- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.761
hosgeldın cnm gozukmüyosun nasılgıdıyo?
tatlım tebrik ederim senin adına çok sevindim bende aynı sorundan muzdaribim 2.5 yıl oldu 6 defa ilişkiye girebildik her defasında çok acıdı bi sonrakine cesaret edemedim. ve bu siteyi okudukça bugün deneyeceğim diyorum ama artık cinsel soğukluk oluştu bende yani canım hiç istemiyor bu durumda vajina kaygan olmuyor ve içeri girmesi zorlaşacak yani korkuyorken cesaretlenip aman yapayım yanmıyormuş zaten psikolojikmiş diyorum ama kayganlık olmayınca daha da zor olacak ve bir daha deneyememekten korkuyorum ne yapmalıyım sizce ? yani tam yapayım diyorum korkumu yenmek istiyorum ama bu defada canım istemiyor eşimi içimden gelmiyor yani bu durumdaykende birliktelik mümkün müdür tecrübeli hanımlar cevaplarsınız memnun olurum tşk
cnm benım oncelıkle yendıgın ıcın tebrık ederım cok sukur kurtulmussun bızde o sekılde kendı kendımıze yendık doktorun yaklasımı yanlıs bu ıs kızmakla fln olmaz once kendın ıstemek onemlı ama doktorun tepkısı bellıkı yaramıs sana...
teşekkür ederim. bana iyilik yaramıyo gerçekten:) kendim çok denemiştim ufacık bişey bile yapamıyodum azıcık yansa bırakıyodum. kendi kendine bu işi halledenleri çook takdir ediyorum.
cnm tebrik ederim yenmene sevindim. ama doktorun tutumu hoşuma gitmedi kızması fln.
ben olsam bırakır gideridim doktoru bana kızsaydı hiç yenemezdim.
cok sukur yendın ya gerısı bos zaten, baska onermek ıstedıgın seyler varsa lutfen paylas henuz yenemeyen egzersız donemınde olan arkadaslara faydan olacaktır
yanma için senin bir tavsiyen var mı? yoksa zamanla geçermi acaba?
cok sukur yendın ya gerısı bos zaten, baska onermek ıstedıgın seyler varsa lutfen paylas henuz yenemeyen egzersız donemınde olan arkadaslara faydan olacaktır
yanma için senin bir tavsiyen var mı? yoksa zamanla geçermi acaba?
cnmı ılıskı sırasındamı yoksa ılıskıden sonramı oluyor yanmalarn benim oyle bı sorunum olmadı ama tahrısten olabılır...
cnmı ılıskı sırasındamı yoksa ılıskıden sonramı oluyor yanmalarn benim oyle bı sorunum olmadı ama tahrısten olabılır...
ilişki sırasında oluyor daha önce bu kadar değildi. şu 16 günlük aradan sonra oldu
Hoşbulduk bitanem. İşte birtürlü giremedim dr hep ekrana bakıyordu hiç boş kalamadım yoğundu. Evde de nette sorun vardı ancak geldim tatlım.
ilişki sırasında oluyor daha önce bu kadar değildi. şu 16 günlük aradan sonra oldu
yani vajına genıslıyo olabılır dıye dusunuyorum acıkcası cok fıkrm yok aynı sorunu yasayan arkadaslar vardır elbet daha net cevap verebılırler cnm üzgünüm pek yardımcı olamadıgım için...
11 ekimde yendim.. 2. dememde kanamam oldu sonrasında regl oldum. regl 5-6 gün sürüyor fakat bugün 8. gün ve halen lekelenme devam ediyor ya neden acaba zaten 3. üyü denemeyi çok korkuyorum yine kanamam olur mu die ?
cnm yenen arkadasların reglılerınde bu tıp sorunlar oluyormus cok fazla takma normaldır bence dıger aylarda da bu tıp sorun yasarsan bı doktora gozukursun... bız sende aynı zamanda yenmıstık 8 ekımde de ben yenmiştim benımde bugun reglım bıttı korkma o kanama sureklı olacak deıl arayı fazla uzatma reglın bıtınce dene canım kasılmalar oluyo bende hala bakalım reglıde ara verdık nasıl gececek bende merak edıyorum...
