Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

.allahım inş şimdide bi bebek nasip eder bize. ben size hep dua ediom sizde bana dua edin lütfen

Allah hayırlısıyla nasib etsin bebeyi tez vakitte inşallaH. Olucak.

arkadaşlar merhaba.
birsüre giremeyebilirim cenazemiz vardı.

Başınız sağolsun, canım. Allah sabır versin.

hoşbuldum saolasn duryo valla =(

Yaa, kuzum- sen egzersiz yap- eşinle yap, eş parmağı dene- nolur bi süre çocuk işini erteleyin- 1 haftaya kalmaz kızlık da gider , vajinismus da yenilir- yeter ki egzersiz yap- tabi zara çok önem veriyorsanız eşinle birlikte yap-ama yap)

xylocaine pump spray cnm emlada kullanabılırsın sakın anestezıyle fln ugrasma sen kendın yapabılırsın egzersız yap cnm benım

arkadaşar
sakın belden iğne gibi olaylara girmeyin heşey beyinde bitiyor beyini uyuştutun kendiniz yenin

nursena , acemikız teşekkürler ama ben galiba bu zar yırtılmadan hiç bişey yapamıycam.artık umudum bitti desem yeridir.ogünlerde yine burda okuduğum pamuklu çubuk egzersizini denedim yok bacaklarımın ağrısından duramadım artık kasıla kasıla bacaklarım koptu sanki.şu ilk ilişkiyi bi yapsam ben inanıyorum hepsi geçecek.ama nasıl yapıcam ilkini bilmiyorum.cerrahi yöntemle alsınlar dedim zarı sonra çok zararlı diye okudum.aneztezi düşünüyorum ama sanırım haklısınız o da zararlı bilmiyorum çaresizim.3 yıldır bu nalet zar yüzünden psikolojim bozuldu.

cnm haydar dumenın recetesı buhara oturuyosun emla krem suruyosun xylocaine spray sıkıyosun ama beyıde bıtıyo ben gıttım haydar dumene o receteyle 1 kere ılıskı oldu devamı gelmedı tabısonra agzımızı acıp bısey dıyemedık cunku artık kız deıldım bı soz soyleyemedık

canım hepimiz öyleydik kapalı geliyordu ben de bacaklarımı kasacam diye günlerce ağrı çekiyordum ama inan hepsi geçiyor zarla alakası yok canım
herşey beyinde bitiyor doktor kontrolünde ilşkiye girip zarı bozulup gelen de var arkadaşlar arasında ama olmadı ille egzersiz yaptılar sonra yendiler, o yüzden bir kere zorla da olsa ilişki yaşayım zar gitsin sonra yaparım gibi bir düşünceyi kafandan at canım.

sakın anestezi fln düşünme illa kızlıktan kurtulm diyosan uyuşturucu kremleri kullan o nursenanın yazdklarını inşallah girersin o zaman.

bence de kesinlikle öncelikle ilişkiye alışmalısın ben atlatmış biri olarak söylüyorum bunu alışmak da uzun sürüyo ilişkiye benim çocuğum yok daha ama hamilelik sürecinde çocuğuma zarar gelir psikolojisiyle ilişkiye girmekte sıkıntı çekebilirsin ve bi de şu var cinsel ilişkiye alışmadan hamile kalmak da bu sefer sekteye uğratıyo alışkanlık sürecini ki hamileliği bittikten sonra da bu sıkıntıyı yaşayanlar var .

Başınız sağolsun burcum
kardesınede cok gecmış olsun ..

slm kızlar.okadar çok sayfa atlanmışki okuyamadım.keyifler egz nasıl gidiyo.benm egz gayet iyi gidiyo.keyfim tavan yapmış vaziyetteyim.eşimle denemek istyrm ama diş problemim var tedavim bitsin eşimle denicem.hamile kalır haberim olmaz diş çektirmeye devam ederim diyerek az daha beklicem.ama çok umutluyum.bu bayrama kadar olmadı yılbaşına bitsin istyrm.tabi allahım izn verirse.

canım böyle ertelersen zor dişinle vajinin ne alakası var hamile kalırsamı düşünmeden önce yenersemi düşün moralini bozmak için söylemiyorum hep diyor arkadaşlar erteleme hastalığı diye şuan sen de erteliyorsun bayrama olmazsa yılbaşına diye böyle demek yerine biran önce başlasan bayrama yılbaşına hamile kalsan ha?

bu arada sabah buraya gelip alay eden hanımlar banlanmış, ee millet o kadar eziyet çekiyor siz gelin tiiye alın milleti, Allah kimseye dert vermesin insan başına gelmeyince anlamıyor, anlayamıyor.

