- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.081
.allahım inş şimdide bi bebek nasip eder bize. ben size hep dua ediom sizde bana dua edin lütfen
arkadaşlar merhaba.
birsüre giremeyebilirim cenazemiz vardı.
hoşbuldum saolasn duryo valla =(
anladım canım bide haydar dümenn reçetesi diyolar işte uyuşturucu kremler haplar fln onlarla oluyomuş ilk ilişki galiba. artık herşeyi denicem yolu yok ama ilaçsız kremsiz pamak ve şırınga sokabiliyorum bunlaarı kremsz yapabiliyorumm .
bende zar yırtılır diye egzersiz yapamıyorum.zaten benim korkum zarın yırtılması parmağım azcık deyse feci kasılıyorum.acaba uyuşturucu ilac dediğin nedir.ben belden aneztezi düşünüyorum.şu zar bi yırtılsaydı ondan sonra korkmadan egzersiz yapabilirdim.ne varki zardan demeyin psikolojik işte.bi türlü aşamıyorum.lütfen ilacın ismini yazarmısın.en azından anezteziye gerek kalmaz.
anladım canım bide haydar dümenn reçetesi diyolar işte uyuşturucu kremler haplar fln onlarla oluyomuş ilk ilişki galiba. Artık herşeyi denicem yolu yok ama ilaçsız kremsiz pamak ve şırınga sokabiliyorum bunlaarı kremsz yapabiliyorumm .
anladım canım bide haydar dümenn reçetesi diyolar işte uyuşturucu kremler haplar fln onlarla oluyomuş ilk ilişki galiba. artık herşeyi denicem yolu yok ama ilaçsız kremsiz pamak ve şırınga sokabiliyorum bunlaarı kremsz yapabiliyorumm .
nursena , acemikız teşekkürler ama ben galiba bu zar yırtılmadan hiç bişey yapamıycam.artık umudum bitti desem yeridir.ogünlerde yine burda okuduğum pamuklu çubuk egzersizini denedim yok bacaklarımın ağrısından duramadım artık kasıla kasıla bacaklarım koptu sanki.şu ilk ilişkiyi bi yapsam ben inanıyorum hepsi geçecek.ama nasıl yapıcam ilkini bilmiyorum.cerrahi yöntemle alsınlar dedim zarı sonra çok zararlı diye okudum.aneztezi düşünüyorum ama sanırım haklısınız o da zararlı bilmiyorum çaresizim.3 yıldır bu nalet zar yüzünden psikolojim bozuldu.
nursena , acemikız teşekkürler ama ben galiba bu zar yırtılmadan hiç bişey yapamıycam.artık umudum bitti desem yeridir.ogünlerde yine burda okuduğum pamuklu çubuk egzersizini denedim yok bacaklarımın ağrısından duramadım artık kasıla kasıla bacaklarım koptu sanki.şu ilk ilişkiyi bi yapsam ben inanıyorum hepsi geçecek.ama nasıl yapıcam ilkini bilmiyorum.cerrahi yöntemle alsınlar dedim zarı sonra çok zararlı diye okudum.aneztezi düşünüyorum ama sanırım haklısınız o da zararlı bilmiyorum çaresizim.3 yıldır bu nalet zar yüzünden psikolojim bozuldu.
EgzerszLerme devm ediyorum hep mum egzerszi yaparkn bide şırıngyla ötekini deniym dedm. hani hamile kalnca günden güne milim milim açılma oluyomuş ya giriş bölgesnde daha rahat yenerm diye düşündüm tavsiyelern içn çok saol ALlah hepinzden razı olsun.
sağol canım ben,m amin. teyzenede çok geçmiş olsun.
kardeşiminde akciğerinde bi sorun çıktı. iyileşicek inşallah. kaç gündür aptal gibiyim. Allah herkese sağlık versin en büyük zenginlik sağlık. gerisi boş gerçekten. geçmişe fazla bakamadım.
pati yenmiş çok tebrik ediyorum onu. gelince halayını çekerim.
başka yenen varsada onlarıda tebrik ederim. birazdan çıkmam lazım
slm kızlar.okadar çok sayfa atlanmışki okuyamadım.keyifler egz nasıl gidiyo.benm egz gayet iyi gidiyo.keyfim tavan yapmış vaziyetteyim.eşimle denemek istyrm ama diş problemim var tedavim bitsin eşimle denicem.hamile kalır haberim olmaz diş çektirmeye devam ederim diyerek az daha beklicem.ama çok umutluyum.bu bayrama kadar olmadı yılbaşına bitsin istyrm.tabi allahım izn verirse.
