- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.721
Günaydın balım, yok hamiş değilmişim, test üzeri regl de oldum:)) Ben çok istiyorum bebeği hayatım ama bu aralar iş değiştirmeye çalışıyorum, e hamielyken de zor, kimse hamile kadına iş vermez, oysa benim çalışmam lazım. Hem çok istiyorum hem de bu nedenlerden ötürü ertelemek zorundayım malesef. Ama test inegatif görünce de üzülmedim değil:) Umut dünyası işte.
Sen naptın var mı haberler?
günaydın kudurukcumm:)))) Nbe nasılsın?
canım haftasonu kayınvalidemlere geçtik.sadece bi gün çalışma yapabildim eşimlede denedikk çok acı hisstetim .eşim baya ilerleme olduğunu falan söyledi.eskiye göre daha bi rahat olduğunu falan söyledi bilemiyorum yani öyle işte
tebrikler canımmm:13::13::13:halayınıda çekelimm :64 allah başka dert sıkıntı vermesin inşallah
çok iyi işte hergün deneme yap kıs olsun artık
uff bende olup bitsin istiyorum artık.sen naptın kuduruğummm nasıl geçti haftasonu.anladığım kadarıyla yapışmışsınız buseumutla pc başına
uff bende olup bitsin istiyorum artık.sen naptın kuduruğummm nasıl geçti haftasonu.anladığım kadarıyla yapışmışsınız buseumutla pc başına
kızlar ya 25 eylülde yendim 1 ekimde regl oldum 6sından sonra da hergün denedin yani 10 gün ağzımın tadı değişti başım devamlı ağrıyor belim devamlı ağrıyor elim ayağım da ateş gibi hemen hamile kalınır mı ve de bu kadar erken belirtiler görülür mü yoksa psikolojik mi?
canım egzersizde ne aşamadaydın sen..nekadar süredir bu sorunla karşıkarşıyaydın.......
ben eş parmağıyla başlamıştım,şimdi kendi parmağımı deniyorum.cumartesi akşamı kendi kendime 2 saate yakın uğraştım.ne parmak nede kulak çubuğu mümkün değil olmadı.çoook üzüldüm,pazar akşamı uğraştım biraz serçe parmağı ilk boğum oldu yalnızca.gerçi bunada sevindim ama daha hızlı ilerleyeceğimi düşünmüştüm.jinekolağa gidip muayene olmayı düşünüyorum neden orası o kadar sıkı diyenaptın hafta sonu ilerleme oldumu...
pati ve mucizesinsen tebrik ederim,darısı başımıza inşallah
albunea canım doğum günü nasıl geçttii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?