Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 ay aparatla her neni boyle egzersizyaptım şu hazı bir tek ben alamadım sanırsam

canım hadi hayırlısı inşallah hamilesindir.

egzersiz anında değil ,orası zaten uyarılmış durumda oluyor ama dün yaptım mesela büyün gece tuvalete taşınıyorum,uykudan uyandıracak kadar çok geliyor

cnm uyarılma oluyosa rahatlıkla olur senin kayar gider aparat..kulak çubugu vs.sert bile gelmez..anladınmı..kasma olunca uyarılma die bişey kalmıyoki..

sen baya kudurukmuşsun nası vajinismus oldun anlamadım arkadaş egzersiz yapınca geliyo demiş..ilişkiyi bilmiyorum cnm gerçek ilişki yaşıyamadıgım için..

cnm uyarılma oluyosa rahatlıkla olur senin kayar gider aparat..kulak çubugu vs.sert bile gelmez..anladınmı..kasma olunca uyarılma die bişey kalmıyoki..

çubuk girmedi bende cumartesi uğraştımm kalakaldı öyle.şimdi ondan vaz geçtim parmakla uğraşıyorum.hiç acı yok hatta uyarılıyor ama ilerletemedim sadece bi boğum oldukaslarım sert sanki.sanıyorum zamanla gevşeyecek. gevşer değil mi

Gevşer, gevşer- sen bunu kafanda kurcalama- egzersiz sırasında - herşeyin yoluna gireceyini düşün sadece, canım.

canım gevşer gevşer merak etme sadece rahat ol bacaklarını acabildiğin kadar ac ve ıkın görüceksin nekadar kolay olduğunu ayrıca iki parmağa geçtiğinde içindeyken makas hareketini yap aç kapa kasları daha gevşetiyor burdaki bi arkadaş söylemişti denediğim yöntemlerden biri tavsiye ederim

nursena , beyonce bana yardım edın ,, uzun uzun yazın ozelıme neyapmam gerektgnı bu regl bıtene kdr kndımı hazıerlamak ıstıorum lutfen .

Son düzenleme:

Ya canım, anladığım kadarıyla o klitoris orgazmı yaşıyor ve bu normal- yani bu zevki tatdığı için hemen vajinismusu yenecek diye bişey yok ki(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…