- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.221
selam arkadaşlar,
bende yendim kurtuldum bu dertden 28/9/2011 yendiğim gün. ilk yaptıktan sonra 3 kere daha denedik ilk başlarda zordu aradan 4 gün sonra regli oldum sonra olurmu diye çok düşündüm biraz gerginikten zor oldu başlarda sonra alıştım artık daha rahatım.
doktor arama dönemimde burayı bulmuştum hatta tlfnla konuşmşum randevu almışm burayı bulunca herkes kendi kendne yenmiş bende yaparım diye düşündüm gtmedim doktora.çok fazla girip mesaj yazamasamda her fırsatta girip okudum egzersizleri yaptım. dr.keçenin kitabnı aldm bi arkadaş telkin dinleyin demişti onu araştırdım dinledim. kitabı okudum.egsersiz yaptım ve sonunda bitti nasıl old bilmiorum demekki o günmüş olması gereken gün hepinize teşekkürler. paylaştıkça azalıyor çözüm buluyor derdine insan iyiki burayı bulmuşum.
eşimde hep destek oldu parmak denemelerinde kendim yapamadım onun sayesinde denedim uğraştm ASLA vazgeçmeyin .Allahım birdaha o günleri yaşatmaz inşallah...Bu sıkıntıdan herkesi kurtarır
Kasımda 2 yıl olucak evleneli sanki yeni evlendik bambaşka oldu herşey...
bende birilerine yardm edebilirsem çok mutlu olurum hepinizi öpüyorum
iyi geceler
Günaydın kızlarr:)
Nasılsınız bakalım? Bugün burada pek takılamayacağım, işler pek yoğun(
Fairymm i sormuşsunuzi dün mesajlaştık, iyiymiş, hepinizi özlemiş, çok selam söyledi hepinize, durumlarınızı sordu yenen var mı diye, selamı var hepinize.
ficklebird, balımmm aşkolsun unuturmuyuz sen ihiç hayatım biz ya:))
Aybice belinay, nursena, kızlar ben ibugün genelde off olurum öptüm hepinizi:)
o zaman döndüğünde yenmiş oluruz de, öyle oluyor canım inşallah kimse kalmaz, sen yen sen de sonrakilere yol gösterirsin insanın elinden başka birşey gelmiyor.
yok canım yeni başlamadım.p.. büyüklükte aparat yapıyorum.ben ancak dr. sayesinde buraya kadar gelebildim.
Ooooff nie kimse yok bugünnn:44::44:
nerelerde geziniyorsan dön topiğetoparladım ben kendimi yaww.kimse yokk
şu saat oldu daha aramadı beni kaç defa görüşdük halbuki bende aramicam
kimseler yok napaym:26:geziniyrumgeliyosunda 5 dk durmuyosunki yaf
kuzularım, naptınız bakiyim ben yokken:))
kızlar önce egz yaptım.tmm ben denicem bi dedim.çnk kremle uyuşmuş bi haldeydi.eşimi çağırdım.oda panik yaptı galiba sertleşme olmadı ikimizde bipanik o bana ben ona bağırdık.hüsran.gene olmadı gene.ya ilk defa bana kötü konuştu ....aparatımı mı kıskanıyo ne....:)) o koca şeyi içine alabiliyosun ama diyo...:)) güldüm bi ara.neyse barıştık ama beni sakinleştirme biçimi...aşkım küçücük kızlar kadar olamıyosun demez mi...gel burdan yak.
kız sabah başım çok ağrıyordu gerçi şimdide ağrıyo r ama sabaha göre iiyim.egzersiz kimse yapmıyormu acaba:44:
agrı kesici kullansaydın..ağladın dimi geceoyüzden agrıyodur içimdeki ses öle dio:44: yapan çokta ortada kimse yok yaf..
belinay şekerim bişey sorcam.bizim kocalarımıza faydamız yok ama nedense erkekler bayan ismi alıp üye oluyorlar garip değilmi ne anlyorlar gerizekalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?