Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım haftasonu kayınvalidemlere geçtik.sadece bi gün çalışma yapabildim eşimlede denedikk çok acı hisstetim .eşim baya ilerleme olduğunu falan söyledi.eskiye göre daha bi rahat olduğunu falan söyledi bilemiyorum yani öyle işte

çok iyi işte hergün deneme yap kıs olsun artık

arkadaşlar buraya girip kim olduğunu bilmediğiniz şahıslarla kesinlikle muhattap olmayın .amaç belli cinsiyetleride çok belli sordukları sorulardan ve verdikleri anlamsız cevaplardan bariz şekilde belli ediyorlar kendilerini

uff bende olup bitsin istiyorum artık.sen naptın kuduruğummm nasıl geçti haftasonu.anladığım kadarıyla yapışmışsınız buseumutla pc başına

Hakkaten yapışmışlar pc başına, ben telefondan bağlandığımdan cok rahat yazamıyorum ama hepsini okudum, hiç boş bırakmamışlar arkadaş yaa:)))

ayy hadi hayırlısı bızım grubun ılk bebegı olucak yanlıs hatırlamıyosam eger supelenıyosan bı test yap cnm için rahatlar...dualrım senınle

canım egzersizde ne aşamadaydın sen..nekadar süredir bu sorunla karşıkarşıyaydın.......

bir aydır uğraşıyorum doktorum vaji değilsin dedi atlatıcaksın dedi bir ay sonraya randevu verdi kontrol için tam bir ay oldu ve çok şükür bitti ama burdaki arkadaşları yaşadıklarını okuyunca kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum çünkü yıllardır vajiyle uğraşanları gördüm çektikleri sıkıntıları allah en yakın zamanda inşallah dertlerine derman olur dualarım sizinle kızlar..
burdaki arkadaşlara gerçekten çok ama çok tşk ediyorum desteklerinden dolayı..
canım aşama olarak ilk kas gevşeticiler aldım anestol ve kayganaştırıcılar kullandım sonuç başarız..
rahatlamak için alkol aldım yine olmadı sonuç olarak herşey beyinde bitiyor onu anladım burdaki arkadaşların anlattıklarından.
zaten eş parmağına başlamıştık doktorumda onu tavsiye etti aynayı al ve kendini tanı ilk önce bende aynısını yaptım.. düzenli olmasada ilk önce tek parmak egz.başladım daha sonra iki ama her defasında p..s denemesi yaptık her nekedar başarısız olsada..
Bu şekilde bıkmadan yılmadan parmak egz.devam ettik ve sonunda başardık çok zorlamadı eşim yavaş ilerledik misyoner poz.olabildiğince bacaklarımı actım daha kolay oldu

naptın hafta sonu ilerleme oldumu...
ben eş parmağıyla başlamıştım,şimdi kendi parmağımı deniyorum.cumartesi akşamı kendi kendime 2 saate yakın uğraştım.ne parmak nede kulak çubuğu mümkün değil olmadı.çoook üzüldüm,pazar akşamı uğraştım biraz serçe parmağı ilk boğum oldu yalnızca.gerçi bunada sevindim ama daha hızlı ilerleyeceğimi düşünmüştüm.jinekolağa gidip muayene olmayı düşünüyorum neden orası o kadar sıkı diye

pati ve mucizesinsen tebrik ederim,darısı başımıza inşallah

İnşallah canım ama önceliklere doktora git klasik cümle ama öyle olması gerek rahat ol kasma kendini ondan darmış gibi geliyor son zamanlarda biz iki parmak içime aldığımda makas hareketini yaptı eşim birkaç kez aklınızda olsun

albunea canım doğum günü nasıl geçttii

Hiçbirşey anlamadım desem yeridir canım. Önceki doğum günlerimde sevgilim vs gece 00:00 da faaln arar kutlardı ilk kutlayan olmak için. 14Ekim gecesi çok yakın bir dostum aradı kutlamak için yatmıştık eşimle. O arkadaşım eşimle ikimizin ortak arkadaşı, eşim onları daha önce cts iya da pazar akşamı için akşama yemeğine bize çağırmıştı, ne zaman geliyosunuz diye sordu çocuğa, çocuk diyoki ctsi belki planınız vardır falan pazr gelelim, bizimiki "yok ya gelni" diye diye tamam dedi çocuk da. Sonra onlar geliyor diye başka 2 arkadaşımızı da çağırdık. Eşim hiçbirşey demedi, ama benim acayip moralim bozuldu ben başbaşa geçirirdik falan diye bekliyodum. Uyuduk, cumartesi sabahı kalktı işe gitti, yine hiçbirşey demedi. gün içinde annem kardeşim dostalrım arayıp kutladılar sağolsunlar. Öğleden sonra eşim eve bir demet çiçekle geldi, doğum günün kutlu olsun dedi sarıldı, ama hani böyle herhangi birine sarılıp kutlar gibi geldi bana. Ben bu arada temizlik hazırlık vs işlerini bitirdim ama hala bekliyorum akşama belki de sürpiz yapcak kimse gelemyecek diye. Akşam misafirlerimiz geldiler, 6 kişi iken 8 olduk, yemeğimizi yedik masayı topladık. Gelen arkadaşlardan bir ipasta almış gelirken. ben mutfaktayken mum faaln yakmışlar ışığı söndürmüşler odaya gittiğimide öyle karşıladılar beni. sonrasında pasta yedik çay içtik öyle geçti anlayacağın canım. Ayy ne uun anlatım ama ya, bütün ayrıntılarıyla:)) Velhasıl eşimle ilk doğum günümdü ve biraz daha özel b,irşeyler beklyiordum ama malesef, hevesim tamamen kursagımda kaldı. Nisan doğum gününüde özel oldugunu hissetmek ister, sonuçta dünyaya geldiğin ilk gün. Ben de söyledim bunlar ıeşime, "sen benim için hergün özelsin vs" bir sürü şey söyledi. Sanırım hayatımın en buruk doğum gününü yaşadım, hala içim buruk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…