Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maalesef merzifon kı, maalesef diyorum çünkü sevmiyorum buraları evlenince geldik kız eşimin tayini nedeniyle ben Ankara lıyım

KUzuum benim kuzen de iş dolayısıyla orada yaşıyor. Sen dotor sormuştun, sana Tokatta bir doktor tavsiye ettim ama uzak kalmış sana yahu. Oralarda tanıdık doktor arkadaşlar var, dur sana iy ibir jinekolog bulalım oralardan:))

wuuu içim kalktı..seni bilemem ama ben düşer bayılırım vallaaa regl döneminde kadınlar çok istekli olurmuş hepsiiiiii

Regl döneminin bitişine doğru özellkle, istek tavan yapar kızlar çoğu hatunda:)))) Regl döneminizde egzersiz yapmayın, zaten kan vs akıyor, tahriş etme ve mikrop kaptırma olasılığınız çok yükse, o yüzden sakın denemeyin bence, Rabbim bile erkeklerin regl dönemelrinde karılarına yaklaşmalarını yasaklamış dokunmayın demiş:))

aayyy kanı duyunca fena kalkıyo migdem hele görünce kendime gelemiyorumm egzersiz yapmakmı o halde birinin regl oldugunu duyunca bile fena oluyorum..çok kötü geçiyo benim yaa

wuuu içim kalktı..seni bilemem ama ben düşer bayılırım vallaaa regl döneminde kadınlar çok istekli olurmuş hepsiiiiii

kızlar relg döneminde deneme yapmayın sağlık açısından iyi değil vajinin mikrop kapma olasılığı en yüksek dönem ki zaten dini açıdan da yasak koçişe yanaşma

hadi bakalım canm benm işallah az kaldı devamı da gelir yavaş yavaş artıkın üzülme bebeğim

kızlar relg döneminde deneme yapmayın sağlık açısından iyi değil vajinin mikrop kapma olasılığı en yüksek dönem ki zaten dini açıdan da yasak koçişe yanaşma

kıs benim yaklaşmam sözkonusu bile deil zten akuamarinin düşüncesi regliyken egzersiz olurmu ona istinaden yazdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…