Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparataı hazırlamak zor gedliği için parmaklarım sağolsun onlarla yapıodum bugün aparatı hazırlayıp onunla yapıcam.sen ne yaptın??

canım ben direk muma peçete sardım streçledim prz.geçirdim..düz kalınlık aynı ucu çok hafif ince gövdeye göre..3 parmak yapsanda nereye kadar alırki boşa zaman kaybetme..

canım ben direk muma peçete sardım streçledim prz.geçirdim..düz kalınlık aynı ucu çok hafif ince gövdeye göre..3 parmak yapsanda nereye kadar alırki boşa zaman kaybetme..

canım işin kötüsü mum bulamıyorum koca şehirdee mum olmaz mı yaa!!ben de kaleme pamuk havlu peçete vs. sardım onunla yapıcam birazdan ama huni şeklinde huniyi yapamadım.

çok soguk ya bende ısınamyrum..reglim ben ondan heralde..cnm ben cumartesi başlıcm egzersize..

hmm onun çok büyük etkisi var ben normalde de üşüyen bi insanım kış gelince haliyle...daha beter oluyorum bnm de reglim bitti tam egzersiz yapıcam derken başka işler çıktı doğru düzgün egzersiz yapamadım şimdi reglim yaklaşıyo napıcam bilmiyorum.artık yapabildiğim kadar...ya aslında düzenli yapabilek bi sonraki adet dönemimize kadar atlatırız ama bi dünya engel çıkıyo.

ya şu huni biçiminde aparatı beceremedim nasıl yaptınız siz??

muma önce pamuk sardım sert olmasın dıye sonrası kagıt havluyu en bastan asagı dogru kat kat sardım
bastan bır ıkı kat sarıp mesela asagı dogru ın havluyu duz degıl egrı sar kat kat asama asama
sonunda bası mısal 8 cm ıse az asagısı 9 bıraz daha asagısı 10 11 cm gıbı olur umarım anlatabıldım
ve sonrasında strecleyıp prezer.. ustune gecırıp ve sonrası jelledım

Son düzenleme:
canım işin kötüsü mum bulamıyorum koca şehirdee mum olmaz mı yaa!!ben de kaleme pamuk havlu peçete vs. sardım onunla yapıcam birazdan ama huni şeklinde huniyi yapamadım.

Canim o beyaz mumlari kenar kose bakkalkarda rahat bulursun:)) mumun uc kisim kalinligi ayni kalacak sekilde geriye dogru kagit pecete ile kat kat sar. Puruz birakma ama, sonra guzrlce strecle, aparatin uctan 3-4. Cmden itibaren esinin p..s kalinliginda olsun geriye dogru biraz daha kalinlastirabilirsin. Bir de ben strecledikten sonra bir de prezervatife gecirmistim, uzerine bol kayganlastirici sur

oooff evet ya kışda geldi çook zor oluyo yaaww..allah yardımcımız olsun inşallah..dikkat etmek lazım:26::26:

mahalle arası eskı bakkallarda kesınlıkle vardır arkadaslar..

öyle bakkal kalmışmıdırki:44: bende bulamadım büyük markette yoktu bigün alışverişimi yaparken birden gözüme takıldı temizlik reyonunda..kutu içersinde 25 30 tane o şekilde satılıyomuş boy boy vardı..

Son düzenleme:
walla benmki odun gibi oldu.bayağı da kalın ama ben pamukla kalınlaştırdım sanırım onun için şekil veremedim.bi de öyle deniyiim.şuan elimde bir adet kalem mevcut artık mum bulana kadar onunla idare edicem.

walla benmki odun gibi oldu.bayağı da kalın ama ben pamukla kalınlaştırdım sanırım onun için şekil veremedim.bi de öyle deniyiim.şuan elimde bir adet kalem mevcut artık mum bulana kadar onunla idare edicem.

canm bak başta sert gelicek ama sakın bırakma olurmu dvm et zamanla oluyo..allık fırçasına bak far fırçasına bak hangisi uygunsa artık..aşama aşama peçeteyle kalınlaştır ok.

ben 4 tane aparat yapmıstım canım 8 10 12 13 cm bas kısımları bu ölcüde govde kısmı kalın olan
hedef koyup kendıme kucukten baslayıp bır buyuge gectım hep her egsersızde
yenıceğım gun en buyuk ıkı aparatı kucuklerle onceden esnetmeden dırek alınca yenıceğımı anladım
kolay gelsın canım aparatınla sana basarılar:)

bızım burda 3 tane bakkal var kucuk cok eskı bakkallar sansımı denıyım dedım sordum
eskımıs kutudan cıkardı buldu bırkactene sansıma :) senın gıbı kutuyu almak zorunda kalmadm yanı
sen yenınce o mumları dılek mumu gıbı evın her yerıne koy anı kalsın sana romantık bır gece yasarsın :)

canm bak başta sert gelicek ama sakın bırakma olurmu dvm et zamanla oluyo..allık fırçasına bak far fırçasına bak hangisi uygunsa artık..aşama aşama peçeteyle kalınlaştır ok.

tamam canım o şekilde denicem yaptım biraz acaip oldu ama iş görür walla sert mert dayanıcam artık yapıcak bişi yok sağolun kıslar destekleriniz için hadi ben egzersize burda olursanız haber veririm.ya da yarın okursunuz artık öptüm kobacan...

şimdilik elimdekini kullanayım da diğerlerini de sonra yaparım artık.sağolun canlar dualarınızı eksik etmeyin

he he he alırmıyım kı delimiyim evim yeterince aksesuar mumlarla dolu adamdan rica ettim 1 tane lazım die öyle aldım

buralardayım..kolay gelsin kasmamaya özen göster yanman olur..de get başla

özel olarak ilgilenmek istiyorum deneyimlerimi paylaşmak istiyorum arkadaşlar bana mesaj atın bi kaç kişiye yazdım ama pek ilgilenmediler lütfen yazın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…