Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bak muma pecete sar kalınlastır strecle prezervatıf gecır ben uyusturucu krem kullanmadım okey jel kullandım mum u ıyıce alıstır cnm ıcınde beklet ona alısınca bıraz daha kalınlastır gıtgel yapmaya calıs.yanlız ılk penıs denemesınden once egzersızı muhakkak yap onun faydası cok var ıcınde beklet gıt gel yap ve penıse gec basarılmayacak bısey degıl guven bana 3 yıl cektım ben rabbım yardımcın olsun sımdı cıkmak zorundayım ne sormak ıstersen yardımcı olucam canım sana

Cnm ben sarıp denicem de kendi kendimi bozma istemiyorum anlıyacagın İlk ilşkiyi yaşayıp sonra daha kalın aparatlı egzersizlere geçmeyi düşünüüyorum o ilk olayı atlatmam lazm işte.. =(

nursena canısı, cok heyecanlıyım,pazar aksamı regl olmustm,anca cumartesı bıter ınsallah, bır an once yapmak ıstıorum ,, anestoluda ılk defa denıcem ztn daha once gleıtgelenle hep dnedım ,onlardada bıkere bılıyosun tama yakın ,ondada kızlıgm gttı snırsam..sonrakılerddee hep gleıtgelenle yarısına kdr ,ve es parmagı 2 parmak oda onun dısında yerımde sayıyorum ,, bende yenmek ıstıorum,, aglıyorum hep Ç aklıma geldıkce , dun gece esım bana dedıkı yataga yattımızda sarıldı ve karıcım benim ol , karıcım benım ol dedı okdar canım yandıkı bende pekı ,dıyebıldım sadece ( allahım kızlar bana yardım edın ,yarıya kadar alıp, daha ılerıye ndn gıdemıyorum,, o hıssettıgım baskı sankı orta bıyere takılıo bunu hıssedıyorum ve nfs alıp verıryoum ve gevsemıyorum, ısterıstermez,, bagrıyorumm aaa falann,,delı gıbı, o hıssı sonuna kadar yasamaya kalbım dayanmıcak sanıorum panık yapıyorum sanırım, belkıde dayansam olcak btcek ama bunu beynıme anlTAMIYORUM ,ınsallah anestolle denedgımde olur cumartesı gecesı yuce rabbımın ıznıyle ;(

canım benımde esımde bu sorun var 5yıllık evlıyız ve bu 5 yılda farkedıyordum ama bısey demıyordum
ona gore ılk seferde erken bosalma normalmıs bende ınandım ya .. neyse
ben cozumu ılk erken bosalmasından sonra yarım saat falan bekleyıp
ıkıncı defasında ilişkiye gırmekte buldum kı ıkıncıde hıc sorun yok
senınkınde boyle bırsey varmı yoksa her dafasındamı aynı sorunu yasıyorsunuz?
zamanla esımın sorunu duzelır dıye umuyorum duzelmezse kabul etmesede doktora gıdıcek sende esını ıkna et doktor için

Son düzenleme:
1 yıl 10 günlük evliyim yaşadıklarımı daha önce burda paylaşmıştım.evlilik yıldönümünde azmettim ve parmak egzersizi yapmadan pen.. başını aldım:))))işllh devamı gelicek eşim orda boşaldı bi umut bebek için:)

Hayatım, 3 parmağı birden sokmaya çalışma. Önce işaret parmagıyla gir, alışınca bu defa hem işaret hem orta parmakla gir, alışınca son olarak 3 parmakla yap. Böyle daha kolay olur:))

ben de öyle yapıyorum zaten fakat şimdi kimdi hatırlamıyorum bi kaç kişi 2 parmaktan sonra yenenler olmuş benim de olabilir die düşündüm fakat denediğimizde baktım sanki hiç esnememiş gibi hem girmedi hem de fena halde canım yandı bnm de moralim çok bozuldu tabiii.en iyisi son aşamaya gelinceye kadar p..s denemesi yapmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…