- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.621
kızlar ben egzersize gidiyorum dua edin de bugün de dünkü gibi fiyaskoyla bitmesin
sonunda canım ya walla seni bikaç gündür göremeyince aklım çıktı.sonuçlar nasıl inşallah herşey yolundadır.belki de paylaştın ben kaçırdım bilemiyorum şehitlere gelince hepimiz çok üzgünüz ben o konuya özellikle girmiyorum allah hepsine sabır versin zor çok zor...
kızlar ben egzersize gidiyorum dua edin de bugün de dünkü gibi fiyaskoyla bitmesin
haftasonu deneme yapıcak arkadaşlar dualarım sizlerle inşallah haftasonu halaylarla geçer.
acemkizii sen nurayı tanıyormusun ki ?
belinay( aparat)
aybice(aparat)
buseumut
burcum86-( tek parmak)
maviliklere ( p... denemesi)
redbox
sahara84
ficklebird
acemkizii
pamukelma
yardm
şimdilik hatırladıklarım bunlar
kıslar bugün yaptım çok şükür ama canım bayağı yandı gerçi bunda bnmde payım var aldıkça ittirdim canım yandı en sonunda acısına dayanabildiğim bi noktada beklettim. am bazen yön problemi oluyo.ona da zamanla alışırım heralde destek veren arkadaşlardan allah razı olsun.
Ne güzel inşallah gitgide kolaylaşır halledersin ALlah hepimzn yardmcısı olsun.
ya kıslar cahilliğimi hoşgörün bu aparat içerde bişeylere zarar vermez dimi???
Canlarim, kuzularim, poff isten firsat bulanadim bir turlu( naptinoz ne ettiniz? Belinaayy nerdesin? Pati cim uskudar yunus emre hadtanesinde bir batan doktor var vajiden anlayan sahsen ben de onu dusunuyorum dogum ve diger tum jinekolojik kontroller icin
albuneacım benim doktorumdan bahsediyorsun sanırım. bende tavsiye ederim.
rahime falan ne biliim işte korkuyorum ister istemez çok hafif tırtıklı oldu bnm aparatım da kafama takıldı.sterçle sardım havluları tutsun die yani tırtık derken o streçler var ya (mutfakta kullanılan)onun tırtıklı olabileceği kadar.bişeyler derken ???
Evet canim, biliyosun ben esinde tedavi olmustum bundan sonra da senin doktorunla devam etmeyi dusunuyorum, sonucta her ikisinin de durumumu yakindan takip edecegine eminim. Ben cok memnun kaldim doktorumdan, hatta belki yarib tesekkure de gidebilirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?