Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anestol Değil, Emla Kullan..

çok sağol canım amin.

çok sağol canım.
bu arada seni çokkk tebrik ederim vajiyi yenmişsinn...

darısı basına inşallah canım ınan hayata bakısın hersey degısıyor. kendı kendımızı canlı mezara koymusuz haberımız yok..

canım bende sabah namazından sonra 7 ayetel kürsü okuyorum ozellıkle guneydogudakı askerlerı nıyete alıyorum
bu aralar bolcada fetih suresınıde okumamız lazım bır yandan kendıme sevınırken bır yandan askerlerımıze boynum bükük
haberlere bakamıyorum bugun kaddafı öldürülmüş resmını haberlerde verıyorlardı
o an yemek yıyordum bıraktım yemeği ağladım
ölüm dostada düşmanada kötü ust uste kötü haberler Rabbım sehıtlerımızın kanını yerde koymasın inşallah
bızler burdan bısey yapamıyorsak bol bol dua edelım kızlar dualarımızın guclerı askerlerımızı görünür görünmez tuzak ve balalardan korusun ..

Son düzenleme:
regl bıtsın doktora goruneyım ozaman kadın dogumamı gıdıcem pekı ?

İleti mesajı olarak otomatik mesaj geldiği için durumunu öğrendim. Büyük ihtimal ile Sistit yani idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun. İdrar yaparken yaşadığın sıkıntı ve sonrasında oluşan ağrı (regl ağrısından bahsetmediysen) Sistit belirtileri. Sistit olduysan Ürolog'a gideceksin. Sistit i internetten araştırıp belirtilerini okursan daha doğru bir değerlendirme yapabilirsin. İdrar tahlili isteyebilirler ve ona göre antibiyotik verecekler, 1-2 hafta içinde de sağlığına kavuşursun, ama ihmale hiç gelmez, tedavisi basit ama geç kalınırsa sıkıntılı bir rahatsızlık. Şimdi nereden biliyorsun diyebilirsin :) . Üniversitede okurken kışın kendimi koruyamadığım için Sistit oldum ve tahlillerimde idrarda kan tespit edilmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta antibiyotik ve ağrı kesici kullanmıştım.Günlerce okula gidememiştim :)

Günydın kızlarrr:)) günün ilk günaydını bu sabah benden şekerlerim:)) İnşalalh bugün işim çok olmaz da şurada takılırım güzel güzel:))

Eee nerelerdesiniz bu sabah, nerde bu millet, nerde bu millet?
Aybice, belinay, where are you:)?

günaydın ballı lokma tatlısı

aaaayyy inşallaaaaahh hamilesindirrr

hayatım fortel diye bir erken gebelik testi varmış, reglini beklemey efaaln gerek yokmuş, venüsten söylemişti bana da, onu denesene güzelim, hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız:))

Sana bir de özle mesaj atıyorum bilgine

Kızlarrrr Günaydın, birileri cumartesi deneme yapıcaktı regl sonrası hiç sesleri solukları çıkmıyor bakıyorum da ha belinay, aybice sen ne yaptın canım?Albuneaa kız
senle ben de iç güveysiden halliceyiz herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…