- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.101
slmmmmm
mrb kızlar dilatör denen aleti nerden bulabilirim
arkadaslar merhaba cektiginiz acilari anlayabiliyorum..
belkide kulaktan duydugumuz seyler yada
anlatilan sacma sapan hikayeler sizi korkuttu yada baska seyler..
neyse bende evlenmeden nce korkuyordum yapamicam diye ama
sanirim esimin anlayisi yada bende coook istiyordum olmasini
ama sorun olmadan oldu
gecen yil bi ameliyat oldum esimle tekrar eskiye donmem 3 ayimi aldi
coook zorluk cektim....
neyse......
canim arkadaslarim...
bi arkadasiniz geyik topigine gelip vajinusmus oldugundan bahsetti
sonrada arkadaslar buraya onun arkasindan geldiler sanirim neyse ama
bu arkadaslar kesinlikle sizi kirmak yada dalga gecmek gibi bi niyetleri olmadan ve aslaaaa
boyle bisey yapacak kisilikte kisiler degilller
neyse bir iki latife yapmislar ancak
birrr baktimki banlanmislar...
yani hemmm alakasiz bir yerde direk hiccc kendinden bahsatemeden
ki herkes o topikte 3 aydir devamli olarak gorusuyoruz ya msn den yada faceden
neyse direk ben vajinusmusum diyerek daldi
simdi benim anlayamadigim niye bu yopige gelince kotu icerik olarak bilririliyorlar mamafih ve niluferarda icin bahsediyorum..
bu vajinusmus illetiyle savasan arkdaslarim
eminim bir gun bu sikintiyi atlatacaksini..
ne mutluki coook sabirli esleriniz var....
canım nette satılıyormuş, ya da doktor veriyor[/QUO.
zendilators BURDA VAR
nerdesiniz kız?regl dolayısıyla kapalıyız levhasını üstünüze asacam, Albuneaacım da aynı,topik toplu olarak regl.
canım ben psikiyatra gitmiştim moralim bozuk diye o zaman da yenmemiştim bu derdimi de söyledim
bana herşeyi bir yana bak bu dertten kurtulmaya bak bütün rahatsızlığın depresyonun bu yüzden demişti ben erteleye erteleye 3 yılım gitti
şimdi istiyorum ki sizlerin de uzun seneleri gitmesin katmerleniyor yenmesi daha da zor oluyor, yeni hedefimiz neymiş o zaman 29 Ekim.
arkadaşım kusura bakma da bn gece girdim evde ağlıyodum dedm bana yardım edn vajınısmus konusunda kmse yoktu bnde oraya dedmki vajinismus hakkında bişiler yazdım girin bi bakında fikir verin dedm. o arkşlarnda sen şakamısın giness rekorlar kitabına girersin şırıngaya yumurta akı koy daha yararlı diye gülüp alay ettiler. Burada bnm hatam ne? Sadece bi derdimi söyledm direk oraya yazmadmm hatta anlatmadım dedmki vajinismus konusuna bi derdimi yazdm okursanz bna yardm edn fikr vern dedm. direk alaya geçtiler hepten üzüldm. Sende arkdşlarını savunursun anladım ama bu dert çok kötü bn sadece yardm amaçlı sordum yok yumurta akı yok rekor kitabı bilmem ne. Valla herkesin vicdanı var anlayışı var burdaki arkadşlarım beni gayet iyi anlıyolar ve herkesi de..
canım kahretsinki benimde 3 yılım gitti.inan psikolojimiz altüst zaten.napıyoruz tmm ozaman 29 ekim
cnm bu tür alaycı şahısları kaale alıpta canınızı sıkmayın..kötü içerige tıkla geç..kendileri yaşamadıkları için bilemez..
cnm konu ne:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?