nursena,,,,,
canım ALLAH SENDEN RAZI OLSUN,,, SONUNDA OLDU BITTI , TAM BIRLESME SAGLADIM, BUGUN SAAT 7 LERDEMI NE GIRDIM TAMAMEN UMUDUMU YITRMISTIM OYSA..:))
SONRA ; REGL BTTIGI ICIN GITTM AGDA YAPTM ,TAMAMEN , SNRA yıkandım tekrar, sonra esıme hadı gel odamıza gıdek dedım, gece lambamıda yaktm, sonra 15 dk kadar yuzeysel sevstık, sonra , ışıgı yaktık anestol ,gleıt gelen ve prez. yanmdaydı esım once tek parmagına boylu boyunca anestol surdu sonra ,ıcıme sokarken sadce gırıste yanma hıssettım , ama yandı acıkcası ama dayanılmıcak gıbı degıldı, sonra esım parmagını yarıya kadr sokunca dur dedm tabı ben sureklı dıyafram nefesı alıp verıyorum verdıgım anda esım parmagını vakumladgmı soledı, sonra ıcımde beklettıkten sonra bı 3 dk falan 2 parmak gına tamamen anestol surdu , yıne gırıste yanmam oldu sonra yıne nfesle ıcıme aldım, esım tamamne ıcınde parmaklarm dedı, snra ıcımde oldugu an ona dedmkı hayatm , ben nefesı verırkn elını harekt ettır ,alırken kımıldatma bole yapınca oan yanma kasılmam olmadı ,nefes egzersızı cok onemlı oldu. sonra esımle ıcımde 5 dk kadar beklettı oarada muhabet edıorduk sagdan soldan konsumaya calısıarak kafamı uzaklastrdıkca esım rahatladgmı soledı .sonra ıcımde makas hareketı ve ılerı gerı yaptı bı 5dk daaha, sonra parmagıda cıkarıp,pns e prezer. gecırıp bolca gleıtgelen lede ve once basını degdırıp yanma hıssımı sordu oldu evet sonra nefesle yıne ıkınarak ,yarıya geldı ,durr dddm gevse dedı tekrar nfs vererek tamamını almısım , esım sonra tekrar cıktı bu sfer tekrar grdı gırıste yanmam ooldu ama yıne tamamen grdgnı soledı bende alttaydım bacaklarm gogsume dogruydu kafamı yataktan kaldırıp baktıgımda ıcımdeydı gulme krızı geldı sarılıp opustk oda ıcımde bıraz gt gel bıle yaptı :) ama popoma dgru basınc gıbı garıp bır hısse kapıldım, snra ıcımddee bosaldı prezv. le tabı,,bılmıyorum nasıl anlattım ıns acıklayıcı olmsuumdr heyecandan bıraz karsk yazdım, BEN ONCE ALLAHA SUKREDIYORUM, SONRA NURSENA ARKADASIMA,SONRA BU SITEYE VE BU SITEDE DENEYIMLERINI YAZIP PAYŞASAN ARKADASLARIMA VE ANESTOLA YARDIMLARNDAN OTURU ALLAH RAZI OLSUN DIYORUM, TAM UMUDUMU KESTIGIM AN OLMASI RUYA GIBIYDI ESIM ICIMDEYKN SOKA GIRDIM OLDU BAK DEDI :) ONUN MUTLULUGU PAHA BICILMEZ AMA ANESTOL YARDIMCI OLDU COK VE NURSENA HAKKINI HELAL ET :) CANLAR BENDE DUVAGIMI ACACAGM :) VE SORMAK ISTEDGNIZ BIIS VARSA SORUN NASIL OLDUGU KONUSUNDA YASADKLARIMI ANLATIRIM BENDE NACIZANE :)))
nursena,,,,,
canım ALLAH SENDEN RAZI OLSUN,,, SONUNDA OLDU BITTI , TAM BIRLESME SAGLADIM, BUGUN SAAT 7 LERDEMI NE GIRDIM TAMAMEN UMUDUMU YITRMISTIM OYSA..:))
