemişim seni yaa bi de tanışsaydık daha iyi olacaktı.iki lafın belini kırardık şöyle karşılıklı :)
olur olur ablam takma kafana bebiş de olur inşallah. sen galip geldiğin savaşın mutluluğunu yaşamaya bak :) hayırlısıyla olsun inşallah.

napim ben de regl oldum bi sancı bi sancı duramıyorum yerimde. yendikten sonra adet günlerim de değişti. öyle alışmaya çalışıyorum. bi yaramazlık yok bakalım her şey yolunda gibi şöyle :)

haklısın canım kontrol ettikmek gerekiyor.. ben de öyle bi şüphe içine girmiştim bi zaman bende süt bezleri sertlik yapmış korkulcak bişey yok dedi doktor. bebek emzirince geçer demişti.dediğin gibi yılda bir gitmek lazım en azından.
aman çok şükür sende de kötü bişey yokmuş hadi geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım,evet yenince adet günleri değişti benim de 3-4 gün önce oldu,bi ağrı kesici al canım,çekme ağrıyı.
ben de seni arıycaktım görüşelim diye olmadı valla haftaiçi zaten iş haftasonları da misafir falan geldi
haftaya da bir haftalığına annemlerin yanına gitcem dönünce arıycam inş seni
şöyle güzel bi sohbet edelim

ağrı kesici aldım zaten de bu sancı gaz sancısı berbat bişey zıplatıyo yerimden bi anda geliveriyor.. benim de 3-4 gün geç geldi bi de erken bitmeye başladı bakalım.
memlekete mi gidiyorsun ne güzel Allah kavuştursun diyim o zaman :)hayırlı yolculuklar.. tamam gelince görüşelim o zaman inşallah.

evet canım özledim bizimkileri,bi görüp geleyim diyorum hayırlısıyla
sen de dikkat et canım kendine ,sıcak tut,rahatlatıcı bitki çayı falan iç aman havalar da soğudu
üşütüyoruz sancı çoğalıyo.

öylemi diyosun çok heyecanlandım bak şimdi.zaten iyiki buraya geldim diyorum.

öylemi diyosun bak çok heyecanladım şimdi.zaten iyiki burayı buldum.sizleri buldumm.

nerdesin buraya bekleniyosunnn...hadi anlattt mutluluğunu...beraber zırlayalımmmm.şaka bitarafa valla ben bile yerimde duramadım nasıl mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…