- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.141
redbox naptın cnm..nerde kaldın..
off nerde dunden berı hafıf sancım var gıbı olmadım
ve esımın pesınde gezıyorum ben kovalıyorum o kacıyor:)
5 yıl ben cektım ıstedım olmadı sımdı sen ıste olmasın dıyor sakadan tabıkı:)
bıraz rahatsız eşim sabahlarıda kecı boynuzuda yedırmeye basladım ama heran regl olma korkusu
aklınızda bulunsun vajıyı regle yakın değil regk bıtınce yenın :)
topıge ara ara bakıyorumda şevkimizi kaybettık gıbı gelıyor bana
redbox bende 20 lık dıs aldırdım ve onları sırf esımden kacabılmek ıcın aldırdım
o acıya katlandımda su vajı belasına katlanamadım aa eskı korkular..
sende onu bunu bırak bayrammıs yılbasıymıs kac hafta var önünde
suan esın anlayıslı tamamda ama bu yapamadıgınız her gun ılerde senın önünde bır set gıbı durucak
esın korunur denemelerde hamıle kalmassın ozman senın gectıgın yollardan ben cok daha acı bır sekılde gectım
artık egsersız ve sonuna odaklanın kızlar
benden ödlek kımse olamaz 5 yıllık korkuyu 1 ayda yendım ve sadece bır kac egsersızle
ıstıkrar azım ertelememe ne olursa olsun sonu basarı
merhabalar...bende 1 yılllık evliyim.ilk 8 ayım kabus gibi geçti inanın. vajinusmus olduğumu öğrendğmde kabul edemedim. Fakat daha fazla vakt kaybetmeden beni huzura kavuşturan dokturumu buldum. Allah ondan binlerce kez razı olsun. kesnlkle iddia ediyrum trkiyede kendi alanında tek olan Dr.Saygın MİCAZKADIOĞLU dur. GErçekten arkadaşlar buradan bu rahatszlığı olan tüm arkadaşlara seslenyrum hemen kayra BEra kadın sağlığı merkezne gtsnler. internet sitesine girmenz bile yeterli olcaktr. rabbm herkese şifa versn. sevglerrr...
off nerde dunden berı hafıf sancım var gıbı olmadım
ve esımın pesınde gezıyorum ben kovalıyorum o kacıyor:)
5 yıl ben cektım ıstedım olmadı sımdı sen ıste olmasın dıyor sakadan tabıkı:)
bıraz rahatsız eşim sabahlarıda kecı boynuzuda yedırmeye basladım ama heran regl olma korkusu
aklınızda bulunsun vajıyı regle yakın değil regk bıtınce yenın :)
topıge ara ara bakıyorumda şevkimizi kaybettık gıbı gelıyor bana
redbox bende 20 lık dıs aldırdım ve onları sırf esımden kacabılmek ıcın aldırdım
o acıya katlandımda su vajı belasına katlanamadım aa eskı korkular..
sende onu bunu bırak bayrammıs yılbasıymıs kac hafta var önünde
suan esın anlayıslı tamamda ama bu yapamadıgınız her gun ılerde senın önünde bır set gıbı durucak
esın korunur denemelerde hamıle kalmassın ozman senın gectıgın yollardan ben cok daha acı bır sekılde gectım
artık egsersız ve sonuna odaklanın kızlar
benden ödlek kımse olamaz 5 yıllık korkuyu 1 ayda yendım ve sadece bır kac egsersızle
ıstıkrar azım ertelememe ne olursa olsun sonu basarı
Bugün çok sıkıldım. nerdesiniz millet?kesin dizi izliyorsunuz var ya şu vajiyi yenin kendi kırmızı noktalı filmlerinizi çekin diyorum başka da bişey demiyorum küstümmm:88::88::88::88::88 inşallah kötü birşey demiyordur.?:111::111::111::122::122::122::122::124::124::124:
ben inşallah yenerim bu sefer ya bayramda yaklaşıyo tatil vs.uzamasın..ALLAHIM YARDIM ETTTTTTT...:26::26:cumartesi biter benim reglim..off pazarda ziyaret var..bu cumartesi olsa bi kaç gün egzersiz yapmadanda olurmuki:26::26:
Bugün çok sıkıldım. nerdesiniz millet?kesin dizi izliyorsunuz var ya şu vajiyi yenin kendi kırmızı noktalı filmlerinizi çekin diyorum başka da bişey demiyorum küstümmm:88::88::88::88::88 inşallah kötü birşey demiyordur.?:111::111::111::122::122::122::122::124::124::124:
Yeni resmim nasil kizlar, giymek istedigim ama giyemedigim gelinlik(
Arkadasim saygin bey benim de doktorum.sen ne zaman tedavi oldun?
