Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bu konumuzla çok ilgisiz olacak ama foruma girerken, fonun Türk Bayrağı yapıldığını farkettim. Malesef bugün Hakkari' de 26 şehit verdik, ve sadece onların aileleri değil tüm ülke olarak yastayız.

Bizler bu ülkeyi, kürdü, çerkezi, müslümanı hristiyanı hep beraber kurduk, bu ülke hepimizin ülkesi, bu vatan hepimizin toprağı. Dökülen kan sadece Türk değil aynı zamanda Kürt kanı da, nice kürt askerlerimiz var şehit olan, mekanları cennet olsun.

Bu ülkeyi sadece toprak parçası olmaktan çıkarıp, gerçek bir vatan haline getiren, bu toprakları kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimizi her zaman saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz, anmaya da her daim devam edeceğiz. Terör örgütleri bilmeli ki, ne bağımsızlığımızdan, ne toprağımızdan asla vazgeçmeyeceğimiz. Meclise siyaset yapacağız diye girip, provakasyondan başka hiçbirşey yapmayan sözde milletvekili geçinip, yaptığı tek iş ortalığı karıştırmak ve terör ürgütünün ekmeğine yağ sürmek olan insanları Allah' a havale ediyorum. Lütfen çekilin kenara da bu sorunu gerçekten "diyalog" yoluyla çözmek isteyen arkadaşlarınız gelsin. Bizleri birbirimize düşman etmekten vazgeçin. Kan dökmenin hiçbir faydası yok, lütfen artık bu anlaşılsın.

Çok sevdiğim birini teröre şehit vermiş, malesef bu acıyı yaşamış biri olarak konuşuyorum, evet şehitlerimize ağlıyoruz ama gözyaşımızı da kimseye göstermiycez, teröristlerin, elebaşlarının, yandaşlarının acımızla sevinmesine izin vermeyeceğiz. Bu dünyada olmasa bile ahirette bütünbunların esabı mutlaka sorualcaktır, kanlı ellerinizle nasıl çıkacaksınız Mevlamın huzuruna?

Hepimizin başı sağolsun, site yönetimine de duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız.

nedir bunların istediği içimize kadar sızdı bu şerefsiler zaten hep içimizde yaşıyorlardı ya! sanırım verilen sözler yerine getirilmedi bu yüzden kudurdu bu köpekler insan değilller hiç bir zamanda olamazlar

kadınlar kulübüne bu konuda hassas davrandığı ve arka fonu al beyaz bayrağımız yaptığı için teşekkür ediyorum

canım bende olmadı ama kaşıntı yoksa kafaya takma bir de regl olacaksın ya belki ondan dolayı oluyordur yanma sen kendini sıcak tut bol bol da su iç, vaji için yeni bir durum yani belki ondan tepki veriyordur vücut.

yok kasıntı tahrıs yokta nebılım 3 gundur boyle
hafıfte sancı var gıbı esımde bu yuzden bana yanasmıyor heran olabılırım dıye ay cok gıcık bı sey bı olup bıtse regl

Rabbim şehıt yakınlarına sabır versın
vatanımızın başı sağolsun
bu uğurda akan son kanlar olur inşallah bu kanlar
albuneaa cım demek ıstedıklerımı cok guzel yazmıssın
bız tum renklerıyle kardesız ama buna çomak tutanlar cok
sebeblerıde bellı..
Rabbım bırlık beraberlığımızı bozmasın
bıze bu acıyı cektırenler mıslını ceksın inşallah kı cekıceklerde..

allah cezalarını versin onların malesef ben bu ko0nudamilliyetçiyim biraz

Kuzenim Hakkari ŞemdinLide asker şuanda Tetikte bekliyolarmış destek takviye gidicklermş zor haber aldk ALlahm hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Kuzey ıraga da karadan girilmiş çok şükür.. Allahım hepsini korusun kuvvet versin.

Bizim Dirimiz ASKER Ölümüz ŞEHIT'TIR.! Sizin ise Ey Rezil Kafir..! Ölünüz Leş, Diriniz KALLEŞTIR..

slm kızlar.ben regl den sonra egz zorlanıyrm çok acıyo.birde ben emla kremi çok sürüyorum içime doğru acaba ilerde sorun yapıyomuymuş bilginiz varmı kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…