SONRA ; REGL BTTIGI ICIN GITTM AGDA YAPTM ,TAMAMEN , SNRA yıkandım tekrar, sonra esıme hadı gel odamıza gıdek dedım, gece lambamıda yaktm, sonra 15 dk kadar yuzeysel sevstık, sonra , ışıgı yaktık anestol ,gleıt gelen ve prez. yanmdaydı esım once tek parmagına boylu boyunca anestol surdu sonra ,ıcıme sokarken sadce gırıste yanma hıssettım , ama yandı acıkcası ama dayanılmıcak gıbı degıldı, sonra esım parmagını yarıya kadr sokunca dur dedm tabı ben sureklı dıyafram nefesı alıp verıyorum verdıgım anda esım parmagını vakumladgmı soledı, sonra ıcımde beklettıkten sonra bı 3 dk falan 2 parmak gına tamamen anestol surdu , yıne gırıste yanmam oldu sonra yıne nfesle ıcıme aldım, esım tamamne ıcınde parmaklarm dedı, snra ıcımde oldugu an ona dedmkı hayatm , ben nefesı verırkn elını harekt ettır ,alırken kımıldatma bole yapınca oan yanma kasılmam olmadı ,nefes egzersızı cok onemlı oldu. sonra esımle ıcımde 5 dk kadar beklettı oarada muhabet edıorduk sagdan soldan konsumaya calısıarak kafamı uzaklastrdıkca esım rahatladgmı soledı .sonra ıcımde makas hareketı ve ılerı gerı yaptı bı 5dk daaha, sonra parmagıda cıkarıp,pns e prezer. gecırıp bolca gleıtgelen lede ve once basını degdırıp yanma hıssımı sordu oldu evet sonra nefesle yıne ıkınarak ,yarıya geldı ,durr dddm gevse dedı tekrar nfs vererek tamamını almısım , esım sonra tekrar cıktı bu sfer tekrar grdı gırıste yanmam ooldu ama yıne tamamen grdgnı soledı bende alttaydım bacaklarm gogsume dogruydu kafamı yataktan kaldırıp baktıgımda ıcımdeydı gulme krızı geldı sarılıp opustk oda ıcımde bıraz gt gel bıle yaptı :) ama popoma dgru basınc gıbı garıp bır hısse kapıldım, snra ıcımddee bosaldı prezv. le tabı,,bılmıyorum nasıl anlattım ıns acıklayıcı olmsuumdr heyecandan bıraz karsk yazdım, BEN ONCE ALLAHA SUKREDIYORUM, SONRA NURSENA ARKADASIMA,SONRA BU SITEYE VE BU SITEDE DENEYIMLERINI YAZIP PAYŞASAN ARKADASLARIMA VE ANESTOLA YARDIMLARNDAN OTURU ALLAH RAZI OLSUN DIYORUM, TAM UMUDUMU KESTIGIM AN OLMASI RUYA GIBIYDI ESIM ICIMDEYKN SOKA GIRDIM OLDU BAK DEDI :) ONUN MUTLULUGU PAHA BICILMEZ AMA ANESTOL YARDIMCI OLDU COK VE NURSENA HAKKINI HELAL ET :) CANLAR BENDE DUVAGIMI ACACAGM :) VE SORMAK ISTEDGNIZ BIIS VARSA SORUN NASIL OLDUGU KONUSUNDA YASADKLARIMI ANLATIRIM BENDE NACIZANE :)))
2. denemeyi egzersiz yapmadan direkt denemiştim canım çok acıdı bırakmak zorunda kaldık. Egzersiz yapmadan denemeyeceğim bi de anestol çok işe yarıyor ilk grişte hissisleştiriyor minimum canım acımadı ilk olduğunda.. Ara verdim inşALLAH zorlanmam acaba egzersiz yapsam mı ? eşim zaten sürekli nöbetlerde pek görüşemiyoruz evde yok.. Ps denemesemde olur dimi devam etsem mi acaba egzersize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?