- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.861
ya kusura bakmazsanız bişey sormak istiyorum.ben egzersizleri boşaldıktan sonra deniyorum o yüzden mi sert oluyor dersiniz?
nedn kıs neye dayanarak böyle düşünceye kapıldın
enteresan ben egzersiz esnasında hiç uyarılmıyorum..anormalmiyim acaba:26:
çok haklısın,hadi yeni bir liste yapalımŞekerler, konumuz biraz özünden sapmaya başladı öze dönelim, soru sormak isteyen arkadaşlar falan varsa bu muhabbetin üzerine birşey soramazlar çünkü.
En son olaral 2 gelin çıkarmıştık 15 Eylüle, imdi bir liste daha yapalımi egzersiz yapanlar listesi herkes listenni sonuna adını ekleyerek devam ettirsin, son durumu görelim:))
Bende bu beladan gecen ay kurtuldum oley darısı szn basnza
canım seninde duvak açılmış tebrik edrim senide
Paticim bu sana söz verdigim halay canım:))
Hamd olsun- tebrik ederim canimmm)
:
sağolun kızlar
darısı tum vajılılerın basına
benım regl gecıktı sızlerdede ılk ılıskıden sonra boyle olmustu kac gun gecıktı sızde ?
Canım hoşgeldin sana da çok geçmiş olsun, rica etsem anlatabilirmisin arkadaşlara nası latlatın, belki bir yardımı olur onlara da:))
Teşekkürler,
cnm okadar mutluyumki h.sonu paylaşamadığım için kudurdum resmen...
önceleri eşime dokundurmuyodum bile balayı sonrası hemen dr. gittim ve doktor herşeyin normal olduğunu rahat olmam kasmamam gerektiğini söyledi ama kasmamak mümkün mü beyinde hep acıcakmış gibi düşünce olunca refleks olarak kasıyodum ilk günlerim çok kötüydü bacakalrım titriyodu parmak ucuma kadar bütün vücudum kasılıyodu.. doktorun dediği parmak egz.başladık ama ben yapamıyodum eşimin desteğiyle oluyodu ilk günler işaret parmağıını bile alırken acı hissediyodum neyse ikinci parmak denemesiyle devam ettik her gün değil ama belirli günlerde en son cumartesi günü olmıcak ama deneyelim dedi acayip tedirgin oldum çünkü anestol bile sürmemiştim ama onuda kırmak istemedim yeterince mutsuz ettim düşüncesiyle denedik ve oldu bitti acı falan yok çok şükür allah dermansız dert vermesin umarım tüm kızlar başarırsınız..
pati ve mucizesinsen tebrik ederim,darısı başımıza inşallah
ben eş parmağıyla başlamıştım,şimdi kendi parmağımı deniyorum.cumartesi akşamı kendi kendime 2 saate yakın uğraştım.ne parmak nede kulak çubuğu mümkün değil olmadı.çoook üzüldüm,pazar akşamı uğraştım biraz serçe parmağı ilk boğum oldu yalnızca.gerçi bunada sevindim ama daha hızlı ilerleyeceğimi düşünmüştüm.jinekolağa gidip muayene olmayı düşünüyorum neden orası o kadar sıkı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?