- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.161
buseumut, albuena, aybice, minelçetin, maviaraba, pati22, nursena06, nilay_84, 07belinay, sy16, maviliklere, jour........vs ve daha hatırıma gelmeyenler nasılsınız neeler yaptınız ben burada yokken şimdi de bana rapor verin bakalım.çok ösledim hepinizi ama artık buradayım bi yere gitmiyorum.gerçi siz bnm yokluğumu pek hissetmemişsiniz ama....hatta unutmuşsunuz ben de kendimi zorla hatırlatırım
canm yaa aşkolsun biz seni hiç unuturmuyuznapalım canm öle uğraşıoruz hala yenmeye çalışıoruz albunea yendi pati yendi nilay yendi...belinay aybice vee ben hala tembeliz işte ama işallah sona geldik diorum sen neler yapıosun tatlım yaa nerelerdeydin ölee bakalım
ya sorma ben de regl olmuştum o sırada eşim izne çıktı.tatil vs girdi araya sonra tekrar şehir dışına çıkmamız gerekti.bnm egzersizler aksadı anlayacağın.ama yarın başlicam bu gece çok yorgunum.inşallah kaldığım yerden devam edebilirim.kendimi zorlamayı öğrendim çok şükür eski halime çabuk dönüyorum ama şimdi regl dönemim yaklaştı sinir oluyorum yaa!! normalde en fazla 2 haftada halledilebilecek şey bir sürü gereksiz nedenden erteleniyo...
yaaaaaaaa kızlarrr nolur çok çeneniz düşmesin nolurrrrrrr ben 5gün nasıl okuyacammeraktan da okumadan geçemiorum walla şimdiden onu düşünüorum ve inanın çok korkuorummmm:18::18::18::18::18:
selam arkadaşlar,
bende yendim kurtuldum bu dertden 28/9/2011 yendiğim gün. ilk yaptıktan sonra 3 kere daha denedik ilk başlarda zordu aradan 4 gün sonra regli oldum sonra olurmu diye çok düşündüm biraz gerginikten zor oldu başlarda sonra alıştım artık daha rahatım.
doktor arama dönemimde burayı bulmuştum hatta tlfnla konuşmşum randevu almışm burayı bulunca herkes kendi kendne yenmiş bende yaparım diye düşündüm gtmedim doktora.çok fazla girip mesaj yazamasamda her fırsatta girip okudum egzersizleri yaptım. dr.keçenin kitabnı aldm bi arkadaş telkin dinleyin demişti onu araştırdım dinledim. kitabı okudum.egsersiz yaptım ve sonunda bitti nasıl old bilmiorum demekki o günmüş olması gereken gün hepinize teşekkürler. paylaştıkça azalıyor çözüm buluyor derdine insan iyiki burayı bulmuşum.
eşimde hep destek oldu parmak denemelerinde kendim yapamadım onun sayesinde denedim uğraştm ASLA vazgeçmeyin .Allahım birdaha o günleri yaşatmaz inşallah...Bu sıkıntıdan herkesi kurtarır
Kasımda 2 yıl olucak evleneli sanki yeni evlendik bambaşka oldu herşey...
bende birilerine yardm edebilirsem çok mutlu olurum hepinizi öpüyorum
iyi geceler
hazır bu ıstek varken artık mısafırlere kapını kapa bıyere gıtme egsersıze odaklan canım bıranonce yen kurtulsorma canım ya bi de egzersizden de uzak kaldım haliyle misafirlikte yapamam ama bi ara niyeti bozmuştum biliyomusun acaba yanımda alet edevat götürsem de lavaboda yapsam mı die sonra korktum.düşün yani o derece bağlıyım egzersizlerime sen neler yaptın görüşmeyeli
nese kızzlar ben kaçar ii geceler herkese, yarından sonra pazara kadar yokum ben memlekete gidicem pazar dönerim belinay aybice albunea nursena pati isimlerini yazmadıklarım kusura bakmayın hepinizi öpüorummsizi çok özleyecem wuuu veda yazısı gibi oldu nee vedası kızlar pazara görüşürüz işallah işallah işallahhhhhhhhhhhhhh döndüğümde hepiniz yenmiş olursunuz aminnnnnnnnnn
selam arkadaşlar,
bende yendim kurtuldum bu dertden 28/9/2011 yendiğim gün. ilk yaptıktan sonra 3 kere daha denedik ilk başlarda zordu aradan 4 gün sonra regli oldum sonra olurmu diye çok düşündüm biraz gerginikten zor oldu başlarda sonra alıştım artık daha rahatım.
