- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.761
sağol canım hoşbuldukk burda da öyle kış gelmiş hem sisli hem yağmurlu benim de içim kapandı, hayırlısı canım ben hissediyorum ama var bi değişiklik.
Haklısın, ama bu aralar cinsellik takıldığım en son konu))
Vajiyi yenmeyi bekliyomuşummm)))
Senin regl. bittimi?
albuneaa kız şu tembellere bir el atalım kız başlarının etini yiyelim gaz falan verelim kız.
albuneaa kız şu tembellere bir el atalım kız başlarının etini yiyelim gaz falan verelim kız.
ya kızlar, rüyalarımda sürekli kocamın ben ialdattığını görüyorum, dün gece yne gördüm, bıktım artık bu kabuslardan. Ben nasıl kurtulucam bu rüyalardan, sizce bunlarınbir anlamı var mı??
amanınnkıs ben hiç ama hiç kıskanç deilimdir hiç takılmam öyle şeylere bikere bi rüya gördüm altüst etti beni o rüya yaa...bende görüyorum sürekli hiç düşünmemde aklımada gelmez acaba olurmu falan die.. bu rüyalar neyn nesi anlamadım:44:
ya kızlar, rüyalarımda sürekli kocamın ben ialdattığını görüyorum, dün gece yne gördüm, bıktım artık bu kabuslardan. Ben nasıl kurtulucam bu rüyalardan, sizce bunlarınbir anlamı var mı??
o kadar sık görmeye başaldım ki, başlarda tek tüktü, şimdi her hafta istisnasız birkaç tane(( 5: acayip moralim bozuluyor ya
canım bizler fazla kıskancız kız, eşim bir gün baktım atleti ters giymiş sabah giderken böyle değildi diye tutturdum vay sen beni aldatıyosun ben yapamıyorum diye bahanen hazır diye kızılca kıyameti kopardım, rüyaların genelde tersi çıkar derler kız ben inanıyorum kadın hisseder senin ki sadece kuruntu, hem güzel ve alımlısın niye macera arasın kız.
adı üstünde rüya,hayır olsun de geç.neler görüyoruz rüyalarımızda.uzun zamandan beri vaji ile uğraşıyoruz mutlaka bilinç altımızda kalmış kuruntularımız vardır kendimizin bile fark etmediği.rüyalardada karşımıza çıkabilir işte. hiiiç takılma.mesela ben çok fazla uçtuğumu görürüm rüyalarda ama şuana dek uçabilmişliğim yok.
ya aslında merak ettim,hastaykende deneyemez miyiz.sonuçta ilişkiye girmiyoruz ki.vaji ıslak ve açılmış oluyor,regl dönemleride çok kistekli geçiyor.denesek sakıncası olur mu kine yaniii hasta hastamı mumluyayım kendimitöbe töbe
yok canım bitmedi hafta sonuna kadar sürer benim...ee sendüşünmüyomusun
Vaji yenildikden sonra bakalım kocan yarım ay reglini bekliyomu
Hayır, daha çok erken. Allah nasib ederse 2 yıl filan geçsin istiyoruz.
Korunmak için ben bi şey yapmıyom- adam deriden kabukdan çıkıyo ama
hiiiç takılma.mesela ben çok fazla uçtuğumu görürüm rüyalarda ama şuana dek uçabilmişliğim yok.
ya aslında merak ettim,hastaykende deneyemez miyiz.sonuçta ilişkiye girmiyoruz ki.vaji ıslak ve açılmış oluyor,regl dönemleride çok kistekli geçiyor.denesek sakıncası olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?