Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar...bende 1 yılllık evliyim.ilk 8 ayım kabus gibi geçti inanın. vajinusmus olduğumu öğrendğmde kabul edemedim. Fakat daha fazla vakt kaybetmeden beni huzura kavuşturan dokturumu buldum. Allah ondan binlerce kez razı olsun. kesnlkle iddia ediyrum trkiyede kendi alanında tek olan Dr.Saygın MİCAZKADIOĞLU dur. GErçekten arkadaşlar buradan bu rahatszlığı olan tüm arkadaşlara seslenyrum hemen kayra BEra kadın sağlığı merkezne gtsnler. internet sitesine girmenz bile yeterli olcaktr. rabbm herkese şifa versn. sevglerrr...

çok haklısın canım kaçacak delik sebep arıyorum belkide.senin herşey yolundamı.işlh gzl haberini bekliyrm

canım nasıl tedavi uyguluyor doktor?

Bugün çok sıkıldım. nerdesiniz millet?kesin dizi izliyorsunuz var ya şu vajiyi yenin kendi kırmızı noktalı filmlerinizi çekin diyorum başka da bişey demiyorum küstümmm:88::88::88::88::88inşallah kötü birşey demiyordur.?:111::111::111::122::122::122::122::124::124::124:

canım senı benden ıı kımse anlayamaz heralde senı kendıme cok yakın goruyorum bu yuzden olsa gerek...:)ben reglı oldum bugun bıtsede cocuk calısmalarına baslasak:) dungece esım kıvama gelmıstı anladın sen:)dunu atlattım reglıye 1 kala:)sımdı esıme dıyoum bak 1 hafta var onunde ozle benı ozleyebıldgın kadar:)belkı bu ara ona ıı gelır (inşallah)

İyi akşamlar tatlım))

ben inşallah yenerim bu sefer ya bayramda yaklaşıyo tatil vs.uzamasın..ALLAHIM YARDIM ETTTTTTT...:26::26:cumartesi biter benim reglim..off pazarda ziyaret var..bu cumartesi olsa bi kaç gün egzersiz yapmadanda olurmuki:26::26:

canım reglı bıttıgı zaman bı dene orası daha esnek oluyo dıye duydum, zaten rahatsın artık korku yok ben guvenıyorum sana bı sansını dene bu haftakı gelınımız sen olursun inşallah (yeni gelin BELİNAY)göze ve kulaga hoş geliyoo

Nursena Çok iyi bi temenni bu yahu

Arkadasim saygin bey benim de doktorum.sen ne zaman tedavi oldun?

bende saygın beye gıtmıstım 5 aylık evlıydım ama tedavıyı yarıda bırakmıstım egzersız kesınlıkle yapamamıstım o zaman sevecen sıcakkanlı bırısıydı ama banda pek guven vermemıstı on yargı olsa gerek

kızlar mrb,nasılsınız
bu akşam pek sesi çıkmıyo kimsenin
nası gidiyo ,herşey yolundadır umarım

tesekkurler sen nasılsın cnm...dızıler basladı herkez kactı bızde burdaa gelen gıdenı karsılıyoruz:) walla benım cok sukur hersey yolunda gıdıyor reglı molasındayım sonra bebiş calısması inşallah :)))

bu aralar çok uzak kaldım topikten artık burdayım inş.ben yokken yenen oldu mu ne var ne yok yine bi dünya sayfa birikmiş onları okumaya başlicam şimdi...siz de beni habersiz bırakmayın.

bakaım sen bı yen eger bısey gelmezse ozman mumunu hatıra olarak ıyı sakla
sende anısı unutulmaz olur

nasıl gidiyor canım günde güne daha iyi deneyim yaşıyormusun ?
darısı bizlerin başına inşallah..

canım sana ozel yazıcaktım unututm bakk
msn ekledım senı onlıne olunca burdan mesaj atta msnye gelıyım goruselım
sen benden de uzun suredır bu hastalıgı cekmıssın cekıyorsunda umarım bı yararım dokunur sana

soruna gelınce malesef canım 2 gundur fecı regl sancısı cekıyorum ama olmadım dahaboyleyken denersem sankı
reglken ılıskı yasamıs gıbı hıssedıcem kendımı ney apcagımı sasrıdım bende
aslında nekadar cok ılıskı yasanırsa oakdar cabuk korkulardan arınılınırda ıste benım herseyım bı problem

çok haklısın canım kaçacak delik sebep arıyorum belkide.senin herşey yolundamı.işlh gzl haberini bekliyrm

yrdm arkadasımza dedıgım gıbı suan benden tık yok canım regl olup bı bıtse
deneme rekoru kırıcak sonrası cunku hala ınanamıyorum korkulatm yınede var bunları yenmenın yolu ustune gıtmek

canım duygularımız karsılıklı
bırde aynı dönemde anne olursak oo yapısık ıkız oluruz senınle :)
esın ozlemle beklesın senı sonrası inşallah :)

bu aralar çok uzak kaldım topikten artık burdayım inş.ben yokken yenen oldu mu ne var ne yok yine bi dünya sayfa birikmiş onları okumaya başlicam şimdi...siz de beni habersiz bırakmayın.
hosgeldın canım ben bı kac saat uzak kaldıgımda okumaya yetısemıyorum sana kolay gele oku oku bıtmez:)

sorma canım ya bi de egzersizden de uzak kaldım haliyle misafirlikte yapamam ama bi ara niyeti bozmuştum biliyomusun acaba yanımda alet edevat götürsem de lavaboda yapsam mı die sonra korktum.düşün yani o derece bağlıyım egzersizlerime sen neler yaptın görüşmeyeli

iyiyim ben de saol cnm,hadi bakalım hayırlısı
allakmisteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda...

hoşgeldin cnm,epeydir yoktun
geldin artık son hızla egzersizlere devam ,yenen arkadaşlarımız oldu
senden de bekliyoruz güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…