- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.581
canım evdeyim eşimin mesai saatleri değişiyor arada, öğlen geliyor bilgisayarı elinden alamıyorum ki, psikolojik galiba ya da bende bişeyler var acayip başım ağrıyor midem bulanıyorreglim biteli 15gün oldu hemen hamile kalacak değilim ya hadi kaldım diyelim hemen belirti gösterecek değil ya şu 15 gün bir geçsin doğru doktordayım.
regl bıtsın doktora goruneyım ozaman kadın dogumamı gıdıcem pekı ?
aybice, belinay, nursena bitmedi mi daha yemek faslınız?
Kesinlikle çok araştırdım....Ama siz vajinismus falan değilsiniz bence..mumu rimeli sokan eşiylede yapar...
canım bitti yemek faslı eşim biraz şekerleme yapıyorke ben de bakıyım dedim yine gelmiş birileri
hipnoz falan kimbilir hangi doktorun reklamını yapacak.
biz bunlara alıştık kızlar aslında kaale alıp cevap yazdığım için kendime kızıyorum lütfen konumuza odaklanalım bunlarla uğraşmaktan kendi derdimizden konuşamaz olduk.
biz bunlara alıştık kızlar aslında kaale alıp cevap yazdığım için kendime kızıyorum lütfen konumuza odaklanalım bunlarla uğraşmaktan kendi derdimizden konuşamaz olduk.
en son kadınlar kulübüne 2010 yılında yazmışsınız. Pat diye geldiniz bize ıyyy falan demeye başladınız.
Pat diye en büyük mumu denemiyoruz. Kulak çubuğu ile başlanıyor. Konumuzla ilgili desteğiniz yok ise bir daha buraya uğramayınız.
CAnım ya şu en son egzersiz yapanlar listesini yazabilri misin sen rica etsem, bakalım şu soplaıkların durumuna
evet ya merak edyorum listedekileri:26: azaldımı ne
konumuza odaklanalım, liste epey azaldı çok şükür, kimler kaldı tahmin et?? bingo Doğru tahmin sizler kaldınız:)))
belinay( aparat)
aybice(aparat)
buseumut
burcum86-( tek parmak)
maviliklere ( p... denemesi)
redbox
sahara84
ficklebird
acemkizii
pamukelma
yardm
şimdilik hatırladıklarım bunlar
wuuuu 11 kişi.. başı benmi çekiyorumm
sen çekiyon tabii kadroya alacam zaten sizi seni aybice ve buseumut u.
wuuuu 11 kişi.. başı benmi çekiyorumm
Arkadaşlar,
Konu gereksiz mesajlardan temizleniştir. Lütfen içeriğe uygun paylaşımlarınıza kaldığınız yerden devam ediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?