Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Belinayımi balım, günaydın datlum:)) Nbr nasısın, ya dün ben bir türlü giremedim msn e görmedim de resimleri, istiyorum ama bak bugun

Nursenacım, topikte bir durgunluk var, eskiden haftada 2-3 gelin çıkardı, bu aralar nilayla pat ihariç kimseden tık yok, alalım sopaları elimize bence

Ay bugün hayırlısıyla bir bitse de eve gitsem, ne zor hafyatdı nursenim bir bilsen, acayip yorgun hissediyorum kendümü 37:

öyle kız tembel çıktılar valla ama ben hafta sonundan umutluyum. ben de yorgunum eşim 13.30 da geliyor bu aralar sonra koştur babam koştur
ha bire canı değişik yemekler istiyor güya sigarayı bırakacakmış elinde bilgisayar ha bire yeyip duruyor bakalım.

canım ben aparatları büyülte büyülte devam ediyorum

günaydınn canlarımmmmmm:)))))nasılsınız yine ses yok kımseden yıne gelın yok ((inşallah bu hafta sonu guzel haberler alıcaz dye bı ses var ıcımde...

bugün cumaa :26: yarın başlıyorum egzersize aparatımı birazdaha kalınlaştırcam pazar yada cumartesi akşamı pnsle denicem

kızlra diğer topiklerden gelip laf dalaşı eden olursa lütfen kimse cevap vermesin banlanırsınız ona göre

reglken doktora gıdılemez dımı belırtıler sistit e uyuyor sankı tutamıyormus gıbı ve hep agrı
off yendık ılletı bu seferde mantarı sistisi ıle ugrasıyoruz

cnm yeni okudum,çok üzüldüm
başın sağolsun
allah geride kalanlar uzun sağlıklı ömürler versin
canını sıkmamaya çalış,hayat işte
maalesef elimizden bişey gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…