Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım zaman la oluyo zaten..bende ilk egzersize başladıgım anda çok sıkıyodu egzersiz yapa yapa esnedi rahatladı artık yok o sıkılık..derin nefes al ıkınırken parmagnı sok gezdir biraz.. nefes al ıkınırken içeri dogru ittir..nefes al ver yavaş yavaş giriyo rahatla bi yerden sonra vakkumluyo içine çekiyo zaten..eger kasarsan çok sıkarsan sızlar..çok rahat olman lazım direkte oraya odaklanma..giriş olduktan sonra tv izle müzik dinle bi bakıcaksın içerde...

tamam canım birde öyle deneyeyim,sıkmamayada çalışıyorum ama iyica açtım ayaklarımı,bebe yağı sürdüm.dediğin gibi yavaş yavaş olacak sanırım.birde aylardır doğum kontrol hapı kullanıyorum ne işime yarayacaksa,başlamıştım kesmedim.devam etsem mi bırasam mı bilemedim

cnm bebe yagı için mantar yapıyo die yazılmıştı burda bilgin olsun..kayganlaştırıcı jel alablrsn...dogum kontrol hapı ndn kullanıyosn..

cnm bebe yagı için mantar yapıyo die yazılmıştı burda bilgin olsun..kayganlaştırıcı jel alablrsn...dogum kontrol hapı ndn kullanıyosn..
jelde aldım ama bebe yağı daha iyi gibi geldi şimdilik,hapada düğünden önce başlamıştım korunmak için,birkaç sene bebek düşünmüyoruz diye. ama düğünden sonra 1 ay geçti bende daha tık yok.arada p..sde deneiyoruz çünkü oluverirse yada bazen eşim boşalabiliyor ,tam içimde olmasada hamile kalma riskim var diye kesmedim,çalışıyorum çümkü bebek olursa çok zor olur bize.

kızlar ben de doktora gittim güya kan testi yaptıracağım kadın adetini kaç gün geçti diye sordu daha adet günüm gelmedi deyince de bakmadı hele bir geçsin öyle bakarız dedi folik asit alıp geldim ben de neyse bakalım bekleyip göreceğim.

canım hoşgeldiiinn...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın....

eve gideyim de biraz idman yapayım bari,çok hevesliyim ya!bir sürü gecelik iç çamaşırı aldım hepsi birbirinden tatlı.giyemedim bile doğru düzgün,herşey içimde kaldı.şu serçe parmağı bugün tamamen alırım inşallah! ittirebildiğim kadar ittireceğim

genelde bayanın korunmasını tavsiye etmiyolar hamileligi baya geciktiriyomuş olmayada bilyomuş.. ben atllattım hamile kaldım bide bebek yaptım sonra nasıl koruncam die düşünüyorum kara kara allah beni kahretmesin

albuneaa kız şu tembellere bir el atalım kız başlarının etini yiyelim gaz falan verelim kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…