Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm şırınga olayı şok etti beni sabah..öncesini ve sonrasını bilmiyorum..gece sakin olur burda sana herkesde yardımcı olur...bundan baaaya öncede ordan gelenler olmuş burdaki yazılanları oraya taşıyıp alay etmişler böyle kendini bilmeyenler çok onlarıda kaale alıp üzülme..gereksiz şahıslar çook..bu başlık altında herkes yardımcı olur sana..sakinleş eski sayfalarıda oku..şırınga olayına gelince çoookkk yanlışsen vajene nasıl yaklaştıryosn hayret ettim..onları yapablyosan çok rahat çözersin..egzersize başla aparatla falan..düzenli hergün yap en kısa sürede atlatırsın..hamile kalmaya çalışıyosunda..alt muayenesi var bunun..nasl dogurcan..bak benim 15 ay oldu hala olmadı. burayı buldum çok şükür baya yol katettim..deli gibide çocuk istiyorum yana yakıla ama en korktugum şey bu durumda hamile kalmak..sonrasıda var..egzersize başla enkısa sürede başarırsın bence..hayırlısıyla normal yoldanda hamile kalırsın..ok.

taze gelin naparsın bakam..regl oldun mu..:26:

off nerde dunden berı hafıf sancım var gıbı olmadım
ve esımın pesınde gezıyorum ben kovalıyorum o kacıyor:)
5 yıl ben cektım ıstedım olmadı sımdı sen ıste olmasın dıyor sakadan tabıkı:)
bıraz rahatsız eşim sabahlarıda kecı boynuzuda yedırmeye basladım ama heran regl olma korkusu
aklınızda bulunsun vajıyı regle yakın değil regk bıtınce yenın :)

topıge ara ara bakıyorumda şevkimizi kaybettık gıbı gelıyor bana

redbox bende 20 lık dıs aldırdım ve onları sırf esımden kacabılmek ıcın aldırdım
o acıya katlandımda su vajı belasına katlanamadım aa eskı korkular..
sende onu bunu bırak bayrammıs yılbasıymıs kac hafta var önünde
suan esın anlayıslı tamamda ama bu yapamadıgınız her gun ılerde senın önünde bır set gıbı durucak
esın korunur denemelerde hamıle kalmassın ozman senın gectıgın yollardan ben cok daha acı bır sekılde gectım
artık egsersız ve sonuna odaklanın kızlar
benden ödlek kımse olamaz 5 yıllık korkuyu 1 ayda yendım ve sadece bır kac egsersızle
ıstıkrar azım ertelememe ne olursa olsun sonu basarı

nerdesiniz kız?regl dolayısıyla kapalıyız levhasını üstünüze asacam, Albuneaacım da aynı, topik toplu olarak regl.

Ilahi nursenaam cok guldurdun beni balim ya:))) cok is vardi bugun yarina bir dunya is kaldi, ah bogacam ben bu mudiru az ksldi:)) yahu birgun kaybolduk neler olmus burda.

Acemkizi, artik aglama moralini de bozma guzrlim, dun geceyi unut gitsin, sem simdi mum rgzersizini yap; hic vakit kaybetme hayatim:))

belinay ne pisiriyon aksama:))?

tembel kadın yemegiii..menemen yemekle ugraşamam şimdi kı karışmış bura:26::26:

dunden berı yazılarını takıp edıyorum acem kızı
artık su konuyu kapıyalım gereken yapılmıs ıkıdebır konuyu acmak doğru olmaz
Banlanmıs kısılerın konusma hakkı yok cunku
yaptıkları dogru degıldı ama sonucta ceza aldılar
burda vajıyı konusalım bız
ve canım bak vajıyı yenmeden hamıle kalman ne kadar doğru ?
anne olunca bebegı sureklı bahane edıp esınden kacıcan
esın buna nekadar dayanıcak ? ben 5 yıldır bu ılletı cekmeme rağmen
once yenmeyı sonra bebeği düşündüm
hadı hamıle oldun ya alt muayene olman gerektıgınde ne yapıcaksın ?
yaptıgını hıc bır sekılde dogru bulmuyorum hamıle kalınca dönüşü olmaz hıcbırseyın
ve yenmeye odaklanmak yerıne hamıle kalmaya odaklanman sorunundan kacıs ıcın bır bahane
demın yukarda yazdıgım gıbı ben kacmak ıcın 20 lık dişlerımı cektırdıgımı bılırım
1 2 hafta esım beni rahat bırakır dıye yanı senı anlıyorum canım ama önce yenmeye odaklan
kı surelı egsersız yapıp kacmazsan ınankı yenersın sanslısın bak burda bızler varız
heran destek verıyoruz bırbırımıze bırak hamıle kalmayı hadı sende once yenmeye odaklan
ve normal yoldan hamıle kal.. bırde bısey daha dıcem yukarda Allah var demıyelım
Allah mekandan munezzehtır yanı mekanı yoktur heryerdedır
Allah goruyor dıyelım bunun yerıne

