Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım iyiyim ben seni de gayet motive olmuş hırs yapmış gördüm ne güzel, tek tek okursan unutmadığımızı görürsün kız, yeni hedef
29 Ekim Cumhuriyet bayramı hadi bakalım bekliyoruz.

canım bende olmadı ama kaşıntı yoksa kafaya takma bir de regl olacaksın ya belki ondan dolayı oluyordur yanma sen kendini sıcak tut bol bol da su iç, vaji için yeni bir durum yani belki ondan tepki veriyordur vücut.

günaydın canım .ben pek ii deilim.eşimle tartıştık .konuşmuyoruz.gece denedik olmadı bağıdı çağırdı.başım çatlıyor şimdi

boşver canım geçecek bu günler, barışırsınız, sen moralini bozma egzersizlerine devam et, sen anestolla deniyorsun değil mi nasıl yaptığınızı
anlat bakalım nerde takılıyorsun?

allah seni kahretmesin imi benm nette sorun oldu çıktım..yoksa dizi falan sarmıyo izlemem..

hoşgeldin canım.şekerim unuturmuyuz hiç sen haber verip gittiğin için.ama haber vermeden gitseydin burda yaygara kopardı ficklebird nerelrde diye bi sıkıntı mı var neden girmiyor falan diye .

günaydın canım .ben pek ii deilim.eşimle tartıştık .konuşmuyoruz.gece denedik olmadı bağıdı çağırdı.başım çatlıyor şimdi

sıkma canını ya canm senin nasl kasılmaların nerde takılyosn..ben pns elime alıp yerleştrym yarsı bazn uc kısmıda girse elimi çekemyorm çeksem dvmı gelcek kahretsinki elimi çekemyorm biyerden sonrada sertlk gidiyo...:26:

allah seni kahretmesin imi benm nette sorun oldu çıktım..yoksa dizi falan sarmıyo izlemem..

çok sıkıldım gittim başka topiklere daldım bizim evde de dizi izleyen yok aman millet aşırı bağımlı hayattan kopuyorlar tüm yaşantılarını ona göre ayarlıyorlar bana daral gelir valla.

tebriklerrr allah başka dert sıkıntı vermesin inşaallahh...

aynen..nerelere daldın kıs..öteki topikte havalar nasıl:)) eşin iyileştimi..

arkadaşın biri hymeni kapalı zannediyormuş o topiğe girdim iyi ki girmişim baktı ikna oldu.eşim iyi kız ne olacak benim gibi bir hizmetçisi var
Allahtan iyileşti de kurtuldum kız erkekler hakkaten hasta olunca naz naz hiç çekilmiyor.

canımarayı uzatma güle güle git gelbizde seni çook özlicezz ba baayy inşallah döndügünde yenen olmuş olur:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…