Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar, rüyalarımda sürekli kocamın ben ialdattığını görüyorum, dün gece yne gördüm, bıktım artık bu kabuslardan. Ben nasıl kurtulucam bu rüyalardan, sizce bunlarınbir anlamı var mı??

amanınn kıs ben hiç ama hiç kıskanç deilimdir hiç takılmam öyle şeylere bikere bi rüya gördüm altüst etti beni o rüya yaa...bende görüyorum sürekli hiç düşünmemde aklımada gelmez acaba olurmu falan die.. bu rüyalar neyn nesi anlamadım:44:

o kadar sık görmeye başaldım ki, başlarda tek tüktü, şimdi her hafta istisnasız birkaç tane((5: acayip moralim bozuluyor ya

adı üstünde rüya,hayır olsun de geç.neler görüyoruz rüyalarımızda.uzun zamandan beri vaji ile uğraşıyoruz mutlaka bilinç altımızda kalmış kuruntularımız vardır kendimizin bile fark etmediği.rüyalarda da karşımıza çıkabilir işte. hiiiç takılma.mesela ben çok fazla uçtuğumu görürüm rüyalarda ama şuana dek uçabilmişliğim yok.

canım bizler fazla kıskancız kız, eşim bir gün baktım atleti ters giymiş sabah giderken böyle değildi diye tutturdum vay sen beni aldatıyosun ben yapamıyorum diye bahanen hazır diye kızılca kıyameti kopardım, rüyaların genelde tersi çıkar derler kız ben inanıyorum kadın hisseder senin ki sadece kuruntu, hem güzel ve alımlısın niye macera arasın kız.

Ya canım be nde güveniyorum eşime, hatta sonsuz güvenirdim, bir kırılma noktası a var o ana kadar ha başka kadın mıydı hayır, o günden beri aklıma yer etti. Hala da güveniyorum ,adam evden işe işten eve gidip geliyo, evde oturmayı da cok sever, atamıyorum bir türlü üstümden. Ya b uarada kuzucum sen amasya çorum cvs doktor sormuşsun, sen nerede yaşıyosunki balım?

ben hiç takılmam rüyaya..ama aldatılmayı görünce çok tuhaf oldum oo çok farklı komik gelebilir..rüyadan rüyaya degişiyo bazıları etkisiz bazılarıda çooook etkili olur buda öyle bişey..takılmamak gerek ama istem dışı tabi herkesde bir olmayabilir

maalesef merzifon kı, maalesef diyorum çünkü sevmiyorum buraları evlenince geldik kız eşimin tayini nedeniyle ben Ankara lıyım

ya aslında merak ettim,hastaykende deneyemez miyiz.sonuçta ilişkiye girmiyoruz ki.vaji ıslak ve açılmış oluyor,regl dönemleride çok kistekli geçiyor.denesek sakıncası olur mu ki

wuuu içim kalktı..seni bilemem ama ben düşer bayılırım vallaaa regl döneminde kadınlar çok istekli olurmuş hepsiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…