arkadaslar merhaba cektiginiz acilari anlayabiliyorum..
belkide kulaktan duydugumuz seyler yada
anlatilan sacma sapan hikayeler sizi korkuttu yada baska seyler..
neyse bende evlenmeden nce korkuyordum yapamicam diye ama
sanirim esimin anlayisi yada bende coook istiyordum olmasini
ama sorun olmadan oldu
gecen yil bi ameliyat oldum esimle tekrar eskiye donmem 3 ayimi aldi
coook zorluk cektim....
neyse......
canim arkadaslarim...
bi arkadasiniz geyik topigine gelip vajinusmus oldugundan bahsetti
sonrada arkadaslar buraya onun arkasindan geldiler sanirim neyse ama
bu arkadaslar kesinlikle sizi kirmak yada dalga gecmek gibi bi niyetleri olmadan ve aslaaaa
boyle bisey yapacak kisilikte kisiler degilller
neyse bir iki latife yapmislar ancak
birrr baktimki banlanmislar...
yani hemmm alakasiz bir yerde direk hiccc kendinden bahsatemeden
ki herkes o topikte 3 aydir devamli olarak gorusuyoruz ya msn den yada faceden
neyse direk ben vajinusmusum diyerek daldi
simdi benim anlayamadigim niye bu yopige gelince kotu icerik olarak bilririliyorlar mamafih ve niluferarda icin bahsediyorum..
bu vajinusmus illetiyle savasan arkdaslarim
eminim bir gun bu sikintiyi atlatacaksini..
ne mutluki coook sabirli esleriniz var....

bu arada sabah buraya gelip alay eden hanımlar banlanmış, ee millet o kadar eziyet çekiyor siz gelin tiiye alın milleti, Allah kimseye dert vermesin insan başına gelmeyince anlamıyor, anlayamıyor.

canim nursena o arkadaslari bir baskasi getirdi buraya ama onlarin niyeti kesinlikle dalga gecmek degildi
bi yanlis anlasilma olmusss........
cektiginiz sikitilarinidan mevlamin yardimiyla insallah kurtulursunu..
sira sira bebkleriniz olur........

canım sen nasıl alay ettiklerini duydun mu bizler sizin gibi geyiğin dibini bulmak için değil kaç yıldır çektiğimiz dertten kurtulmak için çareler aradığımız için
burdayız arkadaşlarımız için yazması zaten zor bir cesaret bulup yazıyorlar sonra bir kaç kendini bilmez alay ediyor derleri daha da çok artıyor yoksa bu topiğe gelip okuyan yardımcı olmaya çalışan kimseyi şikayet etmez arkadaşlarımız bizim topiğimiz de yıllardır var vetek bir amacı var bu dertten çeken arkadaşlarımızın dertlerine derman olmak latife yapacak psikolojide değil burdakilerin çoğu zaten depresyonda hiç kolay değil Allah düşmanımın başına vermesin emin ol neler çektiğimizi sadece biz biliriz.

canım öncelikle olurmu öle yanlış anlama falan hiç öle triplere girmem rahat ol.burda sorunumuz aynı ve çok açık konuşuyoruz.ilaç kulanıyrm eşimle denersemde korunmayı düşünmüyorum.yoksa tabiki ilk amacım kurtulmak.kurtulcamı bilsem dişimden herşeyimden vaz geçerim.yirmilik dişlerimi aldırıyorumilaç kullanıyrm dikiş var.hani ilaç kullanırken acaba ları yaşamak istemiyorum demek istedim.aslında dişi geçip düşünüyorumda hep böle vakit geçirmedikmi bu zaman olmazsa şu zaman olur ama giden zaman bizden gitti.

datlim bende bu sikintiyi coook az cekmis biriyim
ama meslek icabi vajinusmus vakalriyla cook karsilasiyorummm
ama emin olun bu ssikintilari cabucak atlaticaksiniz eminim....
ama anlatmak istedigim arkdasin biri o topige gelip ben vajinusmus sikintisini cekiyorum ne yapmaliyim diyen kendisi idi
yani cookk alakasi bi durum oldu su diralarda erkek olup burdan hesap alip
bayanmis gibi konusan cook kisi ile karsilastik
bu nedenle bizim kizlarada garip geldi
ki basimiza geldi buda ayri bir mevzuuu..
neyse onlarda buraya gelmisler bakalim asli asdari nedir diye
durum bundan ibaret yani...
hani sizde dedinizya bu durumu kendimize bile anlatamiyoruz diye
sizcede garip degilmi geyik topiginde durup duruken lap diye boyle bir yazi yazilmasi..
neyse olan oldu..
allah size kolyalik versin aciill sifalar insallah...

cnm konu ne:44:

canım ben psikiyatra gitmiştim moralim bozuk diye o zaman da yenmemiştim bu derdimi de söyledim
bana herşeyi bir yana bak bu dertten kurtulmaya bak bütün rahatsızlığın depresyonun bu yüzden demişti ben erteleye erteleye 3 yılım gitti
şimdi istiyorum ki sizlerin de uzun seneleri gitmesin katmerleniyor yenmesi daha da zor oluyor, yeni hedefimiz neymiş o zaman 29 Ekim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…