- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.341
ayy valla bilemedim nerelerdeyim iki haftadır bi düzenimiz kalmadı ya.. kayınvalidemlerde kaldık gezmeklere gittik iş güç falan ben bile kendimi göremedim :)
ben de özlüyorum sizi ama giremiyorum her zamaniyi diyelim iyi olsun ablam be.. uğraşıyoruz işte hayat mücadelesi.
sen nasılsın naptın nettin ? bebiş var mı bebiş?
minelçetin canım geçmiş olsun ya yeni okudum ben de. çok şükür kötü bi durum yokmuş sanırım di mi.
aynenn öle canım,gerçekten burayı bulduğumuz için çok şanslıyız,burayı bulduk ve o kafamızda o kadar büyüttüğümüz şey küçülüverdi,şükürler olsunki,
darısı inş egzersiz yapan arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda.
allah senden de razı olsun canım benim...
oh canm ya valla sanada sevindim...çok şükürrr bişeyciiin yokmuşşşş
amin canım benim. Allah hepinizden razı olsun.bugün vajiyi yeneli bir ay oldudarısı tüm vajililere inşallah. inşallah ilk denemelerinde başarırlar. birde yasin okumuştukya topluca. bence onunda tesiri var. tekrardan 41 yasin başlatılırsa bende pay alırım.
canim biyopsinin temiz cikmasina cok sevindim,gözün aydin gecmis olsun . kendine cok iyi bak canim, insallah hersey geride kaldi. insallah bundan sonra hersey daha güzel olucak.
kızlaaaaaar..iyiki varsınızzz.bakın patiden soraki şanslı kişi olmak istyrmmmmm
ben de özlemişim seni yaa bi de tanışsaydık daha iyi olacaktı.iki lafın belini kırardık şöyle karşılıklı :)valla özledim kız seni,naptı bu kız diyorum,işe girdi vakit bulamıyo heralde dedim yorgunluktan,iyiki geldin
bebiş yok be gülüm,regl oldum geçen hafta olmadı yani
bakalım bu hafta gene çalışma yapıyoruz
nasipse olur inş,ama takmamaya çalışıyorum kafama çok fazla
kısmet herşey,senin nası gidiyo,herşey yolundadır inş?
sağol canım. her iki göğsümdede zararsız tümörler saptandı.biopsi ile parça aldırdım. sonuçları temiz çıktı.Sakın ihmal etmeyin. İllaki göğsünüzde kitle hissetmeniz gerekmiyor. ben hiç öyle bir şey hissetmeden gittim doktora. mutlaka yılda bir defa kontrolünüzü yaptırın. artık evliyiz. hormonlarda değişime uğradı.
sağol canım Allah razı olsun. Hamilenin duası kabul olur derler. bizede hamilelik bulaştır inşallah
ben de özlemişim seni yaa bi de tanışsaydık daha iyi olacaktı.iki lafın belini kırardık şöyle karşılıklı :)
olur olur ablam takma kafana bebiş de olur inşallah. sen galip geldiğin savaşın mutluluğunu yaşamaya bak :) hayırlısıyla olsun inşallah.
napim ben de regl oldum bi sancı bi sancı duramıyorum yerimde. yendikten sonra adet günlerim de değişti. öyle alışmaya çalışıyorum. bi yaramazlık yok bakalım her şey yolunda gibi şöyle :)
sağol canım Allah razı olsun. Hamilenin duası kabul olur derler. bizede hamilelik bulaştır inşallah
geçmiş olsun canım,evet yenince adet günleri değişti benim de 3-4 gün önce oldu,bi ağrı kesici al canım,çekme ağrıyı.
ben de seni arıycaktım görüşelim diye olmadı valla haftaiçi zaten iş haftasonları da misafir falan geldi
haftaya da bir haftalığına annemlerin yanına gitcem dönünce arıycam inş seni
şöyle güzel bi sohbet edelim
ağrı kesici aldım zaten de bu sancı gaz sancısı berbat bişey zıplatıyo yerimden bi anda geliveriyor.. benim de 3-4 gün geç geldi bi de erken bitmeye başladı bakalım.
memlekete mi gidiyorsun ne güzel Allah kavuştursun diyim o zaman :)hayırlı yolculuklar.. tamam gelince görüşelim o zaman inşallah.
evet canım özledim bizimkileri,bi görüp geleyim diyorum hayırlısıyla
sen de dikkat et canım kendine ,sıcak tut,rahatlatıcı bitki çayı falan iç aman havalar da soğudu
üşütüyoruz sancı çoğalıyo.
tamam ablam. sen de dikkat et kendine görüşürüz :)
sen çok iyi başladın egzersizlere canım,maşallahın var
reglin bitsin de inş bir haftaya kalamz senin de halayını çekeriz canım benim
buraya geldin ya o iş bitti artık,hiç moralini bozma
güzel günler yaşaman çok az kaldı inan...
sen çok iyi başladın egzersizlere canım,maşallahın var
reglin bitsin de inş bir haftaya kalamz senin de halayını çekeriz canım benim
buraya geldin ya o iş bitti artık,hiç moralini bozma
güzel günler yaşaman çok az kaldı inan...
öylemi diyosun bak çok heyecanladım şimdi.zaten iyiki burayı buldum.sizleri buldumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?