Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım kusura bakma da bn gece girdim evde ağlıyodum dedm bana yardım edn vajınısmus konusunda kmse yoktu bnde oraya dedmki vajinismus hakkında bişiler yazdım girin bi bakında fikir verin dedm. o arkşlarnda sen şakamısın giness rekorlar kitabına girersin şırıngaya yumurta akı koy daha yararlı diye gülüp alay ettiler. Burada bnm hatam ne? Sadece bi derdimi söyledm direk oraya yazmadmm hatta anlatmadım dedmki vajinismus konusuna bi derdimi yazdm okursanz bna yardm edn fikr vern dedm. direk alaya geçtiler hepten üzüldm. Sende arkdşlarını savunursun anladım ama bu dert çok kötü bn sadece yardm amaçlı sordum yok yumurta akı yok rekor kitabı bilmem ne. Valla herkesin vicdanı var anlayışı var burdaki arkadşlarım beni gayet iyi anlıyolar ve herkesi de..

canım kahretsinki benimde 3 yılım gitti.inan psikolojimiz altüst zaten.napıyoruz tmm ozaman 29 ekim

cnm bu tür alaycı şahısları kaale alıpta canınızı sıkmayın..kötü içerige tıkla geç..kendileri yaşamadıkları için bilemez..

cnm bu tür alaycı şahısları kaale alıpta canınızı sıkmayın..kötü içerige tıkla geç..kendileri yaşamadıkları için bilemez..

valla belinay Ben dün gece ağlıyodum giriym de yaziym dedim bayagı da geç bi saatti. Pek cvp veren olmadı vajinismus başlığı altında. Baktım geyik topiğinde çok kişi var oraya yazdımki, arkadaşlar vajinismus topiğinde bi soru sordum nolur okuyunda yardm edin. Geyik topiğine konuyu bile yazmadım. SOnrasnda bnLe alay etmeye başladılar. Bn tek başıma eşmle beraber bunu yenmeye çalışıyorum ne annem ne kimsem var yanmda. burayı samimi gördm yazim belki bi çare bulurum dedm. bana şırıngaya yumurta akı koy diye dalga geçtiler. Yukarıda Allah var bu cümleleri okuyunca inan ben iki katı üzüldüm eşmde ddi çık ordan girme üzülme yazık böyle yaptıklartı için onlara yazık dedi. inan içm burkuldu ztn utana çekine yazdm. Şmdi onları savunmak için yazan abla da yok dalmışım bn vajinmusum diye diyo. Hİç farketmez o da bakmak istediği taraftan bakıyo. Hiç bişi demiyorum Allahım hepimizi kurtarsın bu illetten. Ama bnm içn dalmş öyle böyle diye şeyler yazmasın lütfen inan çok üzgünüm ztn bide burda kırılmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…