Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlarim cok sagolun desteginiz icin:)) cok sukur temiz cikti, ilac kullanip 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem. Bitanesiniz siz:))
cok sevındım canım bende regl sonu doktora gıdıcem bakalım jınekolog muayenem nasıl geccek
ve ınsallah bı sorun cıkmaz ..

canım ucunu bıle alman cok buyuk basarı ben onu yapmayı bırak bacaklarımı acamıyordum
esınle denemeden once bıraz egsersız yap egsersızın sana verıcegı guvenle esınle denemen daha kolay olur
her aparatı kalınlastırdıgında yada parmak bır parmaktan ıkı parmağa cıkmak gıbı
bu oluyorsa p. daha rahat olur dusunceksın bunu ben basarımı once sebat ettgım egsersızlerıme sonra
burdakı arkadaslarıma borcluyum ınsaallah sızlerde kurtulcaksınız

Son düzenleme:
kızlar öncelikle iyi gclr.bebim kafam çok karışık alt üst olmuş haldeyim galiba baştan başlamam lazım.o yaptığım koca aparatları yapamıyorum alamıyorum.regl taşınma faslı derken ara vermştim iki gündr çabalıyorum ama nafile olmuyo.anestol kayganlaştırıcı ne varsa normal kremler olmuyo ittiremiyorum.bi kez yapsam olcak ama onu itemiyorum.artık doktoramı gitsem diyorum onada biliyosunuz nakit lazım.yok allahım yardım et çatlıyıp gebercem sıkıntımdan.yemek dahi yiyemez oldum.yarın tekrar güzelce başlamak istyrm.kardeşim hamile yakında anne olcak ona hazırlılar yapılırken ben kahroluyorum.kıskanmıyrm ama şuan benimde olabilirdi bebeğim.bilmiyorum bana bi akıl..tmm herşey ortada egz. yapmam lazım ama yapamıyrm.

canım ben yanlıslıkla tahrıs yerıme sureyım derken vajı ıcınede surmustum
ıkıncı denemem onunla olmustu cok berbat bır hıstı benım ıcn bırsey hıssetmıyorsun
kendını ne bılım gercekten bır makına gıbı hıssedıyorsun bu yuzden anestol kullanımına karsıyım
yenene kadar o vesıle olcaksa tamamda ama sonrası hayır
rahat ılıskının sırrı oncesınden parmak yada aparatla deneyın
benım malesef cok anlayıslı esım bu konuda katı kendı parmagyla ılıskı oncesı bıraz esnetelım desem kıyamet kopar
kendını rahat hıssedene kadar yapıcagın ılıskı oncesı kendını hazırlaman

15 dk bıle yeter hatta 5 dk aparat beklet ıcerınde sonra esınle dene cok rahat olcak
ama ılerde beynıne ıyıce yerlesınce egsersıze gerek kalmıcak
ben 3 kere den sonra regl oldum bakalım regl sonrası ınsalalh egsersız olmadan
ınat ettım oyle yapıp aparatlardan kurtulcam bırazda bız dırayetlı olmalıyız canım

kızlar muma ben alışamıyorum parmak yapmak yetmezmi diyorsunuz bi de 2 parmağımı tam sokamıyorum pozisyonummu yanlış. sırt üstü yatıyorum belimin altına yastık koydum ama sağ elimle 2 parmağımı birbirine yapıştırıp yaptım hani o boğum varya onu geçtim ıkındıkça içine çekiyor sanki parmağımın hepsi girmiyor siz mum yaparken kaç santim girdirebiliyorsunuz ki? ama var ya kendime güvenim geldi bugün mutluyum yaaaaaaaaa

cnm panik yapma sakın. bazen böyle olabiliyor. yarın sakin kafayla tekrar dene. çünkü geriye dönüş olmaz, bir kere aldıysan yine alırsın. ama bazen olmadığını olabiliyor normal bişey.

canım bak bugün ben 4 -5 defa 2 parmağımı hatta 3 parmağımı soktum elim içerdeyken aklıma olmazsa diye bir düşünce geldi orası varya elimle yaptığım için net bi şekilde hissettim sımsıkı kasıldı.yaa en ufak ters düşünce herşeyi altüst edebiliyor.boşver bende 10 dk bekledim tekrar yaptım oldu.bugün boşver yarın hiçbişey düşünmeden direk başla egzersize.hadi inşallah beraber yenicez.valla 1 günlük işi var ama biz sallıyoruz kendimize gün koyalım hadi bayrama kadar diyelimmi egzersiz yapan yapamayan arkadaşlar hadi bir yarış başlatalım aramızda lütfen birbirimizi sıkıştıralım.. bize ve kocalarımıza kaldıysa ooooo ooooo hadi kızlar tak vitesi 1 e kalkıyoruz

canım saol vakit ayırıp yazmışsın.yarın egz.baştan pozitif şekilde başlıcam.tmmmmm hadiii bayrama diyoruz.öümüzde koca bir hafta falan var.uuuuu nasıl panik oldum.:18:

canım saol vakit ayırıp yazmışsın.yarın egz.baştan pozitif şekilde başlıcam.tmmmmm hadiii bayrama diyoruz.öümüzde koca bir hafta falan var.uuuuu nasıl panik oldum.:18:

sen ne aşamadasın ne kadarlık evlisin canım? valla böyle gazlayıp konuştuğum herkes gelin oldu ben onları sıkıştırdım hayır yapamam asla diyen kızlar usta kadın oldu valla sıra sende ve bende

