- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.841
bu arada avatarın çok cesur
İlk başlarda bunun olması normal bi hal- çünki oradakı kaslar tahrik olunuyor.
Ama bu beni rahatsız etdiyi için söyledim- zevk almayı engelliyor- zamanla düzelicek.
fingirdeşmek için gereken ilk şey bir adet kociş.ama yoksa hayal gücünüzde olur spontan takılıyorsun sonra egzersiz için vaji ıslanmış şişmiş ve açılmaya daha müsait hale geliyor.egzersiz anındada hoş şeyler hissedilebiliyorama benim şu egzersiz olayını ilerletmem şart,hemen yapmak istiyorum.offf of
kızlar ben de doktora gittim güya kan testi yaptıracağım kadın adetini kaç gün geçti diye sordu daha adet günüm gelmedi deyince de bakmadı hele bir geçsin öyle bakarız dedi folik asit alıp geldim ben de neyse bakalım bekleyip göreceğim.
kaslar nası tahrik oluyo kısegzersizdemi çok cahilim çıtır aydınlatırmısın
egzersiz anında değil ,orası zaten uyarılmış durumda oluyor ama dün yaptım mesela büyün gece tuvalete taşınıyorum,uykudan uyandıracak kadar çok geliyor
Ya kızım, normalde tuvaletim gelmeyince- ora dokununca gelirdi- şimdi koskoca bi şey giryo- çıkıyo- giryo çıkiyo-) Vaji neye uğradığını şaşırdığı için tuvalete gitmesi geliyooo, kıss kudurtma beni
cnm uyarılma oluyosa rahatlıkla olur senin kayar gider aparat..kulak çubugu vs.sert bile gelmez..anladınmı..kasma olunca uyarılma die bişey kalmıyoki..
sen baya kudurukmuşsun nası vajinismus oldun anlamadımarkadaş egzersiz yapınca geliyo demiş..ilişkiyi bilmiyorum cnm gerçek ilişki yaşıyamadıgım için..
çubuk girmedi bende cumartesi uğraştımm kalakaldı öyle.şimdi ondan vaz geçtim parmakla uğraşıyorum.hiç acı yok hatta uyarılıyor ama ilerletemedim sadece bi boğum oldukaslarım sert sanki.sanıyorum zamanla gevşeyecek. gevşer değil mi
çubuk girmedi bende cumartesi uğraştımm kalakaldı öyle.şimdi ondan vaz geçtim parmakla uğraşıyorum.hiç acı yok hatta uyarılıyor ama ilerletemedim sadece bi boğum oldukaslarım sert sanki.sanıyorum zamanla gevşeyecek. gevşer değil mi
Gevşer, gevşer- sen bunu kafanda kurcalama- egzersiz sırasında - herşeyin yoluna gireceyini düşün sadece, canım.
ya kusura bakmazsanız bişey sormak istiyorum.ben egzersizleri boşaldıktan sonra deniyorum o yüzden mi sert oluyor dersiniz?
bacım pardonda ne boşalması nasıl yaniiii
ya kusura bakmazsanız bişey sormak istiyorum.ben egzersizleri boşaldıktan sonra deniyorum o yüzden mi sert oluyor dersiniz?
bacım pardonda ne boşalması nasıl yaniiii
özelden msj atamadığım için yazıyorum,eşimle yapıyorz ya da ben hallediyorum.siz yapmıyor musunuz[/QUOTE9
..........
çok saçma geldi bana eşinle yapmışkenn hazır vajidende kurtul madem bu kadra istekliysennn annnende falan varmımışş peki budurum yada kız kardeşinde ırsi olabiliyormuş yaa bazı arkadaşlar öyle demişti.yani annen hangi yöntemle yapmış gerçi anneler anlatmaz böyle durumu ama
Ben halaaa senin neden vajinusmus olduğunu anlayamıyom ki- kendiminkini de anlayayım
Bende egzersiz deyil ilişki sırası geliyordu
çok saçma geldi bana eşinle yapmışkenn hazır vajidende kurtul madem bu kadra istekliysennn annnende falan varmımışş peki budurum yada kız kardeşinde ırsi olabiliyormuş yaa bazı arkadaşlar öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?