Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

denedim cnm burdan arkadslarda yardmcı oldu ama zora gelmeynce olmuyor derler ya erteleme hastalığı die..

ah bi başlasan aslında dvımı öyle bi geliyoki..bizde öyleydik doktorların tedaviside aynı ki burdaki rahatlıgı orda yakalıyamazsın..burayı biraz takip etsen başlasan egzersize yapamazsan sonra git doktora 5 senelik arkadaşlarımız 1 haftada yendi..10 senelik 17 senelik olanlar var başardı..nice arkadaşlar var doktora gidip para harcayan burayı bulunca pişman olan amaç paranın cebine kalması kısa sürede atlatman..seni etkilemek istemem yinede sen bilirsin..

balım hosgeldın cıkıyordum tam gordum senı gorusemıyourz son gunlerde reglın bittimi merak ettım durumlar nasıl opuyorum seni cıkmak zorundayım...

doğru söylüyosun canım iyi ki varsınız yaa!!allah sizi hiç bi zaman darda bırakmasın buradaki herkesi...

hepinize iyi geceler canlarim :) yenen arkadaslari yurekten tebrik ediyorum Allahim baska dert skinti wermesin.benim bi sorum olcak hani ben doktora giderek yendimya ogunden beri 5kez iliski yasadik ama yanma oluyo bide bebis icin o kayganlastiricilar sp..rme zarar weriomu smdidn tsekur ederim kuzucklarim...

vay be 2 gün giremedim boş durmamışlar.maşallah maşallah inş.devamı da gelr senin için canım:

Son düzenleme:
senide tebrik ederim canım.başaranlar çoğaldıkça gaza geliyoruz çok mutlu oluyoruz.işlh bu 5 seneyi unutup bebek hazırlığına koyulursun

mrb cnm saol..amin cümlemize...yanma istem dışı kasılmadan kaynaklanabilir idrarını yaparkende oluyosa bi doktora görün mantar vs. olablr..diger kayganlaştırıcıları bilmiyorum ama su bazlılar vermiyo..

çok tebrik ederim.çok sevindim birisini daha atlatmasına.işlh hiç kasılmadan son gaz devam ett

saol cnm benim inşallaah:26: darısı sizlerin başına olsun en kısa sürede acı yok desem yeridir yok yani naslda büyütüp strese girmişiz yazık valla nolur egzersizleriinizi düzenli yapın kurtulun boşa heba etmeyin geçen günleri pnsle yapınca aparatların işkence oldugunu göreceksnz

ben dün akşam bişey yapmadım belki bugün özlem olsa çok daha süper olur galba neyse hanımlar benim bugün misafirlerim var yokum bugün ara ara yoklayablrm belki:44: hepinizii egzersiz yapanlar ilerleme olmuştur inşallaahhh

senide tebrik ederim canım.başaranlar çoğaldıkça gaza geliyoruz çok mutlu oluyoruz.işlh bu 5 seneyi unutup bebek hazırlığına koyulursun

Çok teşekkürler arkadaşlar.Eğer size gaz verebiliyorsam çok sevinirim,çünkü bu iş beynini zorlamayla oluyo,belki aranızda benimki kadar umutsuz vakka yoktu 5yıl geçmiş,yaşıtların 2. çocuğu düşünürken sen daha beraber bile olamamışsın,derdini kimseye anlatamamışsın sadece eşin ve sen biliyosun bi de gittiğin doktorlar.Benim babam bana derdi ki sen niye panik atak hastası oldun mutlu değilmisin bi nedeni var,ama söyleyemiyosun ki çünkü onların gözünde hep başarılısın,herşeyi yapabilirsin ama ben yılmadım geç oldu ama yaptım ben şimdi tam ben oldum.Lütfen ertelemeyin,söylemesi kolay demeyin ben öyle derdim ama başına geçtim 1 hafta olmadan yendim.Dün akşam deneyecektik yine ama bu sefer eşim hastalandı,ama yine üstüne gidicem köylerde küçücük yaşta zorla evlendirilen kızları düşünün onlar tamamen bilinçsiz acılı geçiyo ama ben acının a'sını bile yaşamadım daha öncede söyledim ben çok hassas bi yapıya sahibim.Benim gibi deneyipte acı çektim diyen biri olursa ben burdayım bana söyleyebilirsiniz.Basit vazelin ve mum benim hayat kurtarıcılarım oldu.Parmağı bilmem hiç denemedim ama mum tam bana göreymiş.Haberlerinizi bekliyorum.İnanırmısınız ben bunu yaptım ya artık normal doğum bile yaparım diyorum hamile kalınca.Hepinize bol cesaret ve MUTLU SON diliyorum.

Belinayy, bebişim bu halaylar senin için hayatımi dün çekememiştim:))

Günaydın kızlar nasılsınız, ne var ne yok? Bu aralar pek takılamıyorum buralarad malesef( Bugün de giremiycem pek, boynumda bir ben çıktı, kaşıntı yapıyor, öğleden sonra doktora gidicem, dua edin bana nolur kötü birşey çıkmasın

canım beniiiimmm saolll içini ferah tut ciddi bişey yokturrr çççoookk geçmş olsun msn açık olcak imkanın olursa doktor dönüşü yaz merakta bırakma ok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…