- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.481
nilaycım oldugu gbi anlatıyorum şmdi. Parmağımı ve mumu rahatlıkla sokabiliyorum hatta bazen kremde kullanmıyorum kremsiz bile sokabiliyorum. Daha kızlıgım duruyo bozulmadı. Anestezi kremleri hiç kullanmadım kullanmam lazım sanırım atlatana kadr. Artık böyle gitmiyo eşim anlayışlı oldkça bn yern dbine giriyorum sanki öyle üzülüyorumki. Ve ikimzde bebek istiyoruz durum bu işte.
canım bak muma pecete sar kalınlastır strecle prezervatıf gecır ben uyusturucu krem kullanmadım okey jel kullandım mum u ıyıce alıstır cnm ıcınde beklet ona alısınca bıraz daha kalınlastır gıtgel yapmaya calıs.yanlız ılk penıs denemesınden once egzersızı muhakkak yap onun faydası cok var ıcınde beklet gıt gel yap ve penıse gec basarılmayacak bısey degıl guven bana 3 yıl cektım ben rabbım yardımcın olsun sımdı cıkmak zorundayım ne sormak ıstersen yardımcı olucam canım sana
ARkadaşLaarr Benn Kaçaaarrr... Hepinizeee iii AkşamLarrr Vee boLL egzersizLeRr diLiyoruumm... Muuaaaaahhhhhh
arkadaşlar mrb.bende vajinusmus hastalığını 3 ay yaşadım yeni yendim sayılır.ama ona sevinemeden başka bir problem karşımıza çıktı.eşimde erken boşalma sorunu oldu.galiba vajiliyken düzenli ilişki olmadığından kaynaklandı.ne yapacağımı bilmiyorum.eşim fazla problem yapıyo.bu sorunu yaşayanlar varsa yada bilgisi olan varsa lütfen yazsın.........
albuneeeçıkamadın depodaaaannn fotomu görmeliydiin çooookkk şey kaçırdııııınnn [/QUOTE
kuzuum ofisten cikis o cikis benim, yorgunluktan basim donuyo valla, ama aklim sizde kaldi. Telefonuma msn yukliycem birazdan insallah gorurum:)))
Aynne öyle hayatım, huni biçimli aparatın avantajı ayn ıanda birkaç farklı boy aparatla egzersiz yapmış gibi oluyosun:)
Şu huni aparatın patentini mi alsama cep yaww
Hayatım, 3 parmağı birden sokmaya çalışma. Önce işaret parmagıyla gir, alışınca bu defa hem işaret hem orta parmakla gir, alışınca son olarak 3 parmakla yap. Böyle daha kolay olur:))
albuneeeçıkamadın depodaaaannn fotomu görmeliydiin çooookkk şey kaçırdııııınnn [/QUOTE
kuzuum ofisten cikis o cikis benim, yorgunluktan basim donuyo valla, ama aklim sizde kaldi. Telefonuma msn yukliycem birazdan insallah gorurum:)))
sildim kısaybike çok istedi die ona özel yükledim sende gör die bekledik slmı var sana
ficklebird kıs sen daha başlamadınmı egzerszeee
ooooooff çok üşüyorum yaakışı sevmiyoruumyaaaaaaaaa
ya şu huni biçiminde aparatı beceremedimnasıl yaptınız siz??
Hazır aparatlardan alsana canım
huni biçiminde aparat yoktur heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?