- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.501
aparataı hazırlamak zor gedliği için parmaklarım sağolsun onlarla yapıodum bugün aparatı hazırlayıp onunla yapıcam.sen ne yaptın??
aynen canımcım ben de yerimden kıpıramak istemiyorum kat kat giyiniyorum hala zangır zangır titriyorum.
canım ben direk muma peçete sardım streçledim prz.geçirdim..düz kalınlık aynı ucu çok hafif ince gövdeye göre..3 parmak yapsanda nereye kadar alırki boşa zaman kaybetme..
canım ben direk muma peçete sardım streçledim prz.geçirdim..düz kalınlık aynı ucu çok hafif ince gövdeye göre..3 parmak yapsanda nereye kadar alırki boşa zaman kaybetme..
çok soguk ya bende ısınamyrum..reglim ben ondan heralde..cnm ben cumartesi başlıcm egzersize..
canım işin kötüsü mum bulamıyorum koca şehirdee mum olmaz mı yaa!!ben de kaleme pamuk havlu peçete vs. sardım onunla yapıcam birazdan ama huni şeklinde huniyi yapamadım.
ya şu huni biçiminde aparatı beceremedimnasıl yaptınız siz??
canım işin kötüsü mum bulamıyorum koca şehirdee mum olmaz mı yaa!!ben de kaleme pamuk havlu peçete vs. sardım onunla yapıcam birazdan ama huni şeklinde huniyi yapamadım.
hmm onun çok büyük etkisi var ben normalde de üşüyen bi insanım kış gelince haliyle...daha beter oluyorum bnm de reglim bitti tam egzersiz yapıcam derken başka işler çıktı doğru düzgün egzersiz yapamadım şimdi reglim yaklaşıyo napıcam bilmiyorum.artık yapabildiğim kadar...ya aslında düzenli yapabilek bi sonraki adet dönemimize kadar atlatırız ama bi dünya engel çıkıyo.
mahalle arası eskı bakkallarda kesınlıkle vardır arkadaslar..
walla benmki odun gibi oldu.bayağı da kalın ama ben pamukla kalınlaştırdım sanırım onun için şekil veremedim.bi de öyle deniyiim.şuan elimde bir adet kalem mevcut artık mum bulana kadar onunla idare edicem.
walla benmki odun gibi oldu.bayağı da kalın ama ben pamukla kalınlaştırdım sanırım onun için şekil veremedim.bi de öyle deniyiim.şuan elimde bir adet kalem mevcut artık mum bulana kadar onunla idare edicem.
öyle bakkal kalmışmıdırki:44: bende bulamadım büyük markette yoktu bigün alışverişimi yaparken birden gözüme takıldı temizlik reyonunda..kutu içersinde 25 30 tane o şekilde satılıyomuş boy boy vardı..
canm bak başta sert gelicek ama sakın bırakma olurmu dvm et zamanla oluyo..allık fırçasına bak far fırçasına bak hangisi uygunsa artık..aşama aşama peçeteyle kalınlaştır ok.
ben 4 tane aparat yapmıstım canım 8 10 12 13 cm bas kısımları bu ölcüde govde kısmı kalın olan
hedef koyup kendıme kucukten baslayıp bır buyuge gectım hep her egsersızde
yenıceğım gun en buyuk ıkı aparatı kucuklerle onceden esnetmeden dırek alınca yenıceğımı anladım
kolay gelsın canım aparatınla sana basarılar:)
bızım burda 3 tane bakkal var kucuk cok eskı bakkallar sansımı denıyım dedım sordum
eskımıs kutudan cıkardı buldu bırkactene sansıma :) senın gıbı kutuyu almak zorunda kalmadm yanı
sen yenınce o mumları dılek mumu gıbı evın her yerıne koy anı kalsın sana romantık bır gece yasarsın :)
tamam canım o şekilde denicem yaptım biraz acaip oldu ama iş görür walla sert mert dayanıcam artık yapıcak bişi yok sağolun kıslar destekleriniz için hadi ben egzersize burda olursanız haber veririm.ya da yarın okursunuz artık öptüm kobacan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?