- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.181
buseumut, albuena, aybice, minelçetin, maviaraba, pati22, nursena06, nilay_84, 07belinay, sy16, maviliklere, jour........vs ve daha hatırıma gelmeyenler nasılsınız neeler yaptınız ben burada yokken şimdi de bana rapor verin bakalım.çok ösledim hepinizi ama artık buradayım bi yere gitmiyorum.gerçi siz bnm yokluğumu pek hissetmemişsiniz ama....hatta unutmuşsunuz ben de kendimi zorla hatırlatırım
Günaydın Aybice, yardm ne var ne yok kızlar nasılsınız?
günaydın canım .ben pek ii deilim.eşimle tartıştık .konuşmuyoruz.gece denedik olmadı bağıdı çağırdı.başım çatlıyor şimdi
Bugün çok sıkıldım. nerdesiniz millet?kesin dizi izliyorsunuz var ya şu vajiyi yenin kendi kırmızı noktalı filmlerinizi çekin diyorum başka da bişey demiyorum küstümmm:88::88::88::88::88 inşallah kötü birşey demiyordur.?:111::111::111::122::122::122::122::124::124::124:
buseumut, albuena, aybice, minelçetin, maviaraba, pati22, nursena06, nilay_84, 07belinay, sy16, maviliklere, jour........vs ve daha hatırıma gelmeyenler nasılsınız neeler yaptınız ben burada yokken şimdi de bana rapor verin bakalım.çok ösledim hepinizi ama artık buradayım bi yere gitmiyorum.gerçi siz bnm yokluğumu pek hissetmemişsiniz ama....hatta unutmuşsunuz ben de kendimi zorla hatırlatırım
günaydın canım .ben pek ii deilim.eşimle tartıştık .konuşmuyoruz.gece denedik olmadı bağıdı çağırdı.başım çatlıyor şimdi
allah seni kahretmesin imi benm nette sorun oldu çıktım..yoksa dizi falan sarmıyo izlemem..
fairymm nerelerde haberi olan varmı
çok sıkıldım gittim başka topiklere daldım bizim evde de dizi izleyen yok aman millet aşırı bağımlı hayattan kopuyorlar tüm yaşantılarını ona göre ayarlıyorlar bana daral gelir valla.
selam arkadaşlar,
bende yendim kurtuldum bu dertden 28/9/2011 yendiğim gün. ilk yaptıktan sonra 3 kere daha denedik ilk başlarda zordu aradan 4 gün sonra regli oldum sonra olurmu diye çok düşündüm biraz gerginikten zor oldu başlarda sonra alıştım artık daha rahatım.
doktor arama dönemimde burayı bulmuştum hatta tlfnla konuşmşum randevu almışm burayı bulunca herkes kendi kendne yenmiş bende yaparım diye düşündüm gtmedim doktora.çok fazla girip mesaj yazamasamda her fırsatta girip okudum egzersizleri yaptım. dr.keçenin kitabnı aldm bi arkadaş telkin dinleyin demişti onu araştırdım dinledim. kitabı okudum.egsersiz yaptım ve sonunda bitti nasıl old bilmiorum demekki o günmüş olması gereken gün hepinize teşekkürler. paylaştıkça azalıyor çözüm buluyor derdine insan iyiki burayı bulmuşum.
eşimde hep destek oldu parmak denemelerinde kendim yapamadım onun sayesinde denedim uğraştm ASLA vazgeçmeyin .Allahım birdaha o günleri yaşatmaz inşallah...Bu sıkıntıdan herkesi kurtarır
Kasımda 2 yıl olucak evleneli sanki yeni evlendik bambaşka oldu herşey...
bende birilerine yardm edebilirsem çok mutlu olurum hepinizi öpüyorum
iyi geceler
canım reglı bıttıgı zaman bı dene orası daha esnek oluyo dıye duydum, zaten rahatsın artık korku yok ben guvenıyorum sana bı sansını dene bu haftakı gelınımız sen olursun inşallah (yeni gelin BELİNAY)göze ve kulaga hoş geliyoo
aynen..nerelere daldın kıs..öteki topikte havalar nasıl:)) eşin iyileştimi..
nese kızzlar ben kaçar ii geceler herkese, yarından sonra pazara kadar yokum ben memlekete gidicem pazar dönerim belinay aybice albunea nursena pati isimlerini yazmadıklarım kusura bakmayın hepinizi öpüorummsizi çok özleyecem wuuu veda yazısı gibi oldu nee vedası kızlar pazara görüşürüz işallah işallah işallahhhhhhhhhhhhhh döndüğümde hepiniz yenmiş olursunuz aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?