- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.061
günaydınnnnn hanımlaaarr
Bılıyorum canım ama ıcımden senı yuzkere bınkere kutlamak gelıyor
yenı gelın nasılsın bakiim nasıl bır duygu anlat
hıc sorma denk gelemıyoruzesım rahatszlandı hafta evde raporlu onunla ılgılenıyorum
erkekler hasta olunca asırı ılgı beklıyıp bıız delı edıyorlar
regl bıtmedı ah ne guzel bu hafta esım evde ama ben regl
bı yerlere tatıle gıdelım balayı yapalım dıyordu ..
sen nasılsın canım
canım niye durup dururken kaşınıyormuş anlat da bilgilenelim.
bi türlü okuyamadım geçmişi ayy hata veriyor sayfa pofffffffff.öenmli bişey varsa kızlar bana deyiverin bakam.bide kim hamile birimi hamileymiş
sevgili vajili bacılarım özellikle parmak egzersizi konusunda deneyimli arkadaşlarım bir sorum var? ben bugün 2 parmak 2 boğum aldım hatta 2 parmak yaparken istemeden 3.parmak bile girdi. ıkınarak aldım nefes alarak ama elime değişişik böyle düğüm düğüm deyim bilmem tarif edebildimmi öyle şeyler geldi biraz korktum ama geçti .kaç gün yapayuım canlarım bu egz. ben mum denedim yapamadım kazık gibi bişey rahatsız oldum ya olmadı.tavsiyelerinizi bekliyorum
süpersinizzzzzz ya tbrrrrrrrrrrrr ler ikinizede bekliyordum sizden en kısa zamanda
yaaaaaaaaaaaaa bizde dua edin lütfennnnnnnnnn artık bitsin bu çileeeee reglim şuan artık bi sonraki regle kadar bitirmek istiyorummmm
saol cnmiyilestım ama regl bıtınce doktora gıdıcem canım
ya bı gun bı araya gelelımde su yenemıyenler ıcın bı operasyon yapalım belınay gıbı onlarda kırtulun artık :)
canım benim belinay da kurtulmuş çok sevindim yaa , inş. bizde kurtuluruz( bende hafta sonu eşimle deneme yaptık ama ben daha egzersizlere başlamadım bu akşam ya da yarın başlayacağım inş.hafta sonu denememizde baş kısmını aldım ama gerisi olmadı çok kastım kendimi .. nasıl olacak bilmiyorum..yenenlerin desteği ile inş. atlatırız egzersize başla biran önce pns başıda almışsın devamıda gelecek emin ol
Günaydın kızlarr:))
Hepinize çok teşekkür ederim şekerlerim benim:)) Yine erkekler mi dadandı buraya ya??
Paticim, hazır dün hastaneye gitmişken bir de jinekolojik muayene olayım dedim, çok memnunum ben o hastaneden çünkü, ama malesef jinekologların hepsi doluydu ve bana en yakın 2 saat sonraya randevu verebildikleri için beklemedim ama kısmetse cuma günü gitmeyi düşünüyorum:)) Vajinismusu yenen arkadaşlardan birinin daha dün itibari ile hamilelik haberini aldık. Özendim valla ben de:))Ay bir de rüyamda kcam bana kızıyordu çocuğu geciktirdiğim için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?