- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.961
denedim cnm burdan arkadslarda yardmcı oldu ama zora gelmeynce olmuyor derler ya erteleme hastalığı die..
bi göz attım tesekkur ederım tatlım ben gıdım beyım yatmaya hazırlanıyo:)) sende beyini bekletme daha ilk gunden:))) opuyorum tatlım ii geceleerr
cnm takma kafana bu kadar detayı,o yön olayı falan kendiliğinden halloluyo
sen nasılsa egzersizlerle öğrendin o yolu,eşini de sen yönlendirirsin,korkma o kadar ayrıntı düşünme
bu kadar ayrıntı düşüne düşüne zaten bu sorunu yaşadık
sen egzersizlerini sonuna kadar yap,ondan sonra kendini hazır hissedince eşinle denemeye geç
inan aparatlardan daha kolay oluyo,sadece rahat olmaya bak ve kafanı fazla ayrıntılarla doldurma
canım,bak ne güzel sen de başaracaksın
en inden bahsedıyosan supersınnnben de en 10 cm den sonra yendım basarıcaksın ınsallah cok az kaldı halayına
bitanem haftasonu annemlere gidicektim..cumartesi reglden sonra ilk denememdi..hiç eski aparatı denemeden 2 kat daha peçete sardım..baya ugraştım geç oldu ama oldu hepsini aldım..baya bekledim üzermi giydim çıkarmadan penguen gibi evde dolaştım bi elmle uçtan tuttum çıkmasın die..wc ihtiycm vardı çıkardım gittim wc ye bide baktım ki benim gıymatlı gitmiş..çıktım tekrar aldım aparatı öncekinden daha rahat oldu ama kalkamadım yanmam oldu hafif çıkardım..akşamına denerim pns öyle çıkarım dedim evden eşim geç gelince denemedik çıktık hemen..pazar gec geldik bira geçti sonra gittim ben odama aldım aparatımı vajene azıcık anestol sürdüm gleitgelen sürdüm aparatada booollcaa ultrason jeli sürdüm yavaş yavaş aldım..ıkındım nefes alırken karnımı çekebildigim kadar içeri çektim nefes verirkende karnıma dogru şişirdim aynen tekrar ettim her nefes alışımda içeri dogru rahatlıkla gitti..aparat içimde ucundan tuttum çok yorgun ve uykum vardı o halde uykuya geçer gibi olmuşueşim geldi aparat içimde ön sevşme olsn dedim ama bi türlü konsantre olamadım..aparatı çıkardım eşimn pnse jel ben vajene azck anestol ve jel sürdüm eşim içine dogru soktu rahatlıkla gitti inanamadık şaşırdık gözlerimizn içi güldü ben inanamadm elimle yokladım gerçekten olmuştu..rahatlıkla git gel yaptı hızlıda yaptı..ben aparatla gitgel yapamyodum..pns çok yumuşak görndügü gibi deilmiş aparat öyle sertki anlatamam onu yapıyrz pns yanında hiç ama hiç bişey egzersiz yapanlar bütün samimiyetimle söylüyorum çook rahatt..cnm sonra wc ihtiycm oldu pns çıkarttk gittim geldm tekrar denedik hemen oldu tekrar ggit gellr oldu..ben alttaydım eşim üstte aparatı denedigim pozisyonda yaptım sonradan ben üstte eşim altta geçti öyle rahat olduki anlatamam daha rahattı..ben fkendm gitgel yaptm çok rahat..çok yorulmuştum başta kasılmalarım olmuş sonradan bacaklarm çook agrımıştı..oldu yani bitti gerçekten bitti ya ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNNNN.. BİRAZ KLASİK OLCAK AMA GERÇEKTEN ÇOOK ABARTMIŞIZ BÜYÜTMÜŞÜZ GÖZÜMÜZDE..pns boyu aparata gelin içerde bekletin hemen ardından pens garanti çözüm yüzde100..
:115::123:
hepinize iyi geceler canlarim :) yenen arkadaslari yurekten tebrik ediyorum Allahim baska dert skinti wermesin.benim bi sorum olcakhani ben doktora giderek yendimya ogunden beri 5kez iliski yasadik ama yanma oluyo bide bebis icin o kayganlastiricilar sp..rme zarar weriomu smdidn tsekur ederim kuzucklarim...
vay be 2 gün giremedim boş durmamışlar.maşallah maşallah inş.devamı da gelr senin için canım:
çok tebrik ederim.çok sevindim birisini daha atlatmasına.işlh hiç kasılmadan son gaz devam ett
senide tebrik ederim canım.başaranlar çoğaldıkça gaza geliyoruz çok mutlu oluyoruz.işlh bu 5 seneyi unutup bebek hazırlığına koyulursun
Belinayy, bebişim bu halaylar senin için hayatımi dün çekememiştim:))
Günaydın kızlar nasılsınız, ne var ne yok? Bu aralar pek takılamıyorum buralarad malesef( Bugün de giremiycem pek, boynumda bir ben çıktı, kaşıntı yapıyor, öğleden sonra doktora gidicem, dua edin bana nolur kötü birşey çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?