- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.701
moralim bozuk sinirden ağlayacağım vallaa((((
mrb cnm..hangi aşamadasın..doktora gittinmi hiç..ne kadarlık evlisn
ohoo moral bozuklugu yapma o zmn hepten umutsuzluğa düşersin bak burada kaç kişi atlattı e bizde atlatcazz nedir ki bu o bizden korkucakkkk=))
sağol canım benimm evet o bizden korksun :)) kimseye anlatamıyordum iyi ki böyle bir sayfa var, içim rahatladı , inanın hepinizin boynuna sarılıp ağlamak istiyrum((
Merhaba canım birkeresinde kadın doğuma gittim o zaman 5 aylık falan evliydim.Bir sorun olmadığını sadece psikolojik olduğunu söyledi.1.5 senelik evliyim.Hiç egzersiz yapmadım nasıl yapıldığını da bilmiyorum kendime cesaretimde yok ailemde ne zaman bebek diye baskı yapıyorlar ben nasıl söyleyeyim daha o iş olmadı diyee eşime çok üzülüyorum bebek sahibi olmak istiyor bende olmak istiyorum ama yapamıyorumm(((((((((((
ohooo hanımlar ne bu moral bozukluğu yaw bak benim 5 sene olacak nerdeyse ama ben eminimki başarı çok yakın zaten insan burda okudukça inanılmaz gaza geliyor ha gaza gelip deneyince bazen olmadığıda olur ama vajina kaslarından önce kafayı serbest bırakın gerekirse kas gevşetici alın şu grip ilaçları bile inanılmaz rahatlama sağlıyorr ben geçen farkettim daha rahat egzersiz yaptım ne alaka bilmem ama öle..
bide şu başaranlarda okuyorumda aparatı içinde beklettirmiş dr sanırım öle eve yollamış bende mesela pamuğu ıslatıyorum p..s gibi şekil veriyorum 3 boy yaptım önce tv karşısına geçiyorum üzerime örtü örtüyorum en baş parmakla başlıyorum pamuklara prezer..vtif geçiriyorum en büyük boydan önce anestol sürüyorum mesela sürdüğüm halde bazen girmiyor gibi oluyor sonra bekliyorum nefes alıp verdikçe dikkatimi tv ye verince o kendiliğinden ilerlemiş oluyor hepsinin girmesi gerekmiyor ki ne kadar olursa benimki pe..s boyunda en büyüğü sonra girince girdiği kadar kegel yapıorum
ama şu bekleme işini yapabiliriz öle bekletip direk çıkarınca ilişkiye girmek gerekiyormuş artık mesela yarım saat falan beklenebilir yada daha çok
geldım cnm ama soruna yanıt gelmıs bıle:)belinay pati albunea nilay diğerleri nerdesnz
bu hafta sonu evde yokumakşama çıkıcaz çıkmadan egzersizimi yaparım yarına yapamıcam galiba pns denemeside hafta içine kaldı haberiniz olaaa :26:
günaydın,ben egzersizlere devam ediyorum,hafta arası kadın doğum doktoruylada görüştüm.iyice cesaret geldi.akşam p..s denemesi yaptık.aslında çok rahattım.eskisi gibi bacak titremesi kasılma eşimi itme falan olmadı.sadece birazcık tedirginlik vardı.sizin önerdiğiniz gibi üstüne oturmayı denedim ama beceremedimbirşey sormak istiyorum,şimdi vajinin ağzına ittirmeye başladığımda p..si içine mi alacak, tüm vaji o esnada açılmayamı başlıyor,nasıl olacak becerememim bi türlü (oysa çok umutluydum.sabahta regl oldum.artık çarşambaya başlarım yeniden denemeye.başını sokabilsem gerisi gelecek ama.uff nasıl yapayım ne önerirsiniz.
Regl döneminde Sistit ile ilgili kontrol yapılabilir mi bilmiyorum ama herhangi bir hastane veya ürolog a telefon ile sorabilirsin. Yardımcı olurlar, aradığın yere gitmende şart değil.
pati msn geeeeeeeeeeelllll
tabıkı canım yardımcı oluruzMerhaba kızlar bende aranıza bugün katıldım.1.5 senelik evliyim ve bu sorunla uğraşıyorum((( bana da yardımcı olur musunuz ?
günaydın herkese az önce dr a gittim ürolojiye yanmam vardı bide idrarda kan gözükmüştü ultrasona girdim biraz enfeksiyon var dedi bide kum döküyor olabilirsin dedi benimde yanmam var adetime 3 gün var belki olmam ama :) antibiotik verdi adet olayımda öle kullanırım belki hamişimdir bellimi olur,
bide p..s deneyip hiç olmayan arkadaşlar vardı okudum acıdı falan demiş zaten normalde ilişiye giren arkadaşlaımda der hep bazen hiç girmiyor acı oluyor die bu normalki normalde bile oluyor zaten olduktan sonra bile hemen tak diye girmez ki alıştıra alıştıra olur çok takılmayın bence gerçekten yenene kadar önce egzersiz yapın alışınca deneyin hatta aparatı bekletin biraz sonra hemen p..se geçin bende yanmadan dolayı egzersiz yapamadım ama benim 2 cm falan kaldı p..ste en son bide ben başarı hikayelerini okuyup not alıyorum :)) önemli işime yarayacak yerleri ve insan gaza geliyor tavsiye ediyor mesela 1 parmağı bende baştan alamazdım imkansız geliyordu sonra çocuklar gibi sevindim olunca bumuymuş dedim aynı şekilde başaranlarda bumuymuş diyor demek gerçekten bumuymuş dicez ben ona şartlandırıyorum kendimi kızlar..
pati msn geeeeeeeeeeelllll
tabıkı canım yardımcı oluruz
oncelıkle bıraz gecmısı oku bılgılen sonra sorularını sormaya basla canım bırazda kendınden bahset
bend e bu topık sayesınde yenı yenenlerdenım ve 5 yıldan fazladır evlıyım
umıtsızlıgıe sakın düşme care sadece bızde ..
bende senın gıbı sureklı not etmekle mesguldum yazıları okadar motıvasyon saglıyorkı basarı hıkayelerı ve burda yazılanlar..
geldım geldım :)
canım yaa hele sen bi egzersizlerine başla bak nasıl cesaretlenceksin nasıl mutlu olcaksın hiçbişey için geç deil yıllarca bu illetle ugraşanlar var en kısa zamanda yenmeye bakıyoruz biz burda banada öyle güzel şeyler söylediki burdaki arkadşlar insan daha cok motive oluyo aile gibiyz burda
canım yaa hele sen bi egzersizlerine başla bak nasıl cesaretlenceksin nasıl mutlu olcaksın hiçbişey için geç deil yıllarca bu illetle ugraşanlar var en kısa zamanda yenmeye bakıyoruz biz burda banada öyle güzel şeyler söylediki burdaki arkadşlar insan daha cok motive oluyo aile gibiyz burda
canım biran önce kendini toplamalı egzersize başlamalısın..5senelik arkadaşımız var 1 haftada yendi burda egzersizle..eski sayfaları oku..ilk sayfayı oku birde..hergün egzersiz yaparsan başarırsın..sandıgımız gibi zor deil inan önemli olan başlaman..
Sevgili beyonce, hatirladigim kadariyla sen de vajinismusu yenip forumdan kaybolanlardansin, nerelerdesiniz sizler, yendikten sonra kayboldunuz arkadasim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?