bu arada sabah buraya gelip alay eden hanımlar banlanmış, ee millet o kadar eziyet çekiyor siz gelin tiiye alın milleti, Allah kimseye dert vermesin insan başına gelmeyince anlamıyor, anlayamıyor.
arkadaslar merhaba cektiginiz acilari anlayabiliyorum..
belkide kulaktan duydugumuz seyler yada
anlatilan sacma sapan hikayeler sizi korkuttu yada baska seyler..
neyse bende evlenmeden nce korkuyordum yapamicam diye ama
sanirim esimin anlayisi yada bende coook istiyordum olmasini
ama sorun olmadan oldu
gecen yil bi ameliyat oldum esimle tekrar eskiye donmem 3 ayimi aldi
coook zorluk cektim....
neyse......
canim arkadaslarim...
bi arkadasiniz geyik topigine gelip vajinusmus oldugundan bahsetti
sonrada arkadaslar buraya onun arkasindan geldiler sanirim neyse ama
bu arkadaslar kesinlikle sizi kirmak yada dalga gecmek gibi bi niyetleri olmadan ve aslaaaa
boyle bisey yapacak kisilikte kisiler degilller
neyse bir iki latife yapmislar ancak
birrr baktimki banlanmislar...
yani hemmm alakasiz bir yerde direk hiccc kendinden bahsatemeden
ki herkes o topikte 3 aydir devamli olarak gorusuyoruz ya msn den yada faceden
neyse direk ben vajinusmusum diyerek daldi
simdi benim anlayamadigim niye bu yopige gelince kotu icerik olarak bilririliyorlar mamafih ve niluferarda icin bahsediyorum..
bu vajinusmus illetiyle savasan arkdaslarim
eminim bir gun bu sikintiyi atlatacaksini..
ne mutluki coook sabirli esleriniz var....
canım böyle ertelersen zor dişinle vajinin ne alakası var hamile kalırsamı düşünmeden önce yenersemi düşün moralini bozmak için söylemiyorum hep diyor arkadaşlar erteleme hastalığı diye şuan sen de erteliyorsun bayrama olmazsa yılbaşına diye böyle demek yerine biran önce başlasan bayrama yılbaşına hamile kalsan ha?
canım sen nasıl alay ettiklerini duydun mu bizler sizin gibi geyiğin dibini bulmak için değil kaç yıldır çektiğimiz dertten kurtulmak için çareler aradığımız için
burdayız arkadaşlarımız için yazması zaten zor bir cesaret bulup yazıyorlar sonra bir kaç kendini bilmez alay ediyor derleri daha da çok artıyor yoksa bu topiğe gelip okuyan yardımcı olmaya çalışan kimseyi şikayet etmez arkadaşlarımız bizim topiğimiz de yıllardır var vetek bir amacı var bu dertten çeken arkadaşlarımızın dertlerine derman olmak latife yapacak psikolojide değil burdakilerin çoğu zaten depresyonda hiç kolay değil Allah düşmanımın başına vermesin emin ol neler çektiğimizi sadece biz biliriz.
yani o konuda ben bısey demım cunku gecen sene 1 kere uyusturucu ılaclarla bırlkte olduk esımle benım kzılıgım o zmn bozulmustu ama dıger arkadaslar belınay aybıce busemumut duyun benı...arkadaslar daha ıyı bılır yanlıs bılgı vermım sana ama zar olayına fazla gırme sen dusunme bak bız yasıyoruz bıze bırsey olmadı oyle dusun...
canım öncelikle olurmu öle yanlış anlama falan hiç öle triplere girmem rahat ol.burda sorunumuz aynı ve çok açık konuşuyoruz.ilaç kulanıyrm eşimle denersemde korunmayı düşünmüyorum.yoksa tabiki ilk amacım kurtulmak.kurtulcamı bilsem dişimden herşeyimden vaz geçerim.yirmilik dişlerimi aldırıyorumilaç kullanıyrm dikiş var.hani ilaç kullanırken acaba ları yaşamak istemiyorum demek istedim.aslında dişi geçip düşünüyorumda hep böle vakit geçirmedikmi bu zaman olmazsa şu zaman olur ama giden zaman bizden gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?