doktor arama dönemimde burayı bulmuştum hatta tlfnla konuşmşum randevu almışm burayı bulunca herkes kendi kendne yenmiş bende yaparım diye düşündüm gtmedim doktora.çok fazla girip mesaj yazamasamda her fırsatta girip okudum egzersizleri yaptım. dr.keçenin kitabnı aldm bi arkadaş telkin dinleyin demişti onu araştırdım dinledim. kitabı okudum.egsersiz yaptım ve sonunda bitti nasıl old bilmiorum demekki o günmüş olması gereken gün hepinize teşekkürler. paylaştıkça azalıyor çözüm buluyor derdine insan iyiki burayı bulmuşum.
eşimde hep destek oldu parmak denemelerinde kendim yapamadım onun sayesinde denedim uğraştm ASLA vazgeçmeyin .Allahım birdaha o günleri yaşatmaz inşallah...Bu sıkıntıdan herkesi kurtarır
iyi geceler
tebrıkler canımkendı kendını motıve etmek gıbısı yok
ve bu topık kesınlıkle 10 doktora bedel :) bende baslarda doktora gıdıcem dıyordum hatta aramıstım
ama burası sayensınde yendım dılerım herkes senın benım gıbı dıger yenen arkadaşlar gıbı dırayet gösterir
yener kurtulur
hazır bu ıstek varken artık mısafırlere kapını kapa bıyere gıtme egsersıze odaklan canım bıranonce yen kurtul
ben yendım canım kurtuldum 4 gun once darısı senın basına inşallah
hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel ve geldıgınde tez vakıt halayını cekelım inşallah
kızlar önce egz yaptım.tmm ben denicem bi dedim.çnk kremle uyuşmuş bi haldeydi.eşimi çağırdım.oda panik yaptı galiba sertleşme olmadı ikimizde bipanik o bana ben ona bağırdık.hüsran.gene olmadı gene.ya ilk defa bana kötü konuştu ....aparatımı mı kıskanıyo ne....:)) o koca şeyi içine alabiliyosun ama diyo...:)) güldüm bi ara.neyse barıştık ama beni sakinleştirme biçimi...aşkım küçücük kızlar kadar olamıyosun demez mi...gel burdan yak.
5 yıldan sonra bende en fazla 10 egsersızle yendım doktora gıtmeye hıc gerek yok burası gıbı terapı merkezı hıc yokaslında dr larında uyguladığı aynı hatta onlar egzersizlerde uyuşturucu krem kullandırıyormuş.bana kalsa bizim yaptığımız daha sağlıklı.kızlar yılmayın ara vermeden egzersiz yapın ben 1 haftada yendim buradaki arkadaşlar sayesinde
öyleymiş canım çok sevindim sen zaten yarısını almıştın sanırım ben gitmeden öle bişi hatırlıyorum.doğru söylüyosun aynı şeyi ben düşündüm hiç bir yere gitmicem ve kimseyi kabul etmicem bu ne yaa!!ardı arkası kesilmiyo.
ah o laftannefret edıyorum kucuk kızlar yapıyor sen nıye yapamıyorsun falan ..
benımkı aparatı gorunce fırlattı attı :) sabır zamanla olucak canım sen denemeden yılma kacma
5 yıldan sonra bende en fazla 10 egsersızle yendım doktora gıtmeye hıc gerek yok burası gıbı terapı merkezı hıc yok
evet ama sanıyelık bıseytı tahrısten dolayı yarım kalmıstı tam deneme ıle cok sukur kurtuldum artık
sımdı sabırsızlıkla sızlerı beklıyoruz yanımıza yenı gelın cıksın artık burdan
bu arada bısey sorcam kızlar ya wc de id.. sonrası yanma oluyor dunden berı sızdede bu oldumu yenenler
sancıda var olamıyorum kotu bı durum ya
reglm hafta sönuna dogru bıter muhtemelen,relg tam anlamyla btmıyoya haniyıkandktan snrada gelıoya akıntı azda olsa tek tuk,egzersze başlaşam olurmu canlar,bide buhafta yenmek tamamını almak zor undaym,yardm edn,ben sanırm dogru duzgn nfs almyı YapamYrm,ofof btsn buçile ,kocanla kards gbi yatio olmak cok uzucu,allah daha buy uk dert wermsn,amin
selam arkadaşlar,
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?