Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özelden yazmıştım yeni gördün sanırım canım. sana başarılar inşallah güzel haberler bekliyoruzzzz

kıslar bugün yaptım çok şükür ama canım bayağı yandı gerçi bunda bnmde payım var aldıkça ittirdim canım yandı en sonunda acısına dayanabildiğim bi noktada beklettim. am bazen yön problemi oluyo.ona da zamanla alışırım heralde destek veren arkadaşlardan allah razı olsun.

nursena canım arkadasım,, saol anlattıkların ıcın ,yarın aksam deneyecegım,once dus alırım ,sonra bu anestolu nasıl surecegım ıcıne onuda yazarmısı aslında kor5ku var
ıcımde ama basarırım sanırm, bıde bugun bagrsaklarımmı yumurtalıklarımmı anlamadıgım bır agrı var karn sol alt bolgemde ,,(allahım sen yardım et bana yarna ınsallah olmaz mutlu olmak ıstemek bu8kadar sucmu zormu anlamadm (

Ne güzel inşallah gitgide kolaylaşır halledersin ALlah hepimzn yardmcısı olsun.

Canlarim, kuzularim, poff isten firsat bulanadim bir turlu( naptinoz ne ettiniz? Belinaayy nerdesin? Pati cim uskudar yunus emre hadtanesinde bir batan doktor var vajiden anlayan sahsen ben de onu dusunuyorum dogum ve diger tum jinekolojik kontroller icin

albuneacım benim doktorumdan bahsediyorsun sanırım. bende tavsiye ederim.

albuneacım benim doktorumdan bahsediyorsun sanırım. bende tavsiye ederim.

Evet canim, biliyosun ben esinde tedavi olmustum bundan sonra da senin doktorunla devam etmeyi dusunuyorum, sonucta her ikisinin de durumumu yakindan takip edecegine eminim. Ben cok memnun kaldim doktorumdan, hatta belki yarib tesekkure de gidebilirim:))

evet canım benimde evim yakın olsa aslında çok memnun kaldım ama uzak olduğum için doğumu orada yapamam. tedavide olamam. şanslısın. çok iyi bir bayan.

merhaba kıslar bende 2 yıl vajilik çektim bu topik sayesinde vajilikten kurtuldum arasıra yine bakıyorum ama pek yazamıyorum inşallah hepiniz tez zamanda yenersiniz dualarım sizinle :119:

bende vajiliyken makyaj malzemelerimle eğzersiz yapardım hatta ilk göz kalemimle başladım sonrası rimel parlatıcı vs die devam etti en son mumla bitirdim dr randevumuzu almışken dr gideceğim zaman vajilikten kurtulmuştum

allah yardımcınız olsun yendikten sonra bunlar hep güzel anı olarak kalıyor akıllarda mesela rimel sürerken hep bakıyorum rimele gülüyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…