Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy keske yenı evlı olsaydım bunca seylerı cekmemıs olsaydım ertelemeseydım bu kadar keskee...ama bitti cok sukur sen ne kadarlık evlısın cnm..

Bende 4 ay 16 günLük EvLiyimm Canmm.. =) ÖnemLii oLann KurtuLmak cnmm ama Yenii ArkadaşLaraa ne diyoruz İlerde keşke dememeLerii İçin kesnLikLee ertelemesinLer vee EgzersizLere muhakkak başLasınlar,düzenLi şekiLde yapsınLaarr...

allah mutlulugunudaım etsın cnm ne guzel erkenden yenmssın okadar pısmanım kı en guzel zamanlarımı bu hastalıla ugrasarak gecırdım hıc ama hıc degmezmıs mutluluk huzur buymus...kesınlıkle tek care egzersız yapamam demeyın baslamak bıtırmenın yarısıdır hep soylerım sabır yaa o donem bıle co guzel gectı burada sızlerle...

ya gitmem kesinlikle diyo malesef bunu yaşayıp atlatan yok muuuuuuuuuuu

cnm ınşallah sonuc ıstedıgın gıbı cıkar cnm bu hamıle kalmaya yardımcı dedıgın sey nedır anlamadım bıraz dsaha acık yazarmısın adıne ne ıse yarar??

cnm jel ismi hem kuruluk için hemde spremlerin ilerlemesini sağlıyor formdan bak bi adını tam yazamıom bazen siliolar prees..d jel

erkekleın bunu gurur yapmalarına anlam veremıyorum benım esımde aynı...yardımcı olabılmeyı cok ısterdım bı netten arastır ıstersen...

bi kere hastalık olduğunu kabul etmeleri gerekir ben vajiliyken hastalık değil senin elinde derdi şimdi diyorum hadi engelle engelleyebiliyo musun nette hep doktor tedavisi var somut bi çözüm yok malesef

Bende kuLLandımm Cnm haLa da AnestoLsüz deneme yapamıyorm.. ALışimm iyice bende Bırakcamm.. Umarım sana da faydaLI olur ve kurtulurSUnn ..

bende tam 4.5 aylık evliym cnm ilk ayım doldugunda daha yapamadıgımı görünce umutsuzluga düşmüştüm ama şimdi bakıyorum yıllarca bu illetle ugraşan insanlar var. Egzersizlerim gayet iyi gidiyo, o dediğin kremlerle de denicem eşmLe inşallah olucak..

erkekleın bunu gurur yapmalarına anlam veremıyorum benım esımde aynı...yardımcı olabılmeyı cok ısterdım bı netten arastır ıstersen...

ya bu erksiyon sorunu çoğu vajili eşlerde oluyor sanırım bizdede oluyor arada çünkü onlarda strese giriyor sonuçta biz normal bir şekilde ilişkiye girmeye çalışmıyoruz ki elle bile yerleştirmeye kalksak bu soruna yol açıyor bide yavaş yavaş olması vs yani sadece sizde yok merak etmeyin ama keçiboynuzu iyi geliyor die duydum bende dün aldım hemde spremler içinde faydalı olsun diye deneyin derim

cnm jel ismi hem kuruluk için hemde spremlerin ilerlemesini sağlıyor formdan bak bi adını tam yazamıom bazen siliolar prees..d jel

anladım cnmm tesekkur ederım bugun reglımın 3.gunu o kadar cok ıstıyorum bı bebegım olsun rabbım nasıp ederse reglım bıtsın hemen olur ınsallah

aldım cnm kecı boynuzu pekmezı yıyoruz esımle...onuda anlamaya calısıyorum yasadıklarımız hıcte kolay deıldı zamanla gecıcek dıye dusunuyorum...inşallah sızınde duzelır cnm bıraz sabredıcez artık..

inşallah cümlemizin biz 3 ay önce bütün testlerimizi yaptırdık eşimin sprem sonuçları falan gayet iyi benimde hormonlar iyi çevremdeki arkadaşlarımın kuzenleriin çoğu hamiş okadar istiyorumki hatta formdaki doğum hikayelerini okudum baya bi ağladım eşimde yazık beni teselli etmeye çalışıyor çok fena bişi bu yaa bitsin artık

anladım cnmm tesekkur ederım bugun reglımın 3.gunu o kadar cok ıstıyorum bı bebegım olsun rabbım nasıp ederse reglım bıtsın hemen olur ınsallah

nilaycım inşallah hamile kalırsın sen bunu yenmişsin ve istiyosun ben daha yenemeden istiyorum o kdr arzuluyorum ki bi bebegim olsun diye seni çok iyi anlıyorum ALlah bütün isteyenlere versin

AMinn canımm Allah hepimizinn mutluluğunu daim etsinn.. Burayıı keşfetmekk Çook Büyük bir şanss... Burdaki Herks Çok iyi Çok Candan.. Herkes yardımetmek için Çaba harcıyor ALLah hepinizden Razı oLsun.

nilaycım inşallah hamile kalırsın sen bunu yenmişsin ve istiyosun ben daha yenemeden istiyorum o kdr arzuluyorum ki bi bebegim olsun diye seni çok iyi anlıyorum ALlah bütün isteyenlere versin

cnm egzersızlerde ne asamadasın bılmıyorum yaparsın yapamayacak ınan bana hıc bırsey yok ben 3 yılımı mahvettım o kadar pısmanımki anlatamam sana
ne sormak ıstıyorsa sor sana yardımcı oluruz hepımız ben 1 ayda yendım daha 12 gun oldu yenelı sende yenıceksın sonra dıyeceksın kı bu muymus ınan o kadar nefret ederdımkı su bumuymus lafından herkez aynı seyı solrdı yapamıyordum ama bana hak verıceksın sabredersen cok az zamanın kaldı ınan bana canım...rabbım ınsallah sanada bana da tum ısteyenlere hayırlı evlat versın ama sen once kurtulmalısın bu ılletten...

ben emınımkı bana dstek olunmasaydı ben asla yenemezdım kımseye anlatamadıklarımı burada sızlere anlatıyorum aılem oldunuz benım ne desem az walalhı

nilaycım oldugu gbi anlatıyorum şmdi. Parmağımı ve mumu rahatlıkla sokabiliyorum hatta bazen kremde kullanmıyorum kremsiz bile sokabiliyorum. Daha kızlıgım duruyo bozulmadı. Anestezi kremleri hiç kullanmadım kullanmam lazım sanırım atlatana kadr. Artık böyle gitmiyo eşim anlayışlı oldkça bn yern dbine giriyorum sanki öyle üzülüyorumki. Ve ikimzde bebek istiyoruz durum bu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…