Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm yeni okudum,çok üzüldüm
başın sağolsun
allah geride kalanlar uzun sağlıklı ömürler versin
canını sıkmamaya çalış,hayat işte
maalesef elimizden bişey gelmiyo

sağol cnm benim. Allah herkese sağlık sıhat versin inş.
zor bir dönemdeyim sürekli ağlıyorum ..

yine birileri gelip dalgasını mı geçmiş? yok mumu,parmağı yapan onuda yapar diye..
millet ne kadar çok şey biliyor öylee!

yine birileri gelip dalgasını mı geçmiş? yok mumu,parmağı yapan onuda yapar diye..
millet ne kadar çok şey biliyor öylee!

tatlım onlar hep vardı biliyosun arada olur böyle şeylerbu arada başınız sağolsun,kardeşine de geçmiş olsun senin de ilerleme kaydetmene sevindim.bu zor süreci atlattığında inşallah kaldığın yerden çarçabuk ilerlersin

arkadaş banlanmış ama ben yinede sizlere yazmak istiyorum. özele çağıranların çoğunun erkek ya da sapık olduğu kesin. biz burada uzun zamandır arkadaş olup msn veya özelden yazışmamızda bir problem yok ama dakika bir gel özele ben sana anlatayım diyenlere sinir oluyorum. ismi lazım değil bana msn vermişti. bana soruyor kalçaların dolgunmu diye bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. böylelerini ilelebet yok etmenin şansı yokmu ya

kız minel ben de msn gel dedim kız ama gelemedin valla ben bayanım kız.

canım zor durumdasın, inşallah güzel günler yakındır senin için lütfen kendini bırakma.

inşallah canım bırakmamaya çalışıyorum,kendimi toparlamakla uğraşıyorum.

burcum canım sende toparla kendini egzersizine başla bir an önce en kadrolu sensin sesin çıkmıyo nerde kaldın en son hangi aşamadasın

cnm en son işareti almıştım, regl ve cenaze girince kaldım öylee.

inşallah canım. cenazeden bir gece önce geç vakte kadar topikteydim hatta gaza geldim yenicem bu vajiyi diyordum ertesini günü acı haber yıkıldım ..
ama eskiye göre daha iyiyim korkaktım biliyosun şimdi tek parmağı yapabiliyorum 2 yi denemedim henüz işte.
biraz toparliyim kendimi yapıcam inş.

canım zaten sen vajiyi yendin. artık doktora kolaylıkla muayene olabilirsin. yanman geçse bile git bir doktora. hem bebek istediğin için bir baksın.
gıdıcem canım suan doktor arastırmasındayım belkıde yesım hanıma gıderım dogumumu vajıyı anlıcak bır doktorla yapmak ısterım

bendende malum kısı vajı resmı ıstemıstı ıc camasırı rengımı falan sormustu bu yuzden her onunuze gelenın msn adresını almayın
resmınızı ve ozelınızı paylasmayın kızlar
topıge gelıp ortalık karıstırmak ısteyenlere cevap yerıne kotu ıcerıge basın sıkayet edın geregı yapılır
bıkac kendını bılmez yuzunden topıgımıze bısey olmasın arkadaslar ..

sonunda canım ya walla seni bikaç gündür göremeyince aklım çıktı.sonuçlar nasıl inşallah herşey yolundadır.belki de paylaştın ben kaçırdım bilemiyorum şehitlere gelince hepimiz çok üzgünüz ben o konuya özellikle girmiyorum allah hepsine sabır versin zor çok zor...

:113: :113: :113: :113: :113: :113: :113:

canım ne yaptın?

sorma bebişim dün huni şeklinde aparatı hazırladım egzersize başlicaktım önce eski egzersizlerimi yapiim dedim 3 parmak 2 boğum giriyoken bi baktım 2 parmak alamıyorum canım çok sıkıldı bıraktım bende canım yapmak istemedi.bugün yapıcam bakalım.şu topiği bi okiim.ama reglim yaklaşıyo yaaaaaahahaha!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…