- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.561
Kızlarrrr Günaydın, birileri cumartesi deneme yapıcaktı regl sonrası hiç sesleri solukları çıkmıyor bakıyorum da ha belinay, aybice sen ne yaptın canım?Albuneaa kız
senle ben de iç güveysiden halliceyiz herhalde?
Hiiic duygu somurusu yapma:)
Belinayımi balım, günaydın datlum:)) Nbr nasısın, ya dün ben bir türlü giremedim msn e görmedim de resimleri, istiyorum ama bak bugun
Nursenacım, topikte bir durgunluk var, eskiden haftada 2-3 gelin çıkardı, bu aralar nilayla pat ihariç kimseden tık yok, alalım sopaları elimize bence
Ay bugün hayırlısıyla bir bitse de eve gitsem, ne zor hafyatdı nursenim bir bilsen, acayip yorgun hissediyorum kendümü37:
Kızlarrrr Günaydın, birileri cumartesi deneme yapıcaktı regl sonrası hiç sesleri solukları çıkmıyor bakıyorum da ha belinay, aybice sen ne yaptın canım?Albuneaa kız
olsun canım sağlık olsun. sen başaracaksın Allahın izniyle. içimden bayrama kadar geçti
amin canım inşallahhhh
burcum canım başın sağolsun .
İleti mesajı olarak otomatik mesaj geldiği için durumunu öğrendim. Büyük ihtimal ile Sistit yani idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun. İdrar yaparken yaşadığın sıkıntı ve sonrasında oluşan ağrı (regl ağrısından bahsetmediysen) Sistit belirtileri. Sistit olduysan Ürolog'a gideceksin. Sistit i internetten araştırıp belirtilerini okursan daha doğru bir değerlendirme yapabilirsin. İdrar tahlili isteyebilirler ve ona göre antibiyotik verecekler, 1-2 hafta içinde de sağlığına kavuşursun, ama ihmale hiç gelmez, tedavisi basit ama geç kalınırsa sıkıntılı bir rahatsızlık. Şimdi nereden biliyorsun diyebilirsin :) . Üniversitede okurken kışın kendimi koruyamadığım için Sistit oldum ve tahlillerimde idrarda kan tespit edilmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta antibiyotik ve ağrı kesici kullanmıştım.Günlerce okula gidememiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?