çok güzel yazmışsın cnm :) tak vitesi 1 e kalkıyoruzzz

bayan nicki alıp gecenin bu vaktinde aramızdan eksik olmayan gerizekalı erkekler lütfen gidin bizden size bir nane olmaz çünkü kendimize faydamız yok ne anlıyorsunuz bu muhabbetten gidin daha eğlenceli yerlerde gezinin

canlar yarın gece esımle 3kez
dnıcez ıns, bu sfer anestol kuullanmam ozman , kayganlastırıcı ve parmagıyla egzersız yapar oncesınde ardndan pens denemesı yaprz ozman.. ınsallah anestolsuz kasmadan parmagını tam alabılırım.. bıde bu anestolu ıcıne degılde sadece vajına gırısıme sursem orası esneyene kadar ,yanı benım ılk gırste problenm oluo yanmam yanı,ne bılıım ya yok anestolu bırakmalıyım,yarın gece denememı yaptıktan sonra yazarım ınsallah olur canım arkadaslarım ya ..umud edıorum ..

Henuz hıc denk gelmedım bu safça yapılan harekete ama erkeklerın ,adamların , bu konuya veya bu sıtenın bu bolumune gırıs neden lerı tartısılmak la bıtmez.. Bu nasıl ahlaksızca bır hareket ya . Amacınız ne , allahtan korkun , kalıbınızdan utanın, sapıkca ruhlarınızı burda rahatlatamazsınız , dedıgım gıbı denk gelmedım ama arkadaslarımn bu konudan muzdarıp olup buraya yazı yazamamaları , ıclerını dokememelerı benı artık bunalttı,
adamsanız adamlıgınızla ılgılı konulara yogunlasın,annenıze sayguınız varsa , burdakı kadınlara da saygı duyun defolun gıdın ya ,kaaıdnlara nefes alma yerı saglamıyosnuz ,,

canım arkadasım , ben tam bırlesme saglamadan once aglardım,yemek yerken ,alısvers yaparkn, kndıme korkudan guvenm kalmamıstı sonra nursena olsun burdakı dger arkadaslar olsun hep onları dınledm, okudum, ve yapamıcagma bıle ınandıgım bı gun, basardım bende dıyordum bıkere tam grse ytr , ama yetmıyor ınan bana gercekten tamda gırse yarımda gırse parmak tam da gırse, farketmıyır,kndımı rahat bıraktıgım an vucudumun esnedıgnı soluo esımle egzersızlerde, ama kafama oraya taktgmı yada aklıma oramı gtrdıgımde yanmam ve kasılmalarm oluor anladmkı ben rahatlaynca esnıyorum, ben rahatlayınca parmagımı vakumluyorum , cok garıp ama o anda kndı kndımızı korkuturyoz , bn cok korkaktm sımdı ıse anestolla tam bırlesme saglıyorum ve bu bana guven verdı, sen de bnm gıbısn , bak ben ılk once anestolu esımın parmagına surdum ıcımde beklettı sonra 2 parmak sonra pns, ama bu sırada sureklı dıyafram nefesyle mesgul oldum, esımde sırasyla yaptı ben o sırada sadece nefs aldm bak bu nefesı aldgın an orası acılıo gıbı oluo ve ıkınınca parmagını vakumluo ıcın yanı bnde bole olmus esımın bnm hareketlerımı gozlemlemesıyle bole anlattı, ınsallah sende basaracaksın ,,burada cok saglam ,deneymlı arkadaslar var , herkes sana destek olur ,ıcınden ne gelıyorsa yaz anlat yardmcı oluolar,ben ole yapıyorum, evet tam aldm ama hala korkularım var ve arkadaslarımla zmanla asıcagm cnku sırayla aynı yollardan gecıyorz .. bız kadınız bırbırmızı anlarız..nacızane yazdm ..

Günaydın kızlarr:))

Hepinize çok teşekkür ederim şekerlerim benim:)) Yine erkekler mi dadandı buraya ya??

Paticim, hazır dün hastaneye gitmişken bir de jinekolojik muayene olayım dedim, çok memnunum ben o hastaneden çünkü, ama malesef jinekologların hepsi doluydu ve bana en yakın 2 saat sonraya randevu verebildikleri için beklemedim ama kısmetse cuma günü gitmeyi düşünüyorum:)) Vajinismusu yenen arkadaşlardan birinin daha dün itibari ile hamilelik haberini aldık. Özendim valla ben de:))Ay bir de rüyamda kcam bana kızıyordu çocuğu geciktirdiğim için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…