Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb cnm..hangi aşamadasın..doktora gittinmi hiç..ne kadarlık evlisn

Merhaba canım birkeresinde kadın doğuma gittim o zaman 5 aylık falan evliydim.Bir sorun olmadığını sadece psikolojik olduğunu söyledi.1.5 senelik evliyim.Hiç egzersiz yapmadım nasıl yapıldığını da bilmiyorum kendime cesaretimde yok ailemde ne zaman bebek diye baskı yapıyorlar ben nasıl söyleyeyim daha o iş olmadı diyee eşime çok üzülüyorum bebek sahibi olmak istiyor bende olmak istiyorum ama yapamıyorumm (((((((((((

ohoo moral bozuklugu yapma o zmn hepten umutsuzluğa düşersin bak burada kaç kişi atlattı e bizde atlatcazz nedir ki bu o bizden korkucakkkk =))

sağol canım benimm evet o bizden korksun :)) kimseye anlatamıyordum iyi ki böyle bir sayfa var, içim rahatladı , inanın hepinizin boynuna sarılıp ağlamak istiyrum ((

sağol canım benimm evet o bizden korksun :)) kimseye anlatamıyordum iyi ki böyle bir sayfa var, içim rahatladı , inanın hepinizin boynuna sarılıp ağlamak istiyrum ((

canım yaa hele sen bi egzersizlerine başla bak nasıl cesaretlenceksin nasıl mutlu olcaksın hiçbişey için geç deil yıllarca bu illetle ugraşanlar var en kısa zamanda yenmeye bakıyoruz biz burda banada öyle güzel şeyler söylediki burdaki arkadşlar insan daha cok motive oluyo aile gibiyz burda

canım biran önce kendini toplamalı egzersize başlamalısın..5senelik arkadaşımız var 1 haftada yendi burda egzersizle..eski sayfaları oku..ilk sayfayı oku birde..hergün egzersiz yaparsan başarırsın..sandıgımız gibi zor deil inan önemli olan başlaman..

ohooo hanımlar ne bu moral bozukluğu yaw bak benim 5 sene olacak nerdeyse ama ben eminimki başarı çok yakın zaten insan burda okudukça inanılmaz gaza geliyor ha gaza gelip deneyince bazen olmadığıda olur ama vajina kaslarından önce kafayı serbest bırakın gerekirse kas gevşetici alın şu grip ilaçları bile inanılmaz rahatlama sağlıyorr ben geçen farkettim daha rahat egzersiz yaptım ne alaka bilmem ama öle..
bide şu başaranlarda okuyorumda aparatı içinde beklettirmiş dr sanırım öle eve yollamış bende mesela pamuğu ıslatıyorum p..s gibi şekil veriyorum 3 boy yaptım önce tv karşısına geçiyorum üzerime örtü örtüyorum en baş parmakla başlıyorum pamuklara prezer..vtif geçiriyorum en büyük boydan önce anestol sürüyorum mesela sürdüğüm halde bazen girmiyor gibi oluyor sonra bekliyorum nefes alıp verdikçe dikkatimi tv ye verince o kendiliğinden ilerlemiş oluyor hepsinin girmesi gerekmiyor ki ne kadar olursa benimki pe..s boyunda en büyüğü sonra girince girdiği kadar kegel yapıorum
ama şu bekleme işini yapabiliriz öle bekletip direk çıkarınca ilişkiye girmek gerekiyormuş artık mesela yarım saat falan beklenebilir yada daha çok

ben şuna anlam veremiyorum.ilk ilşkiye giren her kadın kendini kasar,heyecanlanır.bu çok normal zaten.ama yinede birleşme gerçekleşiyor. bizde ne fark varda giremiyor

cnm işte sorun bu beynimiz bizle oyun oynuyor düşünsene burda başaramayıp dr a gidenlere sihirli değnekmi konduruyor dr bazıları biz yani bu işi sorun ediyoruz işte beynimizi duyduğumuz yanlış şeylerle kitliyoruz buda bizim hastalığımız nasıl dişçiden korkan gidemez ağzını açamaz ama mesela ben hiç korkmam o konuda acayip cesaretliyim uyuşturmadan dolgu yaptırabiliyorum böle bişi bu bir hastalık ve buz bunu yeneceğiz ama çalışmadan yenemeyiz azim yılmak yok cesaret

belinay pati albunea nilay diğerleri nerdesnz
geldım cnm ama soruna yanıt gelmıs bıle:)

bu hafta sonu evde yokumakşama çıkıcaz çıkmadan egzersizimi yaparım yarına yapamıcam galiba pns denemeside hafta içine kaldı haberiniz olaaa:26:

canım sankı ertelenıyor gıbı araya bıseylerın gırmesıne ızın verme tatlım az kaldı artık sende kurtul ..

doğru yere yanı vaji girişine itince vakum gıbı cekıyor ınan ama es yavas yavas ıtmelı sonra kayar gıbı gırer ıslaklık varsa

Regl döneminde Sistit ile ilgili kontrol yapılabilir mi bilmiyorum ama herhangi bir hastane veya ürolog a telefon ile sorabilirsin. Yardımcı olurlar, aradığın yere gitmende şart değil.

sımdı arıcam cok sağol

Merhaba kızlar bende aranıza bugün katıldım.1.5 senelik evliyim ve bu sorunla uğraşıyorum ((( bana da yardımcı olur musunuz ?
tabıkı canım yardımcı oluruz
oncelıkle bıraz gecmısı oku bılgılen sonra sorularını sormaya basla canım bırazda kendınden bahset
bend e bu topık sayesınde yenı yenenlerdenım ve 5 yıldan fazladır evlıyım
umıtsızlıgıe sakın düşme care sadece bızde ..

bende senın gıbı sureklı not etmekle mesguldum yazıları okadar motıvasyon saglıyorkı basarı hıkayelerı ve burda yazılanlar..

pati msn geeeeeeeeeeelllll

geldım geldım :)

Çok teşekkür ederim canım, tebrik ederim canım benim :)) Allah inş. o mutluluğu bize de yaşatır...

sağol canım benimm .. birkaç yazılanları okudum gerçekten aile gibisiniz..herkes birbirine yardımcı oluyorr başarısıyla mutlu oluyorr.. böyle sıcak davrandığınız için çok teşekkür ederim.. çok heyecanlıyım (( bir an önce egzersizlere başlamak istiyorum ama nasıl yapacağım.. doktora gitme imkanım da yok (

doğru söylüyorsun canım benim bir an önce egzersizlere başlamalıyım o zaman.. gerçekten de aile gibisiniz bu sayfa olmasaydı hiç kimseye derdimi anlatamazdım .. İnş başarabilirim :)))

evimde bilg yok ama iş yerinde arada girebiliyorum ve yazılanların bir kısmını okudum ..nasıl başlamalıyım egzersizlere mesela ilk önce ne yapmalıyım canımm..ayy çok heyecanlıyım yaaaaaaa :))))

kızlar eşime dün söyledim böyle bir site var diye herkes birbirine yardımcı oluyor diye ,bana istersen egzersizleri birlikte yaparız canım dedi. şimdi onun işyerinden bilg giriyorum tabii yazdıklarımı ona söylemiyorum , karşı masada oturuyordu, ben yorum yaparken beni izledi bende ne oldu dedim yok bişey dedi sonra aya kalkıp yanıma geldi ve alnımdan öptü. aşkım yaa o da umutlandı tabii çocuk ..Allah ım inş yenerim onu da mutlu etmek istiyorum, bebeğim olsun istiyorum, Allah ım hepimize yardım etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…