Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım parmağına yada aparata boylu boyunca sür çok az bir yanma oluyor ilk seferinde bir de idrar hissi olursa çık idarara sonra tekrar sür, reglden dolayı olabilir canım ama yendikten sonra bir doktora görün bugün komşum hep şikayet ediyordu kasığım ağrıyor diye gitti her iki yumurtalıkta da kist varmış lütfen bunları yazdım diye hemen korkma herkeste aynı olacak değil sadece çok fazla ihmal ediyoruz onu belirtmek için diyoruz inşallah ben de 15 gün sonra gidecem muayene olmakta yarar var, Allah yardımcın olsun canım senin ve diğer arkadaşların, emin ol yaptıktan sonra bu mu zormuş ya diyeceksin.

sağol canım ben de yapmadım yapmak da istemiyorum ama sürekli eşinizle yapın diyolar yapmasak olmuyo mu??ben kendim egzersiz yapıp eşimle direk p..s denemesi yapmak istiyorum inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.

ben de eşimle yapamadan aparattan direk p.. denemesine geçtim, yani olur kendini nasıl rahat hissediyorsan onunla yap, düzgün sar streçi varsa p... geçir üzerine canım bir de jelle sonra hop oldu..dualarımız da zaten hep sizler varsınız canım mutlulğumuz hep yarım şu kızlar da yense de bir an önce kurtulsalar diye hep içimizden geçiyor emin ol.

ben kafayı yedim, bi siteden normal doğum fotolarına bakıyorum :S
canım napıyorsunn yenıp hamıle kalsan bıle bakma kotu etkıler ..

canı mara verıp basladıgımd abazen hergun duzenlı yaptıgımda bıle yönu kaybedıyorum sanıyordum ama korkma
yon problemı zamanla gecıyor

ya kıslar cahilliğimi hoşgörün bu aparat içerde bişeylere zarar vermez dimi???
verse bana verırdı ite ite kendıme hıc acımadan egsersızımı yapıyordum gercı cok sukur acı olmadı hıcbırzaman
ama asla bır zararını gormedım dıger yenen ve egsersız yapan arkadaslarda cevap verır gercı soruna

msnden bu doktoru bı goruselım olurmu canım ılerde dogum ıcın dusundugum hastaneler arasında orası degıl gercı ama
senden detaylı bılgı alırsam cok sevınırım o doktor hakkına

canım sen daha önce de bakıp resim koymuştum canım bakma kötü etkilenebilirsin bizler zaten fazla hassas oluyoruz
o yüzden korkabilirsin o bölge doğumda nasıl açılıyor diye bakıyorsun sanırsam ama doğum çok farklı bir olay o anın etkisiyle açılıyormuş falan
ama sana tavsye korkuna bir de doğum korkusu ekleme derim.

stecten sonra prezer. sarıyorsun dımı yada amelıyat eldıvenıne ? ozaman tırtık hıssetmıyorsun

bende her beyaz mum gorunce tebesssum edıyorum artık :)
senı hatırlıyorum eskıden yenenlerdensın tebrık edıyorum burası sayesınde yenenlerı gormek cok mutluluk verıcı
bu topık terapı merkezı vajılılere .. umarım daha cok gelır usta bır vajılı olarak yenmek ısteyenlere yardım edersın ve yenı yenenlere

kızlar aparatta en son yaptığım noktayı ölçtüm de şaka maka ben 12 cm almışım inanabiliyomusunuz.....şoka girdim.

masallah canım supersın bu raddede bıle p. alabılcek duzeydesın supersın boyle devam et sakın pes etme

ooooooofff canım acayip kavun çekti yaaa kokusu geliyo burnumaa resmen yarın egzersize başlıyoruuuuuuuuummm çok heycanlıyım yaa:18::18::18::18::18:

bende heyecanlıyım canım 4 gozle senden haber beklıyorum

canm kalınlıgı daha önemli ztn..gelsn reglin bitince dvm edersin sorun olmuyo..bende yarın başlıyorum inşallah egzersize regldim bitti..benimde 12.5 cm kalınlık..boyda 14.5
boydan 11 cm bı kere gecebılmıstım ve buna rağmen yenmıstım sen boydan masalah aslında senın egsersız bıttıde
uzatmalardasın basarıcaksın canım :)

esın egsersızde yardım etmesı senın ıcın okadar ıyı olurkı hem ona guvenmeyı ogrenceksın
hemde oda yönü öğrencek esım keske kabul etseydı en baslarda yon sorunu yasayıp tahrıs olmazdım..

