- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.241
ağlıyamadım dondum kaldım ağlasam rahatlardım belki. eşimin bana öyle bi bakışı vardıki hala gözümün önüne geliyordüşünmemeye çalışıyorum
çok iyi bi noktaya parmak bastın..bende anlıyamıyorum..
ağlıyamadım dondum kaldım ağlasam rahatlardım belki. eşimin bana öyle bi bakışı vardıki hala gözümün önüne geliyordüşünmemeye çalışıyorum
kıyamam ben sana canım benimya, noldu niye tatıştınız, hayırdır:?
canım benim ya..aparatta tam pens boyutuna gel öyle dene artık pens olurmu:26::26:
gece deneme olumsuz geçince eşimin beyni attı galiba çok kızdı banaaynı bu kırmızı kafa gibi görünüyordu
gece deneme olumsuz geçince eşimin beyni attı galiba çok kızdı banaaynı bu kırmızı kafa gibi görünüyordu
kimse kalmadıki yaf..naptın işleri hafiflettinmi
Niye kızıyoki sanki keyfinden yapmıyosun biz denediğimzde bn olumsuzluktn ağlarken eşim bu neki atlatıcaz diye sürekli tepemden ayrılmıyo. Hiçde kendini üzzme sen biz hepimiz elimizden geleni yapıyoruz uğraşıyoruz didiniyoruz. Eminim bunların karşılığını Allah'ın iznyLe alıcaz. Hepimzz Günden güne iyiye gidiyoruz. Birisi çıkıp bende aTlattım dediğimde sanki kendim yapmış gibi mutlu oluyorum. Üzlmeye hayır hayır hayır
ya normalde oda öyledir çok sakin yapılı biridir..sürekli rahatlatır beni alır karşısına uzun uzun konuşur.bişey istedi benden bende yapamayacağımı söyleyince patladı
merhaba arkadlaşlar ben de çok dertliyim yardımınıza ihtiyacım var he okuyorum sizi ama benim sorunum vajinusmus mu bilmiyorum
canım hoşgelsin nasılsın, görünmüyordun epeydir:)) Egzersizlerin nsıl gidiyor, doktorun kim, memnunsundur inşalalh:)
merhaba arkadlaşlar ben de çok dertliyim yardımınıza ihtiyacım var he okuyorum sizi ama benim sorunum vajinusmus mu bilmiyorum
canım sen durumunu anlat bakalım .bide geçmiş sayfalarıda okumaya çalış bebişim
bugüne kadar hep okudu benim gibi olanlara sen vajili deilsin d iyorlar
bugün de doktora gidiyorum. 4. te randevum var. sıkıntıdan aeterim düzensizleşti
teşekkür eerim. denemekten çekinmiyorum. korkmuyorum de. 2.5 yıllık evlyiyim. eşim hep yanlış yerlere gidiyor. ya kasığıma ya popoya, acemiliktir dedim ama bi türlü geçmiyor. sorun bende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?