- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.661
nursena canım arkadasım,, saol anlattıkların ıcın ,yarın aksam deneyecegım,once dus alırım ,sonra bu anestolu nasıl surecegım ıcıne onuda yazarmısıaslında kor5ku var
ıcımde ama basarırım sanırm, bıde bugun bagrsaklarımmı yumurtalıklarımmı anlamadıgım bır agrı var karn sol alt bolgemde ,,(allahım sen yardım et banayarna ınsallah olmaz mutlu olmak ıstemek bu8kadar sucmu zormu anlamadm (
ya kıslar cahilliğimi hoşgörün bu aparat içerde bişeylere zarar vermez dimi???
sağol canım ben de yapmadım yapmak da istemiyorum ama sürekli eşinizle yapın diyolar yapmasak olmuyo mu??ben kendim egzersiz yapıp eşimle direk p..s denemesi yapmak istiyorum inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.
canım napıyorsunn yenıp hamıle kalsan bıle bakma kotu etkıler ..ben kafayı yedim, bi siteden normal doğum fotolarına bakıyorum :S
kıslar bugün yaptım çok şükür ama canım bayağı yandı gerçi bunda bnmde payım var aldıkça ittirdim canım yandı en sonunda acısına dayanabildiğim bi noktada beklettim. am bazen yön problemi oluyo.ona da zamanla alışırım heralde destek veren arkadaşlardan allah razı olsun.
verse bana verırdıya kıslar cahilliğimi hoşgörün bu aparat içerde bişeylere zarar vermez dimi???
Canlarim, kuzularim, poff isten firsat bulanadim bir turlu( naptinoz ne ettiniz? Belinaayy nerdesin? Pati cim uskudar yunus emre hadtanesinde bir batan doktor var vajiden anlayan sahsen ben de onu dusunuyorum dogum ve diger tum jinekolojik kontroller icin
rahime falan ne biliim işte korkuyorum ister istemez çok hafif tırtıklı oldu bnm aparatım da kafama takıldı.sterçle sardım havluları tutsun die yani tırtık derken o streçler var ya (mutfakta kullanılan)onun tırtıklı olabileceği kadar.
bende her beyaz mum gorunce tebesssum edıyorum artık :)merhaba kıslar bende 2 yıl vajilik çektim bu topik sayesinde vajilikten kurtuldum arasıra yine bakıyorum ama pek yazamıyorum inşallah hepiniz tez zamanda yenersiniz dualarım sizinle :119:
bende vajiliyken makyaj malzemelerimle eğzersiz yapardım hatta ilk göz kalemimle başladım sonrası rimel parlatıcı vs die devam etti en son mumla bitirdim dr randevumuzu almışken dr gideceğim zaman vajilikten kurtulmuştum
allah yardımcınız olsun yendikten sonra bunlar hep güzel anı olarak kalıyor akıllarda mesela rimel sürerken hep bakıyorum rimele gülüyorum kendime
kızlar aparatta en son yaptığım noktayı ölçtüm de şaka maka ben 12 cm almışıminanabiliyomusunuz.....şoka girdim.
ooooooofff canım acayip kavun çekti yaaakokusu geliyo burnumaa resmen yarın egzersize başlıyoruuuuuuuuummm çok heycanlıyım yaa:18::18::18::18::18:
boydan 11 cm bı kere gecebılmıstım ve buna rağmen yenmıstım sen boydan masalah aslında senın egsersız bıttıdecanm kalınlıgı daha önemli ztn..gelsn reglin bitince dvm edersin sorun olmuyo..bende yarın başlıyorum inşallah egzersize regldim bitti..benimde 12.5 cm kalınlık..boyda 14.5
ya bişi sorucam heres eşinizle yapın egzersizi diyo bnm de eşim sağolsun beraber yapalım diyo ben istemiyorum rahat edemem die.birlikte yapınca nasıl olucak benim yerime aparatı o mu yöneticek anlamadım ben. ona güvenip aparatı veremem yönünü ben bile zor bulduruyorum o nasıl yapıcak eşiyle beraber yapanlar yardımcı olabilir mi??
stecten sonra prezer. sarıyorsun dımı yada amelıyat eldıvenıne ? ozaman tırtık hıssetmıyorsun
masallah canım supersınbu raddede bıle p. alabılcek duzeydesın supersın boyle devam et sakın pes etme
öylede yenen var diye biiyorum yani bende kendim egz. yapıp sonra eşimle p.. denemesi yapmayı planlıyorum.
inşallah en kısa zamanda kurtulursun cnm..
pati ne yapıyosun?
ya bana nedense p..s daha zormuş gibi gelio geçen gece deniyeyim dedim saf gibi ne egzersiz yaptım ne de başka bişi tabi olmadı olmaması bi yana canım inanılmaz yandı şimdi p..s ten korkmaya başladım:18:
canım oncesı aparatı ıcerde beklet bıraz ve hep dıyorum artık baskı ustune baskı olucak :)
esının p.. en ölcüsü üzerıne aparat yapıp onunla egsersız dene beklet sonrası esınle dene garantı sonuc ..
ve ılk seferınde belkı hafıf acı hıssedersın ıkınızde acemısınız yanlıs yere yuklenır sekıl a bende oldugu gıbı
ama ınan sonrasında hıc bırsey olmuyor duusn ya hepımız yanı seyı dıyoruz eslerımıze tamamı oldumu dıye hıssetmıyorsunkı acımıyor..
yanlış yere neden yüklenio ki sonuçta artık yönü biliyoruz öle değil mi??ay onun da mı ayrıntısı var yapmayın ya!!
yanlış yere neden yüklenio ki sonuçta artık yönü biliyoruz öle değil mi??ay onun da mı ayrıntısı var yapmayın ya!!
haklısın cnm meraktan baktım dayanamadım.canım napıyorsunn yenıp hamıle kalsan bıle bakma kotu etkıler ..
canım sen daha önce de bakıp resim koymuştum canım bakma kötü etkilenebilirsin bizler zaten fazla hassas oluyoruz
o yüzden korkabilirsin o bölge doğumda nasıl açılıyor diye bakıyorsun sanırsam ama doğum çok farklı bir olay o anın etkisiyle açılıyormuş falan
ama sana tavsye korkuna bir de doğum korkusu ekleme derim.
Kızlar sabahn köründa yazıyorum dayanamadım geceden beri kasklarmda hafif ağrı var tam yumurtlama dönemindeyim ama hem gece hemde az önce hafif bi pembelikte kan geliyo peçeteye. BU normal mi bi sorun mu var yoksa =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?