- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.521
Başınız sağolsun, canım. Allah sabır versin.
Başınız sağolsun burcum
kardesınede cok gecmış olsun ..
canmm çok sevindim senin adına. çok şükür bişeycik çıkmadı..
sağlık çok önemli çok. bikaç gün önce dayım vefat etti kanserden.çok kötü durumdayız.kardeşimde hastanede yatıyo.
birsüre yokum. inş. egz.de gerilemem yaptıklarımı unutmam bu sürede.
canım başınız sağolsun. Allah kalanlara sağlıklı uzun ömür versin. geçmiş olsun kardeşininde inşallah önemli bir şeyi yoktur.
:125: :125: :125: :125: :125: nabersiniz hanımlar nie durgun bura..nurseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn nerdesin kı seeeeeeeeeennnnnnn
nursena canısı, cok heyecanlıyım,pazar aksamı regl olmustm,anca cumartesı bıterınsallah, bır an once yapmak ıstıorum ,, anestoluda ılk defa denıcem ztn daha once gleıtgelenle hep dnedım ,onlardada bıkere bılıyosun tama yakın ,ondada kızlıgm gttı snırsam..sonrakılerddee hep gleıtgelenle yarısına kdr ,ve es parmagı 2 parmak oda onun dısında yerımde sayıyorum ,, bende yenmek ıstıorum,, aglıyorum hep Ç aklıma geldıkce , dun gece esım bana dedıkı yataga yattımızda sarıldı ve karıcım benim ol , karıcım benım ol dedı okdar canım yandıkı bende pekı ,dıyebıldım sadece ( allahım kızlar bana yardım edın ,yarıya kadar alıp, daha ılerıye ndn gıdemıyorum,, o hıssettıgım baskı sankı orta bıyere takılıo bunu hıssedıyorum ve nfs alıp verıryoum ve gevsemıyorum, ısterıstermez,, bagrıyorumm aaa falann,,delı gıbı, o hıssı sonuna kadar yasamaya kalbım dayanmıcak sanıorum panık yapıyorum sanırım, belkıde dayansam olcak btcek ama bunu beynıme anlTAMIYORUM ,ınsallah anestolle denedgımde olur cumartesı gecesı yuce rabbımın ıznıyle ; (
sağol canım amin. kardeşimde iyileşiyo yavaş yavaş.
zor günler geçiriyoruz. reglim bitti ama egz. yapamadım henüz. psikolojik olarak çöktüm kolumu kıpırdatmak istemiyorum.
olsun canım sağlık olsun. sen başaracaksın Allahın izniyle. içimden bayrama kadar geçti
canım reglden sonra ovulasyon gününü hesapla o günlerde hamile kalma olasılığı daha yüksekmiş, reglden hemen sonraki günlerde gebe kalınamıyormuş yumurta daha oluşmadığı için. ben de çok uğraşıyorum burdakilerin çoğu ile aynı zamana gelecek galiba hamileliğimiz Allah kısmet ederse.
minel nerde kızlar ben mi rastlamıyorum.
bende saygın beye gıtmıstım 5 aylık evlıydım ama tedavıyı yarıda bırakmıstım egzersız kesınlıkle yapamamıstım o zaman sevecen sıcakkanlı bırısıydı ama banda pek guven vermemıstı on yargı olsa gerek
canım ben geldimmm. bilgisayarın kablosu bozulunca yeni kablo bugün geldi üç gün bilgisayarsız kaldım. ama iki gündür hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çok üzülüyorum şehitlerimize.içim acıyor. Rabbim fırsat vermesin kkkkkkkkkkkkkkkklere. bol bol dua okuyalım. fırsat buldukça yasin okuyorum. Allah güç kuvvet versin ailelerine. düşünsene bizde çocuğumuz olsun istiyoruz. nice ailelere ateş düştü. her birinin hayatı tüylerimi diken diken ediyor. kimisinin eşi çocuğu annesi babası nişanlısı ne acı. Allah kimseye yaşatmasın.
aa çok sıcakkanlı efendi biri. bende aynı doktora gittim. ama benim eşim erkek doktora izin vermediği için beni eşi tedavi etti. ve iyileştirdi. ama tabi sizlerinde büyük desteği var. Allah hepinizden razı olsun.
evet cnm acımız kaybımız cok buyuk allah sabır versnn aılelerıne sımdı face de bır sehıtın aılesıne haber verıldıgı anı yayınlamıslar elım ayagım tıtrııyor anlatamam içim parcalandı...
ah o laftannefret edıyorum kucuk kızlar yapıyor sen nıye yapamıyorsun falan ..
benımkı aparatı gorunce fırlattı attı :) sabır zamanla olucak canım sen denemeden yılma kacma
5 yıldan sonra bende en fazla 10 egsersızle yendım doktora gıtmeye hıc gerek yok burası gıbı terapı merkezı hıc yok
evet ama sanıyelık bıseytı tahrısten dolayı yarım kalmıstı tam deneme ıle cok sukur kurtuldum artık
sımdı sabırsızlıkla sızlerı beklıyoruz yanımıza yenı gelın cıksın artık burdan
bu arada bısey sorcam kızlar ya wc de id.. sonrası yanma oluyor dunden berı sızdede bu oldumu yenenler
sancıda var olamıyorum kotu bı durum ya
dün bir çoğunun ailelerine gidip bildirirlerkeni izledim çok fena oldum bende. Şu an hiç bir tanıdığım askerde değil ama çok endişeleniyorum askerler için.namazdan sonra Allahın isimlerini okuyorum bazılarını 33 er defa bugün YA VAHİD ve YA HAFIZ diyeceğime YA HAFID dedim. o da Allahın isimlerinden. ama yanlışlıkla onu dedim. açtım esmaül hüsnada anlamında savaşı yenmek için çokça YA HAFID demek gerektiği yazıyordu. Allahın hikmeti. aklımıza geldikçe YA HAFID diyelim. askerlerimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?