Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İlgilendiyin için Allah razı olsun, canım.
27 gün oldu yeneli- yaklaşık 10 defa girdim ilişkiye.
Ama senin bi mesajın vardı- `Vajina birgün geniş açılır, acı vermez, öbürgün kapana bilir` diye- o mesajın beni rahatlatmışdı, çünki vajiyi yendim- ama çok zaman ağrı oluyor, bi de çok özür diliyerek söylüyorum- pe..si tam alınca git- gellerde sanki penis vaji de deyil de, arka tarafa basınc yapıyor- arka tarafda çok ağrı oluyor, bi de çok tuvaletim geliyo.- bunlar olunca da zevk mevk kalmıyo((

aslında ben egzersizlere başladığımdan benimde çok sık tuvaletim geliyor,neden acaba

Hayatım sen kayganlşatırıcı falan kullanıomusun peki? bir de bu anlattıkalrınhangi pozisyondayken oluyo?

fingirdeşmek için gereken ilk şey bir adet kociş.ama yoksa hayal gücünüzde olur spontan takılıyorsun sonra egzersiz için vaji ıslanmış şişmiş ve açılmaya daha müsait hale geliyor.egzersiz anındada hoş şeyler hissedilebiliyorama benim şu egzersiz olayını ilerletmem şart,hemen yapmak istiyorum.offf of

Hayatım sen kayganlşatırıcı falan kullanıomusun peki? bir de bu anlattıkalrınhangi pozisyondayken oluyo?

Hayır, hiç kayganlaştırıcı- uyuşturucu jel kullanmadım, canım- çünki bağımlı kalacağımı biliyordum.
Sadece ilk seferinde bebeyağı kullanmışdım.

Tuvaletim her pozisyonda oluyor- ama arka tarafdakı ağrı sadece üstde otururken.

cnm senin enson aparat boyun neydi egzersiz aşaman nasıl yendin

Benim en son aşamam orta ve işaret eş parmağıydı, tatlım)
Aparata yarın geçekdim ki- bugün yendim- )

Ben altdayken yarıdan çoğunu aldım- üste geçdikde tamamını- kolay)
Ama biz önsevişemni çok uzun tutuyoruz- işin sırrı bu- bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…