Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıya ndn öyle sanmış ki..arada turlamak lazım ozman..hepsi aynı bide duygu sömürüleri yalandan

nasıya ndn öyle sanmış ki..arada turlamak lazım ozman..hepsi aynı bide duygu sömürüleri yalandan

canım bizde öyleydik aynayla bakmış delik görememiş panik olmuş, ıkınarak bak dedim sonra baktı gördü, ben de başlarda göremediydim acaba kapalı mı diye düşünüyordum zaten öyle öyle artıyor korkular.

cnm bende muma geçtim mumda başladım anestol kullanyorum.. onamı alışırım acaba ala ala kafama takıldı şimdi..kimse kullanmıyomu egzersizde uyuşturucu krem..tek benmiyim:26::26:

kıs ben hiç bakmamıştım oraya rda delk oldugunu bile bilmiyodum burda aynayla ıkınıp bakın diolardı birde baktım ne göreyim havar allahım gözlerime inanmadım yandım allahım 60: öyle vajinyı burda tanıdım:26::26:

cnm bende muma geçtim mumda başladım anestol kullanyorum.. onamı alışırım acaba ala ala kafama takıldı şimdi..kimse kullanmıyomu egzersizde uyuşturucu krem..tek benmiyim:26::26:

canım p... boyutu aparatı yaparken ben de anestol kullandım p... denemelerinde de anestol kullandım, yendikten sonra ilk 2 ilişkide de kullandım sonra sadece jel kullandım şimdi de hiçbirşey kullanmıyorum, evet bağımlı olmamak gerekiyor ama senin elinde beyin ikna olursa
gerek yok hatta o olmadan daha rahat, sen yen ondan sonra düşün gerisini kız bütün doktorlar uyuşturucu kremle deniyor canım sonra oldu deyip gönderiyorlar sende sorun olacağını zannetmiyorum sen 2 parmağı rahat yapıyordun.

canm hoşgeldin bizde seni çok özledik..artık gitme biyere bırakma egzersizlerini azimlisin atlatırsın kısa süredebiz aynı dvm ben reglim şuan bitmesini bekliyorum:26:cnm zorla hatırlatmana gerek yok hatırımızdasn ztn

banada doktor önerdi canm..ben parmakta falan kullanmadım..yakmıştı hafif atmıştım bi köşeye..sonra bi gün pns denerken nerden estiyse kullandım yarı almıştım..muma geçtim egzersizde kullandım hemen hepsini aldım..bi sonrakinde kullanmıyayım dedim olmadı egzersizi yapamadım sonra yine devm ettim anestole..azaltayım ozman ben onla ugraşmıyayım bide..dedigin gibi herşey kafada bitiyo aslında:26: bi kaç ilişkiden sonra bırakılır baglı kalan varmıdır ki acaba:26:

döndüğünde yenmiş olurum demiyor da kız biraz güvenin kendinize hırs yapın kız.

yafrum öle bencillik olur die burda arkadaşlarımda var ay aynı gün yensek hepsiyle keşke ben önce yenersem bile mutlulugumu yaşıyamam tam anlamıyla çoooook içten ve tüm samimiyetimle söylüyorumm:26::26:

yok canım yeni başlamadım.p.. büyüklükte aparat yapıyorum.ben ancak dr. sayesinde buraya kadar gelebildim.

yafrum öle bencillik olur die burda arkadaşlarımda var ay aynı gün yensek hepsiyle keşke ben önce yenersem bile mutlulugumu yaşıyamam tam anlamıyla çoooook içten ve tüm samimiyetimle söylüyorumm:26::26:

o zaman döndüğünde yenmiş oluruz de, öyle oluyor canım inşallah kimse kalmaz, sen yen sen de sonrakilere yol gösterirsin insanın elinden başka birşey gelmiyor.

ayy inşallah cnm hepımız aynı zamanda hamıle kalabılırz basksana topık te herkez hemen hemen kırmızı kart yedı belınayın deyımıyle:)))

yoklugunu hıssetmez olurmuyuz cnm benım aklımdasın ınan ben yenelı 10 gun oldu hersey ii gıdıyor cok sukur senın nasıl gıdıyor varmı gelısmelre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…