- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.601
cnm yeni okudum,çok üzüldüm
başın sağolsun
allah geride kalanlar uzun sağlıklı ömürler versin
canını sıkmamaya çalış,hayat işte
maalesef elimizden bişey gelmiyo
belinaaaaaaaaayyy sen hala listede misin yaw?açık adres ver geleyim alayım ifadeni
belinaaaaaaaaayyy sen hala listede misin yaw?açık adres ver geleyim alayım ifadeni
Arkadaşlar,
Konu gereksiz mesajlardan temizleniştir. Lütfen içeriğe uygun paylaşımlarınıza kaldığınız yerden devam ediniz
listenin başına gelmişim amaönceden sonlarındaydım listenin bu hafta çıkmayı planlıyorum bakalım..
şuna bak sen özrü kabahatinden beteriyi hadi bakalım kolay gelsin o zaman sen sondasın artık oldu olucak
yine birileri gelip dalgasını mı geçmiş? yok mumu,parmağı yapan onuda yapar diye..
millet ne kadar çok şey biliyor öylee!
yine birileri gelip dalgasını mı geçmiş? yok mumu,parmağı yapan onuda yapar diye..
millet ne kadar çok şey biliyor öylee!
canım ne zaman isterse o zaman yazarım...ayrıca yazmıyo olmam takip etmediğim anlamına gelmez.....
Burdaki sayfaları tek tek okudum 2 haftadır...yazıp yazmamakta karasız kaldım ama dayanamadım artık mumu rimeli görünce....
Ben ne yapacağım, nası bi yöntem bulacağım bilmiyorum....belki bana uygun bi tedavi vardır mum ve rimelin dışında diye okuyorum yazılanları...ama sinirlerimi bozdunuz hepiniz.....
Bence bana okuma diye kızacanıza bunları özel mesajlara yazın
arkadaş banlanmış ama ben yinede sizlere yazmak istiyorum. özele çağıranların çoğunun erkek ya da sapık olduğu kesin. biz burada uzun zamandır arkadaş olup msn veya özelden yazışmamızda bir problem yok ama dakika bir gel özele ben sana anlatayım diyenlere sinir oluyorum. ismi lazım değil bana msn vermişti. bana soruyor kalçaların dolgunmu diye bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. böylelerini ilelebet yok etmenin şansı yokmu ya
canım zor durumdasın, inşallah güzel günler yakındır senin için lütfen kendini bırakma.
burcum canım sende toparla kendini egzersizine başla bir an önceen kadrolu sensin sesin çıkmıyo nerde kaldın en son hangi aşamadasın
tatlım onlar hep vardı biliyosun arada olur böyle şeylerbu arada başınız sağolsun,kardeşine de geçmiş olsun senin de ilerleme kaydetmene sevindim.bu zor süreci atlattığında inşallah kaldığın yerden çarçabuk ilerlersin
gıdıcem canım suan doktor arastırmasındayım belkıde yesım hanıma gıderım dogumumu vajıyı anlıcak bır doktorla yapmak ısterımcanım zaten sen vajiyi yendin. artık doktora kolaylıkla muayene olabilirsin. yanman geçse bile git bir doktora. hem bebek istediğin için bir baksın.
arkadaş banlanmış ama ben yinede sizlere yazmak istiyorum. özele çağıranların çoğunun erkek ya da sapık olduğu kesin. biz burada uzun zamandır arkadaş olup msn veya özelden yazışmamızda bir problem yok ama dakika bir gel özele ben sana anlatayım diyenlere sinir oluyorum. ismi lazım değil bana msn vermişti. bana soruyor kalçaların dolgunmu diye bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. böylelerini ilelebet yok etmenin şansı yokmu ya
kız minel ben de msn gel dedim kız ama gelemedin valla ben bayanım kız.
gıdıcem canım suan doktor arastırmasındayım belkıde yesım hanıma gıderım dogumumu vajıyı anlıcak bır doktorla yapmak ısterım
bendende malum kısı vajı resmı ıstemıstı ıc camasırı rengımı falan sormustu bu yuzden her onunuze gelenın msn adresını almayın
resmınızı ve ozelınızı paylasmayın kızlar
topıge gelıp ortalık karıstırmak ısteyenlere cevap yerıne kotu ıcerıge basın sıkayet edın geregı yapılır
bıkac kendını bılmez yuzunden topıgımıze bısey olmasın arkadaslar ..
canım ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?