Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şekerler, konumuz biraz özünden sapmaya başladı öze dönelim, soru sormak isteyen arkadaşlar falan varsa bu muhabbetin üzerine birşey soramazlar çünkü.

En son olaral 2 gelin çıkarmıştık 15 Eylüle, imdi bir liste daha yapalımi egzersiz yapanlar listesi herkes listenni sonuna adını ekleyerek devam ettirsin, son durumu görelim:))

çok haklısın,hadi yeni bir liste yapalım

aynı gun ıkı gelın cıkmıs topıkten sen saat farkıyla benden oncesın yanı en taze gelın benım tamammı :)
tebrıkler canım tekrardan rabbım bıdaha boyle bır dert yasatmasın

pati ve mucizesinsen tebrik ederim,darısı başımıza inşallah

darısı tez vakıtte sızlerın basına kızlar inşallah

canım bız farketmyoruz oanda belkı ama hala kastıgımızdan acılmıyor
ben en ufak aparattan baslamadan en buyuguu alamazdım
ama yenmeme yakın ıyıce beyıne yerlesınce sırek buyuk aparatlarla egserszı yapabılıyordum

sakın yılma basa döndüm dıye düşünme azımle devam et ınatcı ol bu konuda ınsallah yenersın canım

içimdeki ses senin burada öylesine dolaştığını. böyle bir hastalığının olmadığını söylüyor. daha önce demişsin. doktor bana 2 ay sonraya gün verdi diye. hiç bir hastane öyle uzak tarihe gün vermiyor. çelişkili geldin bana. böyle bir durumu yaşayan biri değilsen arkadaşları yorma. unutmayın burada dalga niyetine olan her kim varsa kul hakkına girmiş oluyor.

merhaba kızlar nasılsınız,yenenler var çok tebrik ediyorum maşallah...inşallah devamında da bütün istekleriniz yerinize gelir ben de bi kaç deneme önce yarısından fazlasını almıştım ama son denemelerde sadece yarısını alabildim gitgel yapamıyoruz ya zor oluyor zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…