ya bana nedense p..s daha zormuş gibi gelio geçen gece deniyeyim dedim saf gibi ne egzersiz yaptım ne de başka bişi tabi olmadı olmaması bi yana canım inanılmaz yandı şimdi p..s ten korkmaya başladım:18:

öylede yenen var diye biiyorum yani bende kendim egz. yapıp sonra eşimle p.. denemesi yapmayı planlıyorum.
inşallah en kısa zamanda kurtulursun cnm..

bende esımle egsersız yapmadan sadece kendım egsersız yaparak yendım ..

pati ne yapıyosun?

gecmısı okuyordum bıttı :) şimdide kadın dogum uzmanı arkadasların tavsıye ettıgı doktoru ıncelıcem nette
sen napıyorsun canım

ya bana nedense p..s daha zormuş gibi gelio geçen gece deniyeyim dedim saf gibi ne egzersiz yaptım ne de başka bişi tabi olmadı olmaması bi yana canım inanılmaz yandı şimdi p..s ten korkmaya başladım:18:

canım oncesı aparatı ıcerde beklet bıraz ve hep dıyorum artık baskı ustune baskı olucak :)
esının p.. en ölcüsü üzerıne aparat yapıp onunla egsersız dene beklet sonrası esınle dene garantı sonuc ..
ve ılk seferınde belkı hafıf acı hıssedersın ıkınızde acemısınız yanlıs yere yuklenır sekıl a bende oldugu gıbı
ama ınan sonrasında hıc bırsey olmuyor duusn ya hepımız yanı seyı dıyoruz eslerımıze tamamı oldumu dıye hıssetmıyorsunkı acımıyor..

yanlış yere neden yüklenio ki sonuçta artık yönü biliyoruz öle değil mi??ay onun da mı ayrıntısı var yapmayın ya!!

yanlış yere neden yüklenio ki sonuçta artık yönü biliyoruz öle değil mi??ay onun da mı ayrıntısı var yapmayın ya!!

cnm takma kafana bu kadar detayı,o yön olayı falan kendiliğinden halloluyo
sen nasılsa egzersizlerle öğrendin o yolu,eşini de sen yönlendirirsin,korkma o kadar ayrıntı düşünme
bu kadar ayrıntı düşüne düşüne zaten bu sorunu yaşadık
sen egzersizlerini sonuna kadar yap,ondan sonra kendini hazır hissedince eşinle denemeye geç
inan aparatlardan daha kolay oluyo,sadece rahat olmaya bak ve kafanı fazla ayrıntılarla doldurma
canım,bak ne güzel sen de başaracaksın

canım dur telaslanma ben esımle hıc egsersız yapmadım ve esımde onceden hıc deneyımı yoktu Allaha şükür..
ama onada ılk olunca bır an sasırması normal delıgı sen bıle egsersızde bulamıyorum dıyorsun ya bazen onu kast ettım
2.den sonra cok sukur o sorun kalmadı ne ben ne esım elle tutmuyoruz artık ama ılkınde hanı rahat o lacemılık
olur ya canın acır falan bu sadece o zaman olur bıdaha olmaz kı ıllada olucak dıye bısey yok rahat ol

canım napıyorsunn yenıp hamıle kalsan bıle bakma kotu etkıler ..
haklısın cnm meraktan baktım dayanamadım.

haklısın cnm.
daha önce eklediğim doğum fotoğrafçısının çektiği prof. bi fotoydu. bugünküler çok çok farklı biraz fenaydı. ama soğukkanlılıkla baktım şaşıyorum kendime bazen.

nurs canısı, acile gttm,iltıhap kapmşm uşutmedn dolayı,antbytk wrdi,sancım artnca gdlm ddm.regl yarn akşam btio,deneymlrni birbir uygulıbm arkadasm,allah şifa wrsn tum hastalara.amin.

Kızlar sabahn köründa yazıyorum dayanamadım geceden beri kasklarmda hafif ağrı var tam yumurtlama dönemindeyim ama hem gece hemde az önce hafif bi pembelikte kan geliyo peçeteye. BU normal mi bi sorun mu var yoksa =(((

Kızlar sabahn köründa yazıyorum dayanamadım geceden beri kasklarmda hafif ağrı var tam yumurtlama dönemindeyim ama hem gece hemde az önce hafif bi pembelikte kan geliyo peçeteye. BU normal mi bi sorun mu var yoksa =(((

Hayir canim, normal
Benim okudugum bilgilere gore bazi kadinlarda yumurtlama doneminde hafif acik pembe kan gelebiliyor akintiyla birlikte ve bu genelde iyi birsey olarak yorumlaniyor. Kaliteli yumurta gostergesiymis.
Agri olmasi zaten cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…