Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gece deneme olumsuz geçince eşimin beyni attı galiba çok kızdı banaaynı bu kırmızı kafa gibi görünüyordu

Niye kızıyoki sanki keyfinden yapmıyosun biz denediğimzde bn olumsuzluktn ağlarken eşim bu neki atlatıcaz diye sürekli tepemden ayrılmıyo. Hiçde kendini üzzme sen biz hepimiz elimizden geleni yapıyoruz uğraşıyoruz didiniyoruz. Eminim bunların karşılığını Allah'ın iznyLe alıcaz. Hepimzz Günden güne iyiye gidiyoruz. Birisi çıkıp bende aTlattım dediğimde sanki kendim yapmış gibi mutlu oluyorum. Üzlmeye hayır hayır hayır

ya normalde oda öyledir çok sakin yapılı biridir..sürekli rahatlatır beni alır karşısına uzun uzun konuşur.bişey istedi benden bende yapamayacağımı söyleyince patladı

teşekkür eerim. denemekten çekinmiyorum. korkmuyorum de. 2.5 yıllık evlyiyim. eşim hep yanlış yerlere gidiyor. ya kasığıma ya popoya, acemiliktir dedim ama bi türlü geçmiyor. sorun bende mi

teşekkür eerim. denemekten çekinmiyorum. korkmuyorum de. 2.5 yıllık evlyiyim. eşim hep yanlış yerlere gidiyor. ya kasığıma ya popoya, acemiliktir dedim ama bi türlü geçmiyor. sorun bende mi

Hayatımi hoşgeldin öncelikle. Sen vajinana baktın mı peki hiç, yolu görmeye alan ? SEn biraz daha anlatırsan ayrıntılı elimizden gelen iyaparız sana canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…