kızlar mrb,nasılsınız
bu akşam pek sesi çıkmıyo kimsenin
nası gidiyo ,herşey yolundadır umarım
bakaım sen bı yen eger bısey gelmezse ozman mumunu hatıra olarak ıyı saklabaşlicam hemen egzersizime zatn..bi aksilik çıkmazsa inşallah..bozdummu dersinvay mübarek deselerdi kızlıgın mumdan gidecek asla inanmazdım eşimle başarırsam kırmızı gelmesede takmaz..desemki mumla egzersiz yapınca kızlık gitti fıttırır heralde
nasıl gidiyor canım günde güne daha iyi deneyim yaşıyormusun ?
darısı bizlerin başına inşallah..
çok haklısın canım kaçacak delik sebep arıyorum belkide.senin herşey yolundamı.işlh gzl haberini bekliyrm
canım duygularımız karsılıklıcanım senı benden ıı kımse anlayamaz heralde senı kendıme cok yakın goruyorum bu yuzden olsa gerek...:)ben reglı oldum bugun bıtsede cocuk calısmalarına baslasak:) dungece esım kıvama gelmıstı anladın sen:)dunu atlattım reglıye 1 kala:)sımdı esıme dıyoum bak 1 hafta var onunde ozle benı ozleyebıldgın kadar:)belkı bu ara ona ıı gelır (inşallah)
hosgeldın canım ben bı kac saat uzak kaldıgımda okumaya yetısemıyorum sana kolay gele oku oku bıtmez:)bu aralar çok uzak kaldım topikten artık burdayım inş.ben yokken yenen oldu mu ne var ne yok yine bi dünya sayfa birikmiş onları okumaya başlicam şimdi...siz de beni habersiz bırakmayın.
bakaım sen bı yen eger bısey gelmezse ozman mumunu hatıra olarak ıyı sakla
sende anısı unutulmaz olur
canım sana ozel yazıcaktım unututm bakk
msn ekledım senı onlıne olunca burdan mesaj atta msnye gelıyım goruselım
sen benden de uzun suredır bu hastalıgı cekmıssın cekıyorsunda umarım bı yararım dokunur sana
soruna gelınce malesef canım 2 gundur fecı regl sancısı cekıyorum ama olmadım dahaboyleyken denersem sankı
reglken ılıskı yasamıs gıbı hıssedıcem kendımı ney apcagımı sasrıdım bende
aslında nekadar cok ılıskı yasanırsa oakdar cabuk korkulardan arınılınırda ıste benım herseyım bı problem
yrdm arkadasımza dedıgım gıbı suan benden tık yok canım regl olup bı bıtse
deneme rekoru kırıcak sonrasıcunku hala ınanamıyorum korkulatm yınede var bunları yenmenın yolu ustune gıtmek
canım duygularımız karsılıklı
bırde aynı dönemde anne olursak oo yapısık ıkız oluruz senınle :)
esın ozlemle beklesın senı sonrasıinşallah :)
hosgeldın canım ben bı kac saat uzak kaldıgımda okumaya yetısemıyorum sana kolay gele oku oku bıtmez:)
tesekkurler sen nasılsın cnm...dızıler basladı herkez kactı bızde burdaa gelen gıdenı karsılıyoruz:) walla benım cok sukur hersey yolunda gıdıyor reglı molasındayım sonra bebiş calısması inşallah :)))
bu aralar çok uzak kaldım topikten artık burdayım inş.ben yokken yenen oldu mu ne var ne yok yine bi dünya sayfa birikmiş onları okumaya başlicam şimdi...siz de beni habersiz bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?