- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.781
nası yani regliykenmihayırlısı olsun canım
maalesef merzifon kı, maalesef diyorum çünkü sevmiyorum buraları evlenince geldik kız eşimin tayini nedeniyle ben Ankara lıyım
Allah hepimizin iyiliğini versin canım,hepimize iyilik ve kocaman açılmış vajiler versin
Ya çok iyi geldi bu)))
Hay Allah iyiliğini versin))
wuuu içim kalktı..seni bilemem ama ben düşer bayılırım vallaaaregl döneminde kadınlar çok istekli olurmuş hepsiiiiii
wuuu içim kalktı..seni bilemem ama ben düşer bayılırım vallaaaregl döneminde kadınlar çok istekli olurmuş hepsiiiiii
aayyy kanı duyunca fena kalkıyo migdem hele görünce kendime gelemiyorummRegl döneminin bitişine doğru özellkle, istek tavan yapar kızlar çoğu hatunda:)))) Regl döneminizde egzersiz yapmayın, zaten kan vs akıyor, tahriş etme ve mikrop kaptırma olasılığınız çok yükse, o yüzden sakın denemeyin bence, Rabbim bile erkeklerin regl dönemelrinde karılarına yaklaşmalarını yasaklamış dokunmayın demiş:))
Ya ben istisnamıyım o zaman?) Regl dönemimde öpüşme bile itici bana
Allah hepimizin iyiliğini versin canım,hepimize iyilik ve kocaman açılmış vajiler versin
kıs geneli kuduruk olur hemen hemen hepsi albuneanın dedigi gibi sona yaklaşınca.. istisnasın ozman:26::26:
kızlar bende en sonunda başardım 15/10/2011 saat:09:30 itibariyle gelin oldum
Siz de nası oluyo ablacım- hiç bahs etmiyonuz?
canım haftasonu kayınvalidemlere geçtik.sadece bi gün çalışma yapabildim eşimlede denedikk çok acı hisstetim .eşim baya ilerleme olduğunu falan söyledi.eskiye göre daha bi rahat olduğunu falan söyledi bilemiyorum yani öyle işte
cnm ben şu vajnsmustan bi kurtulayım aklım fikrim orda..
kızlar relg döneminde deneme yapmayınsağlık açısından iyi değil vajinin mikrop kapma olasılığı en yüksek dönem ki zaten dini açıdan da yasak koçişe yanaşma
Hakkaten yapışmışlar pc başına, ben telefondan bağlandığımdan cok rahat yazamıyorum ama hepsini okudum, hiç boş bırakmamışlar arkadaş yaa:)))
öylemi yapmışız farkında deilim
İnşallah tez vakitte yenersin- Allah yardımcın olsun.
ama napalım canm yaa boş bırakmamak lazım topiği allah muhafaza çalarlar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?