- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.721
kızlar eşime dün söyledim böyle bir site var diye herkes birbirine yardımcı oluyor diye ,bana istersen egzersizleri birlikte yaparız canım dedi. şimdi onun işyerinden bilg giriyorum tabii yazdıklarımı ona söylemiyorum , karşı masada oturuyordu, ben yorum yaparken beni izledi bende ne oldu dedim yok bişey dedi sonra aya kalkıp yanıma geldi ve alnımdan öptü. aşkım yaa o da umutlandı tabii çocuk ..Allah ım inş yenerim onu da mutlu etmek istiyorum, bebeğim olsun istiyorum, Allah ım hepimize yardım etsin inş.
sağol canım benimm .. birkaç yazılanları okudum gerçekten aile gibisiniz..herkes birbirine yardımcı oluyorr başarısıyla mutlu oluyorr.. böyle sıcak davrandığınız için çok teşekkür ederim.. çok heyecanlıyım(( bir an önce egzersizlere başlamak istiyorum ama nasıl yapacağım.. doktora gitme imkanım da yok (
doğru söylüyorsun canım benim bir an önce egzersizlere başlamalıyım o zaman.. gerçekten de aile gibisiniz bu sayfa olmasaydı hiç kimseye derdimi anlatamazdım .. İnş başarabilirim :)))
evimde bilg yok ama iş yerinde arada girebiliyorum ve yazılanların bir kısmını okudum ..nasıl başlamalıyım egzersizlere mesela ilk önce ne yapmalıyım canımm..ayy çok heyecanlıyım yaaaaaaa :))))
kıslar bugün yaptım çok şükür ama canım bayağı yandı gerçi bunda bnmde payım var aldıkça ittirdim canım yandı en sonunda acısına dayanabildiğim bi noktada beklettim. am bazen yön problemi oluyo.ona da zamanla alışırım heralde destek veren arkadaşlardan allah razı olsun.
rahime falan ne biliim işte korkuyorum ister istemez çok hafif tırtıklı oldu bnm aparatım da kafama takıldı.sterçle sardım havluları tutsun die yani tırtık derken o streçler var ya (mutfakta kullanılan)onun tırtıklı olabileceği kadar.
kızlar aparatta en son yaptığım noktayı ölçtüm de şaka maka ben 12 cm almışıminanabiliyomusunuz.....şoka girdim.
bu hafta sonu evde yokumakşama çıkıcaz çıkmadan egzersizimi yaparım yarına yapamıcam galiba pns denemeside hafta içine kaldı haberiniz olaaa :26:
sağol canım benimm evet o bizden korksun :)) kimseye anlatamıyordum iyi ki böyle bir sayfa var, içim rahatladı , inanın hepinizin boynuna sarılıp ağlamak istiyrum((
cnm aslında doktorun yaptığı inanılmaz bişey yok.tek seansta çözüyor ewt..bizim yapamadığımızı,kendi göstemediğimiz cesareti, doktor yapıyor ve bu olayı beyinde bitirmemizi sağlıyor.ben doktora gitmeden önce kendi kendime alıştırmalar yapmaya çalıştım.ama pamuklu çubuğu sokarken bile acıyordu.ve ben de kendime kıyamadığım için vazgeçiyordum.bu da beni demoralize ediyordu.boşu boşuna öyle 7 ay geçirmişim.
yeşim hnma gittiğimde öncelikle vajinal muayene yaptı.yani kızlık zarımı görmeye çalıştı,herhangi bi anormallik var mı yok mu kontrol etti.bu arada ben bakireydim ve zarın önemli olmadığını söyledim.zaten bu problemden kurtulmak istiyorsak bi şekilde o zar gidecekti.saplantı haline getirmenin anlamı yok.eşimle birlikte gittik zaten yeşim hnma..o da minik minik başlayacağımızı ve heyecanlanmamı söyledi.bacaklarımı tavana diker gibi açmıştım,tabi acaip geriliorum.."bacaklarını açabiliosun ama vajinanı çok kasıyorsun" dedi.bolca anestol krem sürdü..bir yandan da konuşuyorduk..sonra bana "şuan ne hissediyorsun" dedi.içimde bi dokunma hissi olduğunu ama acımadığını söyledim.2 parmağını sonuna kadar yavaş yavaş soktuğunu söylediğinde inanamadım.biz konuşurken o halletmiş bile :) hemşiresi ayna tutup gösterdi ancak öyle inanabildim..ben ki pamuklu çubuktan bile korkuyordum. sonra hemşiresi orta boy bi pns maketi hazırladı.orta kalınlıkla ve orta boyda.pnsten biraz daha küçük.prezevatifin içinde pamuk gibi sıkı bişeyler var.onu sokmaya başlayacağını söyledi.bolca anestolledi yine ve yavaş yavaş soktu.biraz çişim gelmiş gibi hissettim ama bu hissin normal olduğunu söyledi.zaten 2.denememizde beni wc ye gönderdi tuvaletimi yapmam için.ve 1 saatin sonunda o maketi içime sokup,üzerime çamaşırı giydirdiler ve i dahaki tuvalete gidene kadar içimde kalmasını söylediler.vajinam da biraz darmış benim,eve gidince bunu çıkartıp hemen ilişkiyi denememizi istedi eşimle.eve gittik,ve eşmle 2 pozisyonda da ilişkiye girebildim.ha zevk aldım mı? hayır..ilk 8-10 sefer zevk alamamak normalmiş.ama umrumda değildi zaten,bu sorunu yenebildiğime inanamadım:) bi kere misyoner pozisyonunda bi kere de ben üzerine oturarak denedik.tabi ben üstteyken daha kolay oldu,kontrolu sağladığım için.bu dediklerim 2 ay önce oldu cnm..o günden sonra artık rahat rahat ilişkiye girebilioruz eşimle.hala ilk girişlerde birazcık acıyor.bi de araya ramazan girdi diye sıklıkla yapamadık tabi.ama bu normalmiş,vajina yaptıkça açılırmış zaten.sadece başı girerken birazcık acıyor,sonra hiç bişey hissetmiyorum bile.gayet rahat yapabilioruz.yeşim hnmın tatlı dili,anlayışı sayesinde bu sorundan kurtuldum.fiyatı bana göre gayet uygun..haydar dümene gitmeyi düşünüyorduk 2500 euro dediyuh artık..tek seansta kurtulduğum için bu para feda olsun walla..üstelik sadece bu sorundan değil,herhangi bir durumla ilgili içim rahat rahat bilgi almak istediğim zaman da yeşim hnm hep yanımda oldu.bi tlfn açmam yeterli..bence bu sorunu yenebilmede en önemlisi doktorun elinin hafif ve anlayışlı olması cnm.
nasılsınız kızlar 2 gundur gıremıyorum gecmısı anca bıtırdım nasıl gıdıyor...
ben regl molasındayım cnm
bugun doktorumu aradım su yanma ve ağrılar için ılac verdı regl sonrası muayene olcam
sımdıden kendımı annelıge hazırlıyorum işte su vajiden muayene olayını atlatmam gerek
sen napıyorsun canım nasıl gıdıyor ?
olumlu ya da olumsuz içinde acı geçen kelimeleri kullanmayın.
mesela kendi kendinize acımayacak bile demeyin..orda da acı kelimesi geçer..
sürekli olacak,zevk alacağım,mutlu olacağım gibi sözler tekrar edin..
pati pati ulaştınmı dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?