- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.821
Ah şekercim ben epeydir senle ilgilenemedim ya kuzura bakma tatlım. Geriye doğru mesajları okurken, zevk alamıyorum dediğini gördüm. Hatırladığım kadarıyla sen benden önce yenmiştin, ben çok şükür zevk almaya başladım artıkSana da yardımcı olmaya çalışayım kuzucum. Sen yeneli kaç hafta oldu canım ve kaç kere ilişkiye girdin eşinle? Neden zevk alamıyosun?
geçen balık yaptım falan dedinya ondan olsa gerekaklımda kalmış..
aslında ben egzersizlere başladığımdan benimde çok sık tuvaletim geliyor,neden acabaİlgilendiyin için Allah razı olsun, canım.
27 gün oldu yeneli- yaklaşık 10 defa girdim ilişkiye.
Ama senin bi mesajın vardı- `Vajina birgün geniş açılır, acı vermez, öbürgün kapana bilir` diye- o mesajın beni rahatlatmışdı, çünki vajiyi yendim- ama çok zaman ağrı oluyor, bi de çok özür diliyerek söylüyorum- pe..si tam alınca git- gellerde sanki penis vaji de deyil de, arka tarafa basınc yapıyor- arka tarafda çok ağrı oluyor, bi de çok tuvaletim geliyo.- bunlar olunca da zevk mevk kalmıyo((
İlgilendiyin için Allah razı olsun, canım.
27 gün oldu yeneli- yaklaşık 10 defa girdim ilişkiye.
Ama senin bi mesajın vardı- `Vajina birgün geniş açılır, acı vermez, öbürgün kapana bilir` diye- o mesajın beni rahatlatmışdı, çünki vajiyi yendim- ama çok zaman ağrı oluyor, bi de çok özür diliyerek söylüyorum- pe..si tam alınca git- gellerde sanki penis vaji de deyil de, arka tarafa basınc yapıyor- arka tarafda çok ağrı oluyor, bi de çok tuvaletim geliyo.- bunlar olunca da zevk mevk kalmıyo((
gel yafrum sanada yapan oturur yeriz
aslında ben egzersizlere başladığımdan benimde çok sık tuvaletim geliyor,neden acaba
aslında ben egzersizlere başladığımdan benimde çok sık tuvaletim geliyor,neden acaba
fingirdeşmek için gereken ilk şey bir adet kociş.ama yoksa hayal gücünüzde olur spontan takılıyorsun sonra egzersiz için vaji ıslanmış şişmiş ve açılmaya daha müsait hale geliyor.egzersiz anındada hoş şeyler hissedilebiliyorAmanbee her aklımızı size mi verelim kuşum yahu, ille de fingirdeşmek siityosan başka yolları da var bunun yani, ayrıca egzersiz yaparken nasıl fingirdeşiyosun anlat diğer kızlar da öğrensin şekercim, herkes nasiplendsin bişeyler:)))
Hayatım sen kayganlşatırıcı falan kullanıomusun peki? bir de bu anlattıkalrınhangi pozisyondayken oluyo?
parmakla yapıyorum,kulak temizleme çubuğu falan çok ser geldi banasen egzersizlerini ne il eyapıyosun, parmakla mı aparatla mı?
cnm egzersize başlamadn wc ihtiyacı görülyo ztn..benim hiçç olmuyo öyle
İlk başlarda bunun olması normal bi hal- çünki oradakı kaslar tahrik olunuyor.
Ama bu beni rahatsız etdiyi için söyledim- zevk almayı engelliyor- zamanla düzelicek.
kızlar bende en sonunda başardım 15/10/2011 saat:09:30 itibariyle gelin oldum
Tabi görülüyor- ama bende önceleri o kadar sık olurdu ki- adamı durdurup- tekrar gidip geliyordum) Ama çok şükür artık bunu geçdim- tuta biliyorum sonuna kadar)))
cnm egzersize başlamadn wc ihtiyacı görülyo ztn..benim hiçç olmuyo öyle
Tabi görülüyor- ama bende önceleri o kadar sık olurdu ki- adamı durdurup- tekrar gidip geliyordum) Ama çok şükür artık bunu geçdim- tuta biliyorum sonuna kadar)))
cnm senin enson aparat boyun neydi egzersiz aşaman nasıl yendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?