- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.681
Hayir canim, normal
Benim okudugum bilgilere gore bazi kadinlarda yumurtlama doneminde hafif acik pembe kan gelebiliyor akintiyla birlikte ve bu genelde iyi birsey olarak yorumlaniyor. Kaliteli yumurta gostergesiymis.
Agri olmasi zaten cok normal
ayyyyyy cidden mi yaaa hay ALlah razı olsun dokuz doğuruyodum burda canm
Gecende baska topicte de bunun muhabbeti gecmisti ve normalde demislerdi
bence aklini takma
gecen ay ben incir kuru yaptim bilirsin kaliteli yumurtlamayi sagliyor, bende de hafif kan geldi
günaydın,ben egzersizlere devam ediyorum,hafta arası kadın doğum doktoruylada görüştüm.iyice cesaret geldi.akşam p..s denemesi yaptık.aslında çok rahattım.eskisi gibi bacak titremesi kasılma eşimi itme falan olmadı.sadece birazcık tedirginlik vardı.sizin önerdiğiniz gibi üstüne oturmayı denedim ama beceremedimbirşey sormak istiyorum,şimdi vajinin ağzına ittirmeye başladığımda p..si içine mi alacak, tüm vaji o esnada açılmayamı başlıyor,nasıl olacak becerememim bi türlü (oysa çok umutluydum.sabahta regl oldum.artık çarşambaya başlarım yeniden denemeye.başını sokabilsem gerisi gelecek ama.uff nasıl yapayım ne önerirsiniz.
reglken doktora gıdılemez dımı belırtıler sistit e uyuyor sankı tutamıyormus gıbı ve hep agrı
off yendık ılletı bu seferde mantarı sistisi ıle ugrasıyoruz
cnm bende doktorla görüştüğümde ilşkiye müsait bi yapıda oldugumu ağrı acı çekmicemi söylemşti. Çok mutlu olup o hevesle denemiştim. Ama egzersiz fln yapmıyodum o zamanlar bilmiyodum. Tabi hüsrana ugradım. Şimdi egzersiz yaptıkça (parmak ve mum tabi kızlıgım bozulmadıgından aparata geçemedim henüz) daha cok cesaretim var denemelerde kasılmıyorum sadece yanma oldugundan tam ilerlemesine izin vermiyorum ama zamanla bunu da başarıcam egzersiz yap bol bol bence eşinin parmaklarıyla dene ben öyle yapınca daha bi güven geliyo =))
günaydın herkese az önce dr a gittim ürolojiye yanmam vardı bide idrarda kan gözükmüştü ultrasona girdim biraz enfeksiyon var dedi bide kum döküyor olabilirsin dedi benimde yanmam var adetime 3 gün var belki olmam ama :) antibiotik verdi adet olayımda öle kullanırım belki hamişimdir bellimi olur,
bide p..s deneyip hiç olmayan arkadaşlar vardı okudum acıdı falan demiş zaten normalde ilişiye giren arkadaşlaımda der hep bazen hiç girmiyor acı oluyor die bu normalki normalde bile oluyor zaten olduktan sonra bile hemen tak diye girmez ki alıştıra alıştıra olur çok takılmayın bence gerçekten yenene kadar önce egzersiz yapın alışınca deneyin hatta aparatı bekletin biraz sonra hemen p..se geçin bende yanmadan dolayı egzersiz yapamadım ama benim 2 cm falan kaldı p..ste en son bide ben başarı hikayelerini okuyup not alıyorum :)) önemli işime yarayacak yerleri ve insan gaza geliyor tavsiye ediyor mesela 1 parmağı bende baştan alamazdım imkansız geliyordu sonra çocuklar gibi sevindim olunca bumuymuş dedim aynı şekilde başaranlarda bumuymuş diyor demek gerçekten bumuymuş dicez ben ona şartlandırıyorum kendimi kızlar..
pekip..s denerken ilk girişi nasıl yapalım.nasıl rahat alabilirim.ben üstte yapamadım.eşim üstte sanki daha kolay olur gibi geliyor.ama vaji ağzına dayanıp ittirmek mi lazım nasıl yapayım ufff çok karışık kafam ya
Benim de kafam karışık canımm ama hep beraber birbirimize destek olarak yeneceğiz bu sorunu inşş..
kasılmayı,titremeyi atlatmak bence en önemli olan.çünkü rahat hissediyorum.korkumda azaldı,kendi kendime telkinlerde de bulundum.beyinen hazır hissediyorum.amabirşeyi yanlış yapıyoruz ama neyi...içimden bir ses çok yakın olduğumu söylüyor
ben girmeye başladığını hissettiğimde çokheyecanlanıyorum kaçıyorum ozaman.o yüzden kontrolü ona devredeceğim.parmakla yapabiliyorum ben zaten.küçükte olsa aparat bana sert geldi yapamadım.inşallah canım bitsin bu eziyet
Merhaba kızlar bende aranıza bugün katıldım.1.5 senelik evliyim ve bu sorunla uğraşıyorum((( bana da yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?