- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.541
Niyeki acaba ..
nursena,canım saol arkadaşm allah razı olsn.kacgundur senın sayende kendmjı motıve etmeye calısyrm,ınsallah başarırım.cok heyecanlyım,anestol nasl bi etkı yapar bende blmyrm ınş tamamen olvr,ve esımın oankı mutlulugu icn neler wermem.sabrszlıkla beklyrm canısı
kayganlaştırıcı değilde belki işini görür bepanten kullanıorm ben
çok sağol canım amin.
çok sağol canım.
bu arada seni çokkk tebrik ederim vajiyi yenmişsinn...
dün bir çoğunun ailelerine gidip bildirirlerkeni izledim çok fena oldum bende. Şu an hiç bir tanıdığım askerde değil ama çok endişeleniyorum askerler için.namazdan sonra Allahın isimlerini okuyorum bazılarını 33 er defa bugün YA VAHİD ve YA HAFIZ diyeceğime YA HAFID dedim. o da Allahın isimlerinden. ama yanlışlıkla onu dedim. açtım esmaül hüsnada anlamında savaşı yenmek için çokça YA HAFID demek gerektiği yazıyordu. Allahın hikmeti. aklımıza geldikçe YA HAFID diyelim. askerlerimiz için.
paticim bendede ilk zamanlarda oldu. idr.. bitmesine rağmen sanki hala yapacakmışsın gibi bir his. mantar olmuşum.doktor iki ilaç verdi karıştırıp sürmüştüm. ayaklarını üşütme.
regl bıtsın doktora goruneyım ozaman kadın dogumamı gıdıcem pekı ?
Benimle Kimse Konuşmayacaksa Ben Gideyim..
Rahatsız Ettim Galiba..
Günydın kızlarrr:)) günün ilk günaydını bu sabah benden şekerlerim:)) İnşalalh bugün işim çok olmaz da şurada takılırım güzel güzel:))
Eee nerelerdesiniz bu sabah, nerde bu millet, nerde bu millet?
Aybice, belinay, where are you:)?
günaydın ballı lokma tatlısı
canım evdeyim eşimin mesai saatleri değişiyor arada, öğlen geliyor bilgisayarı elinden alamıyorum ki, psikolojik galiba ya da bende bişeyler var acayip başım ağrıyor midem bulanıyorreglim biteli 15gün oldu hemen hamile kalacak değilim ya hadi kaldım diyelim hemen belirti gösterecek değil ya şu 15 gün bir geçsin doğru doktordayım.
kız bu belinay ne resmi koymuş meraktan çatlıycam bizim için de koysun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?