Son düzenleme:
canım arkadas mum egzersızı yapmak ıstıyor ama endıselerı var kızlık zarı mum la bozulurmu dıye sen baya ılerlemıstın bılgı verırsın dıye dusundum

cnm benim zar gider endişem yok eşimdede yok..zar duruyomu durmuyomu bilmiyorum..ama egzersiz yapıp esnettigimiz için kan gelme olayı yok gibi.. endişesi olan arkadaş eşine anlatsın konuşsun mutlak..pati cnm senin nasl oldu kırmızı geldimi :))

ben egsersızde p. boyotu aparatı kullandım bılıyorsun ama kan gelmedı
ilişkidede tahristen dolayı kan geldı yanı benım durum karısık :) ama dedıgm gıbı egsersızde cok rahattım
hıcbırsey olmadı kısıden kısıye degısır belkı benımkı esnektı arkadas buna takılıyorsa esıyle konusup onay almalı
ona gore egsersıze baslamalı ama burda egsersızde kızlıgını bozan daha bırıne rastlamadım varmı oyle bırı ?

Son düzenleme:

cnm hani hamiLe kalnca orası günden güne genşliyomuş ya o zmn daha rahat yenerm diye düşünyorum .. kafm çok karışkk valla ne biliymm ama atlatıcamm inanıyorum artık..

ben inşallah yenerim bu sefer ya bayramda yaklaşıyo tatil vs.uzamasın..ALLAHIM YARDIM ETTTTTTT...:26::26:cumartesi biter benim reglim..off pazarda ziyaret var..bu cumartesi olsa bi kaç gün egzersiz yapmadanda olurmuki:26::26:

var canm egzersiz yapıpta kızlıgı giden oldu..bende egzersiz yapıyrm pns boyt kırmızı gelmedi ama pembe geldi

cnm hani hamiLe kalnca orası günden güne genşliyomuş ya o zmn daha rahat yenerm diye düşünyorum .. kafm çok karışkk valla ne biliymm ama atlatıcamm inanıyorum artık..

bılıncaltının oyunu o hamıleyken yok bebege bısey olur
yok bulantı o bu bahane derken hala vajılı olarak doguma gıdebılırsın
gercekten yenme nıyetındeysen kafnadakı bu dusuncelerı at hamıle kalmaya uğraşma
gel duzenlı egsersız yap yen kurtul benı mdıcegım bu kadar artık gerısı sana kalmıs ..

ben inşallah yenerim bu sefer ya bayramda yaklaşıyo tatil vs.uzamasın..ALLAHIM YARDIM ETTTTTTT...:26::26:cumartesi biter benim reglim..off pazarda ziyaret var..bu cumartesi olsa bi kaç gün egzersiz yapmadanda olurmuki:26::26:
sen basla egsersıze baska bır sey dusunme olmazsa pazartesıden sonra da devam edersın ama regl bıttıgı gıbı basla canım

var canm egzersiz yapıpta kızlıgı giden oldu..bende egzersiz yapıyrm pns boyt kırmızı gelmedi ama pembe geldi

zaten kan degılde pembe kahverengı degısık renk gelırmıs sen kendı kendıne bozmussun ozman tebrıkler:)
esının yerıne olsam o aparatı yok ederdım

başlicam hemen egzersizime zatn..bi aksilik çıkmazsa inşallah..bozdummu dersinvay mübarek deselerdi kızlıgın mumdan gidecek asla inanmazdım eşimle başarırsam kırmızı gelmesede takmaz..desemki mumla egzersiz yapınca kızlık gitti fıttırır heralde

takmıyorlar canım daha doğrusu çoğu takmıyor, tek eşi kurtulsun cinsel hayatları renklensin yeter öyle düşünüyorlar galiba, erkekler bu konuda ihtisas sahibi
kimin ne olup olmadığını az çok biliyorlar, bence bizi fazla masum buluyorlar ondan fazla ses çıkarmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…