Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrık ederım canım allah baska dert sıkıntı versın inşallah...boyle yenenler olununca cok sevınıyorum kımse korkmasın korkunun bızden aldıgı tek sey huzurumuz uzerıne gıdın bırakmayın...

Günaydın kızlarr:)
Nasılsınız bakalım? Bugün burada pek takılamayacağım, işler pek yoğun(

Fairymm i sormuşsunuzi dün mesajlaştık, iyiymiş, hepinizi özlemiş, çok selam söyledi hepinize, durumlarınızı sordu yenen var mı diye, selamı var hepinize.

ficklebird, balımmm aşkolsun unuturmuyuz sen ihiç hayatım biz ya:))

Aybice belinay, nursena, kızlar ben ibugün genelde off olurum öptüm hepinizi:)

aslm..tamam oflum öpüldün

toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor 1 üye 1 ziyaretçi.pişttt ziayretçi kimse yok gel anlat sende sorununu

Bi kıskançlık oldugu kesin. ben egzersiz yaparken eşimn suratı renkten renge giriyo Onunla parmak egzersizi yapıyoruz birlikte ama aparatlı yapmıyo bn onu oraya koymam diyo bn yaparken de kaçıveriyo. Bi üzülüyorum ki ama ne yapalım herşey ikimzn mutluluğu için.. =)))

belinay şekerim bişey sorcam.bizim kocalarımıza faydamız yok ama nedense erkekler bayan ismi alıp üye oluyorlar garip değilmi ne anlyorlar gerizekalılar

agrı kesici kullansaydın..ağladın dimi gece oyüzden agrıyodur içimdeki ses öle dio:44: yapan çokta ortada kimse yok yaf..

ağlıyamadım dondum kaldım ağlasam rahatlardım belki. eşimin bana öyle bi bakışı vardıki hala gözümün önüne geliyor düşünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…