Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam prensesler,siz yapmayın sakıncalı diyorsanız yapmayız.benim hep aklımda fingirdeşmek olduğundan dolayı zaman kaybetmemek için devam edilebilir mi diye düşündüm,doğru mikrop kapabilme ihtimali çok.napam beklerik bizde

kızlarrrrrrrr düngece gördüm ikizim olmuş ikisinede biberonda süt veriodum biri içiodu diğeri mızmızlık yapıodu ayyyyyyyyy çok tatlılardı yaaaaaa ben istiorum ama
albunea cım vajiyi yenmeden rüyada bebekler falan görülür sonra vajiyi yenersin kocanın aldattığı görülür bizim çilemiz bitmez yaniiiiii

ayy canım benim ya en kısa sürede allah nasip etsin inşallah..

bu ayın sonunda doğum günüm var,kendime güzel bir doğum günü hediyesi vermek istiyorum,şimdi bugün eğer serçe parmağının tamamını başarabilirsem biraz daha umudum artacak.iki haftada ne kadar yol alabilirim acaba

Amanbee her aklımızı size mi verelim kuşum yahu, ille de fingirdeşmek siityosan başka yolları da var bunun yani, ayrıca egzersiz yaparken nasıl fingirdeşiyosun anlat diğer kızlar da öğrensin şekercim, herkes nasiplendsin bişeyler:)))

Ah şekercim ben epeydir senle ilgilenemedim ya kuzura bakma tatlım. Geriye doğru mesajları okurken, zevk alamıyorum dediğini gördüm. Hatırladığım kadarıyla sen benden önce yenmiştin, ben çok şükür zevk almaya başladım artık Sana da yardımcı olmaya çalışayım kuzucum. Sen yeneli kaç hafta oldu canım ve kaç kere ilişkiye girdin eşinle? Neden zevk alamıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…