- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.641
kızlar aparatta en son yaptığım noktayı ölçtüm de şaka maka ben 12 cm almışıminanabiliyomusunuz.....şoka girdim.
Canlarim, kuzularim, poff isten firsat bulanadim bir turlu( naptinoz ne ettiniz? Belinaayy nerdesin? Pati cim uskudar yunus emre hadtanesinde bir batan doktor var vajiden anlayan sahsen ben de onu dusunuyorum dogum ve diger tum jinekolojik kontroller icin
wuuuuuu süpersinboymu kalınlık ne
kalınlık yani eni 12cm. boyu da 10 vardır.ay ya hep böle oluyo tam havaya giriyorum reglim geliyo bi kaç gün sonra regl olucam kursağımda kalıcak yine puuffff.sen ne durumdasın canım??
evet dediğin gibi kaldığın yerden devam ediyosun aslında ama işte hazır heveslenip güzel güzel ilerliyoken insanın canı sıkılıyo.sen bu sefer atlatırsın o zaman.halayın yakındır uzun zaman oldu halay çekmeyeli.canm kalınlıgı daha önemli ztn..gelsn reglin bitince dvm edersin sorun olmuyo..bende yarın başlıyorum inşallah egzersize regldim bitti..benimde 12.5 cm kalınlık..boyda 14.5
evet dediğin gibi kaldığın yerden devam ediyosun aslında ama işte hazır heveslenip güzel güzel ilerliyoken insanın canı sıkılıyo.sen bu sefer atlatırsın o zaman.halayın yakındır uzun zaman oldu halay çekmeyeli.
inşaallah atlatırım cnm..senle aybikede yakın canım..ben regl süresince hep takip ettim burayı fena gaza gelmiş durumdayım
kıslar bugün yaptım çok şükür ama canım bayağı yandı gerçi bunda bnmde payım var aldıkça ittirdim canım yandı en sonunda acısına dayanabildiğim bi noktada beklettim. am bazen yön problemi oluyo.ona da zamanla alışırım heralde destek veren arkadaşlardan allah razı olsun.
sorma bebişim dün huni şeklinde aparatı hazırladım egzersize başlicaktım önce eski egzersizlerimi yapiim dedim 3 parmak 2 boğum giriyoken bi baktım 2 parmak alamıyorum canım çok sıkıldı bıraktım bende canım yapmak istemedi.bugün yapıcam bakalım.şu topiği bi okiim.ama reglim yaklaşıyo yaaaaaahahaha!!!!!
canım süpersinn ya çok sevindim senin adına
ben eşimin rahatsızlığı bi bitsin inş bakalım tekrar başlıcam onun parmağıyla çok rahat alıyroum ama aparattı çok az 4 .5 cm alabiliyorum yapamıyorum daha fazla ittiremiyorum nasıl yapabildin canım yaa
bugünde regl oldum evimde çok soğuk bırakıcam diye korkuyorum yaaaa
ama sanki eşimle p..s denesem yapabilecekmişim gibi geliyoo
kimsecikler kalmamışşş..
bak bizi adam yerine koyuyo mu??
ama ben onu yazarken kimsecik yoktuu
ya bişi sorucam heres eşinizle yapın egzersizi diyo bnm de eşim sağolsun beraber yapalım diyo ben istemiyorum rahat edemem die.birlikte yapınca nasıl olucak benim yerime aparatı o mu yöneticek anlamadım ben. ona güvenip aparatı veremem yönünü ben bile zor bulduruyorum o nasıl yapıcak eşiyle beraber yapanlar yardımcı olabilir mi??
cnm ben eşimle hiç egz. yapmadım o yüzden bilmiyorumm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?