Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben çok yandığı dönemde fanusla rahatlayana kadar çalışıyodum.yanma azalınca bol jelle ilişkiyi denedim. bence bi fanus alıp deneyebilirsin.

teşekkür ederim. bana iyilik yaramıyo gerçekten:) kendim çok denemiştim ufacık bişey bile yapamıyodum azıcık yansa bırakıyodum. kendi kendine bu işi halledenleri çook takdir ediyorum.

cnm tebrik ederim yenmene sevindim. ama doktorun tutumu hoşuma gitmedi kızması fln.
ben olsam bırakır gideridim doktoru bana kızsaydı hiç yenemezdim.

teşekkür ederim. bana iyilik yaramıyo gerçekten:) kendim çok denemiştim ufacık bişey bile yapamıyodum azıcık yansa bırakıyodum. kendi kendine bu işi halledenleri çook takdir ediyorum.

cok sukur yendın ya gerısı bos zaten, baska onermek ıstedıgın seyler varsa lutfen paylas henuz yenemeyen egzersız donemınde olan arkadaslara faydan olacaktır

11 ekimde yendim.. 2. dememde kanamam oldu sonrasında regl oldum. regl 5-6 gün sürüyor fakat bugün 8. gün ve halen lekelenme devam ediyor ya neden acaba zaten 3. üyü denemeyi çok korkuyorum yine kanamam olur mu die ?

11 ekimde yendim.. 2. dememde kanamam oldu sonrasında regl oldum. regl 5-6 gün sürüyor fakat bugün 8. gün ve halen lekelenme devam ediyor ya neden acaba zaten 3. üyü denemeyi çok korkuyorum yine kanamam olur mu die ?

cnm yenen arkadasların reglılerınde bu tıp sorunlar oluyormus cok fazla takma normaldır bence dıger aylarda da bu tıp sorun yasarsan bı doktora gozukursun... bız sende aynı zamanda yenmıstık 8 ekımde de ben yenmiştim benımde bugun reglım bıttı korkma o kanama sureklı olacak deıl arayı fazla uzatma reglın bıtınce dene canım kasılmalar oluyo bende hala bakalım reglıde ara verdık nasıl gececek bende merak edıyorum...

nursena,,,,,

canım ALLAH SENDEN RAZI OLSUN,,, SONUNDA OLDU BITTI , TAM BIRLESME SAGLADIM, BUGUN SAAT 7 LERDEMI NE GIRDIM TAMAMEN UMUDUMU YITRMISTIM OYSA..:))

SONRA ; REGL BTTIGI ICIN GITTM AGDA YAPTM ,TAMAMEN , SNRA yıkandım tekrar, sonra esıme hadı gel odamıza gıdek dedım, gece lambamıda yaktm, sonra 15 dk kadar yuzeysel sevstık, sonra , ışıgı yaktık anestol ,gleıt gelen ve prez. yanmdaydı esım once tek parmagına boylu boyunca anestol surdu sonra ,ıcıme sokarken sadce gırıste yanma hıssettım , ama yandı acıkcası ama dayanılmıcak gıbı degıldı, sonra esım parmagını yarıya kadr sokunca dur dedm tabı ben sureklı dıyafram nefesı alıp verıyorum verdıgım anda esım parmagını vakumladgmı soledı, sonra ıcımde beklettıkten sonra bı 3 dk falan 2 parmak gına tamamen anestol surdu , yıne gırıste yanmam oldu sonra yıne nfesle ıcıme aldım, esım tamamne ıcınde parmaklarm dedı, snra ıcımde oldugu an ona dedmkı hayatm , ben nefesı verırkn elını harekt ettır ,alırken kımıldatma bole yapınca oan yanma kasılmam olmadı ,nefes egzersızı cok onemlı oldu. sonra esımle ıcımde 5 dk kadar beklettı oarada muhabet edıorduk sagdan soldan konsumaya calısıarak kafamı uzaklastrdıkca esım rahatladgmı soledı .sonra ıcımde makas hareketı ve ılerı gerı yaptı bı 5dk daaha, sonra parmagıda cıkarıp,pns e prezer. gecırıp bolca gleıtgelen lede ve once basını degdırıp yanma hıssımı sordu oldu evet sonra nefesle yıne ıkınarak ,yarıya geldı ,durr dddm gevse dedı tekrar nfs vererek tamamını almısım , esım sonra tekrar cıktı bu sfer tekrar grdı gırıste yanmam ooldu ama yıne tamamen grdgnı soledı bende alttaydım bacaklarm gogsume dogruydu kafamı yataktan kaldırıp baktıgımda ıcımdeydı gulme krızı geldı sarılıp opustk oda ıcımde bıraz gt gel bıle yaptı :) ama popoma dgru basınc gıbı garıp bır hısse kapıldım, snra ıcımddee bosaldı prezv. le tabı,,bılmıyorum nasıl anlattım ıns acıklayıcı olmsuumdr heyecandan bıraz karsk yazdım, BEN ONCE ALLAHA SUKREDIYORUM, SONRA NURSENA ARKADASIMA,SONRA BU SITEYE VE BU SITEDE DENEYIMLERINI YAZIP PAYŞASAN ARKADASLARIMA VE ANESTOLA YARDIMLARNDAN OTURU ALLAH RAZI OLSUN DIYORUM, TAM UMUDUMU KESTIGIM AN OLMASI RUYA GIBIYDI ESIM ICIMDEYKN SOKA GIRDIM OLDU BAK DEDI :) ONUN MUTLULUGU PAHA BICILMEZ AMA ANESTOL YARDIMCI OLDU COK VE NURSENA HAKKINI HELAL ET :) CANLAR BENDE DUVAGIMI ACACAGM :) VE SORMAK ISTEDGNIZ BIIS VARSA SORUN NASIL OLDUGU KONUSUNDA YASADKLARIMI ANLATIRIM BENDE NACIZANE :)))

2. denemeyi egzersiz yapmadan direkt denemiştim canım çok acıdı bırakmak zorunda kaldık. Egzersiz yapmadan denemeyeceğim bi de anestol çok işe yarıyor ilk grişte hissisleştiriyor minimum canım acımadı ilk olduğunda.. Ara verdim inşALLAH zorlanmam acaba egzersiz yapsam mı ? eşim zaten sürekli nöbetlerde pek görüşemiyoruz evde yok.. Ps denemesemde olur dimi devam etsem mi acaba egzersize

işte bu kadar canım hadi gozun aydın allah baska dert sıkıntı vermesın inşallah ilk halayın benden olsun

Gözün aydın canım Rabbim başka dert vermesin... Darısı diğer arkadaşların başına İnşALLAH.

cnm ben egzersızı hemen bıraktım o konuda bıraz sanslıyım sanırım. ilişki sırasında rahatmıyım hayır deılım, ama boyle alıstırıyorum kendımı ben sadece okey jel kullanıyorum anestol yada farklı uyusturu kullanmadım hıc.ama sen tereddut edıyosun ılıskıden yarım saat once egzersıe basla bunun faydası cok var dır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…