- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.201
canımarayı uzatma güle güle git gelbizde seni çook özlicezz ba baayy inşallah döndügünde yenen olmuş olur:26::26:
arkadaşın biri hymeni kapalı zannediyormuş o topiğe girdim iyi ki girmişim baktı ikna oldu.eşim iyi kız ne olacak benim gibi bir hizmetçisi var
Allahtan iyileşti de kurtuldum kız erkekler hakkaten hasta olunca naz naz hiç çekilmiyor.
nasıya ndn öyle sanmış ki..arada turlamak lazım ozman..hepsi aynı bide duygu sömürüleri yalandan
aslında dr larında uyguladığı aynı hatta onlar egzersizlerde uyuşturucu krem kullandırıyormuş.bana kalsa bizim yaptığımız daha sağlıklı.kızlar yılmayın ara vermeden egzersiz yapın ben 1 haftada yendim buradaki arkadaşlar sayesinde
Günaydın Aybice, yardm ne var ne yok kızlar nasılsınız?
canım bizde öyleydik aynayla bakmış delik görememiş panik olmuş, ıkınarak bak dedim sonra baktı gördü, ben de başlarda göremediydim acaba kapalı mı diye düşünüyordum zaten öyle öyle artıyor korkular.
cnm bende muma geçtim mumda başladım anestol kullanyorum.. onamı alışırım acaba ala ala kafama takıldı şimdi..kimse kullanmıyomu egzersizde uyuşturucu krem..tek benmiyim:26::26:
günaydın canım.ne olsun işte aynı herşey.ben daha egzresize yeni başlıyacağım.
buseumut, albuena, aybice, minelçetin, maviaraba, pati22, nursena06, nilay_84, 07belinay, sy16, maviliklere, jour........vs ve daha hatırıma gelmeyenler nasılsınız neeler yaptınız ben burada yokken şimdi de bana rapor verin bakalım.çok ösledim hepinizi ama artık buradayım bi yere gitmiyorum.gerçi siz bnm yokluğumu pek hissetmemişsiniz ama....hatta unutmuşsunuz ben de kendimi zorla hatırlatırım
canım p... boyutu aparatı yaparken ben de anestol kullandım p... denemelerinde de anestol kullandım, yendikten sonra ilk 2 ilişkide de kullandım sonra sadece jel kullandım şimdi de hiçbirşey kullanmıyorum, evet bağımlı olmamak gerekiyor ama senin elinde beyin ikna olursa
gerek yok hatta o olmadan daha rahat, sen yen ondan sonra düşün gerisini kız bütün doktorlar uyuşturucu kremle deniyor canım sonra oldu deyip gönderiyorlar sende sorun olacağını zannetmiyorum sen 2 parmağı rahat yapıyordun.
döndüğünde yenmiş olurum demiyor da kız biraz güvenin kendinize hırs yapın kız.
yafrum öle bencillik olur dieburda arkadaşlarımda var ay aynı gün yensek hepsiyle keşke ben önce yenersem bile mutlulugumu yaşıyamam tam anlamıyla çoooook içten ve tüm samimiyetimle söylüyorumm:26::26:
bakaım sen bı yen eger bısey gelmezse ozman mumunu hatıra olarak ıyı sakla
sende anısı unutulmaz olur
canım sana ozel yazıcaktım unututm bakk
msn ekledım senı onlıne olunca burdan mesaj atta msnye gelıyım goruselım
sen benden de uzun suredır bu hastalıgı cekmıssın cekıyorsunda umarım bı yararım dokunur sana
soruna gelınce malesef canım 2 gundur fecı regl sancısı cekıyorum ama olmadım dahaboyleyken denersem sankı
reglken ılıskı yasamıs gıbı hıssedıcem kendımı ney apcagımı sasrıdım bende
aslında nekadar cok ılıskı yasanırsa oakdar cabuk korkulardan arınılınırda ıste benım herseyım bı problem
yrdm arkadasımza dedıgım gıbı suan benden tık yok canım regl olup bı bıtse
deneme rekoru kırıcak sonrasıcunku hala ınanamıyorum korkulatm yınede var bunları yenmenın yolu ustune gıtmek
canım duygularımız karsılıklı
bırde aynı dönemde anne olursak oo yapısık ıkız oluruz senınle :)
esın ozlemle beklesın senı sonrasıinşallah :)
hosgeldın canım ben bı kac saat uzak kaldıgımda okumaya yetısemıyorum sana kolay gele oku oku bıtmez:)
buseumut, albuena, aybice, minelçetin, maviaraba, pati22, nursena06, nilay_84, 07belinay, sy16, maviliklere, jour........vs ve daha hatırıma gelmeyenler nasılsınız neeler yaptınız ben burada yokken şimdi de bana rapor verin bakalım.çok ösledim hepinizi ama artık buradayım bi yere gitmiyorum.gerçi siz bnm yokluğumu pek hissetmemişsiniz ama....hatta unutmuşsunuz ben de kendimi zorla hatırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?