Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım başa dönmek diye birşey yok hemen panik yapma küçükten büyüğe doğru dene tekrar tekrar, orası esnedi geri kapanmaz,
demekki kendini fazla kasıyorsun olmayacak diye başlama bir kere yaptım yine yaparım diye başla olaya hepimiz bu yollardan geçtik onun için her fırsatta ara vermeyin ertelemeyin diyoruz nasıl yemek yemeye uyumaya vaktiniz var egzersize de olacak yok bugün şu oldu yok gezmeye gidecez falan yok bahane yok gece yatakta siz varsınız eşiniz varsınız patiyi örnek veriyim kocasını uyuttuktan sonra yaptı her gece ben ev hanımıyım vaktim bol ama bu yüzden demiyorum siz ona vakit ayırmazsanız o size (yani vaji) bolca vakit ayırıyor yıllar geçip gidiyor katmerleniyor yenmesi daha zor oluyor gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum daha evliliğinin ilk aylarındaki kızlar daha çabuk yeniyor benim gibi 3-5 yıllık olanlar da uğraştıkca uğraşıyor onun için canım ne yapıyoruz vakit yaratıyoruz.

canım sen krem olmadan dene bir baktın olmadı yanıbaşında dursun onunla dene iyice esneyene kadar
mümkünse hergün dene hergün yapabilirsen kafandan da çabucak korkuları attığını göreceksin ve emin ol
sadece kendi ıslaklığınla denemek çok daha kolay.

Günaydınlar geçmişi cevaplaya cevaplaya geliyorum, evet belinay ifadeni alalım nasıl gidiyor?

albunea geçmiş olsun canım .dün çok girmedim olaylara henüz hakim değilim bi bakınıp geleyim

bi türlü okuyamadım geçmişi ayy hata veriyor sayfa pofffffffff.öenmli bişey varsa kızlar bana deyiverin bakam.bide kim hamile birimi hamileymiş

cnm benim saolhala şaşkınım herkes diodu çok kolaymış yazık etmişiz geçen günlere falan az bile söylenmiş bu kadar kolay oldugunu tahmin etmiyodum ..cnm geçmiş olsun..

canım niye durup dururken kaşınıyormuş anlat da bilgilenelim.

Canım, dermatolog dermoskop ya da ona enzer adı olan birşeyle baktı, dışaırdan normal görünen ben, içeriden kanıyor görünüyor idi. Benin hem dıştan hem de içtengörüntüsünün fotoğraflarını çekti. Tahriş vs olabilir falan dedi ve bir ilaç verdi, 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem. Ama gitmem bir yandan da iyi oldu, bütün benlerime baktırdım:)) Benim boynumda kendimi bildim bileli benlerim vardır mesela. Eğer sizlerde de ani oluşan benler, benlerinizde değişiklik vs var ise kızlar mutlaka doktor kontrolüne gidin. Her zamna söylüyorum, özellikle biz kadınların gerek rutin meme muayenelerini, rahim ağzı kanserine karşı mear testlerin idüzenli olarak yaptırmamız lazım. Ha bu arada ESG diye bir cihaz varmış, vücuda baş ve vücutta bir iki noktaya yapıştıırlan elektrotlarla, beyin dalgalaarınızı ölçüp, 3 dakika içinde bütün vücuda check-up yapabiliyormuş. Bu Şekilde hem mevcut hastalıkları, hem de ileride oluşabilece khastalıklarla ilgili bilgi edinilebiliyormuş:)

Yahu yine çekirdek kadro olarak buradayız:)) Ben, belinay, nursena, aybice:) Ne kadar sakinleşti topik, ya bu kızların vajinismusa yakalanma oranları düştü ki, sevinirim buna, ya da artık kimse burayı sallamıyo

Eskilerden gelen giden de pek yok, pöff:)

cnm eline dügüm dügm gelen şey normal korkulcak bişey yok..çok güzel 3 parmak yapabldiysen..mum banada başta öyle gelmişti pes etme bırakma dvm ett ugraş biraz geç oluyo ama oluyo parmak gibi lop die girmiyo dene mutlaka ok.

süpersinizzzzzz ya tbrrrrrrrrrrrr ler ikinizede bekliyordum sizden en kısa zamanda
yaaaaaaaaaaaaa bizde dua edin lütfennnnnnnnnn artık bitsin bu çileeeee reglim şuan artık bi sonraki regle kadar bitirmek istiyorummmm

saol cnm tşkrlerr inşallah canım en kısa sürede başarıcaksınız yeterki egzersizi bırakmayın..cnm kararlıysan biter tabi.dualardasınız..

kimmiş o hamileeee))) çok guzel bir haber..benimde dün gece rüyamda deprem oluyomus hamileymişim ve bebegimi korumaya calısıyordum cok etkılendım....bende istiyorummmm hamiş kalmakkk(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…